robin_waw wrote:Ciekawe czy dało by sie sterroryzować duże miasto skierowując do niego stado słoni i blokując wszystkie drogi ucieczki tym zwierzętom.
Też o tym myślałem. Wyobraźcie sobie szarżę 50 słoni na Vlotryan
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
robin_waw wrote:Czyli idzie sobie zwierzaczek drogą patrzy jakaś szmata wisi na końcu i wraca, myśli sobie nareszcie odpocznę a tu figa bo na drugim końcu drogi znowu ktoś szmatę powiesił i mamy takiego wiecznego tułacza.
Ciekawe czy dało by sie sterroryzować duże miasto skierowując do niego stado słoni i blokując wszystkie drogi ucieczki tym zwierzętom.
Mnie się sie ten pomysł nie podoba, wolę klatki i zagrody dla zwierząt.
To moze w takim razir zrobic tak, zeby mozna bylo wyslac raporty z wiecej niz szesciu dni? Powiedzmy zeby bylo tam 14 (dwa tygodnie) tych odnosnikowmarol wrote:Kiedyś tak było, jednakże wygenerowanie dziennie raportów dla tysięcy postaci o jednej porze i wysłanie tysięcy maili jest zadaniem przekraczającym możliwości serwera.dstankiewicz wrote:A ja mam taka propozycje, zeby dodac cos takeigo jak 'Automatyczne wysylanie raportow na maila'. Czesto jest tak, ze ktos 'zbiera' raporty, a przez powiedzmy dwutygodniowy brak internetu traca kilka(nascie) raportow ktorych nie da sie juz odzyskac. Gdyby byla opcja automatyczneog wysylania, to nie trzebaby nic przyciskac, codziennie raport sam by sie wysylal.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest