Jestescie zadowoleni?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Marcin24
- CzerwonyMag
Marcin24 wrote:Tylko według ciebieAle myślę że dyskusja na ten temat nie ma zbytniego sensu.
Tym bardziej na forum. Zaraz zaczęłoby się rzucanie mięsem i poszukiwanie winnych. Odpuście sobie albo zabijajcie się za pomocą PW. Byle nie na forum. Zbyt wielu graczy ucierpi- jak znam życie sporo rzeczy wprost wyjętych z gry będziecie się starali wyciągnąć. Dlatego za wczasu radzę nie próbować doszukiwać się winnych jakichkolwiek zdarzeń IC bo będzie to bezwzględnie tępione przez Departamenty. Jeżeli ktoś z Was uważa że coś było NNZ to zgłoście to do PD a nie roztrzygajcie na własną rękę bo to do niczego nie prowadzi

PS. Forien... Odchodzić bo jedna postać Ci padła... Widać pozostałe dla Ciebie były tylko zajmowaczami slotów... No ale zrozumiałe - jak się ma jedną postać i się ją traci to można z grą skończyć. Ja jakbym stracił jedną to by mi 7 zostało więc grałbym dalej

Yours faithfully
Mage
- BZR
- robin_waw
- Elm0
-
Forien nie wiem o co ci wogóle chodzi. Masz żal do świata, że twoja postać zginęła? Takie jest życie i życie postaci w cantrze także.
Nie wiem czy napisałeś to co napisałeś z głupoty, czy ze skrajnej samolubności.
Przez takich jak ty coraz częsciej boje się wchodzić na forum żeby nie dowiedzieć się czegoś, co psuje mi grę.
Ps: Zanim coś zrobisz najpierw 5 razy pomyśl.
Nie wiem czy napisałeś to co napisałeś z głupoty, czy ze skrajnej samolubności.
Przez takich jak ty coraz częsciej boje się wchodzić na forum żeby nie dowiedzieć się czegoś, co psuje mi grę.
Ps: Zanim coś zrobisz najpierw 5 razy pomyśl.
- Matix
Mam kilka naprawdę dobrych postaci. Bez przechwalania się. Mimo to nie czuję, że zostałem niedostrzeżony mimo, że nie ma mnie na żadnych rankingach. Jednak gdy zmarła jedna z moich postaci to dostałem nawet kondolencje. Cieszy mnie to bardzo. Pozatym... Jak kiedyś zrobię to co zamierzam to miło będzie widzieć po jakimś czasie, że np: sekta, którą stworzyłem nadal działa i podbiła już kilka wysp...
http://www.matix.salon24.pl
- Chatette
- ActionMutante
-