zawsze myslalem ze Vectra to gowno, a dzisiaj dowiedzialem sie o ciekawym myku, jak to juz wiecie to sie nie smiejcie, jestem zamkniety na informacje i dlatego tak pozno, ale jak ktos nie wie to moze mu sie spodobac:
otoz chodzi o laczenie sie z netem przez specjalny serwer proxy vectrowy

dzieki tem , majac lacze 128kbps, mialem wczesniej transfery okolo 10 kb/s, a teraz mam 30 kb/s i rownolegle z nim 15 kb/s z programu p2p... i do tego podobno to jest legalne i oficjalne

takze transfery co najmniej 3 razy wieksze dla kazdego lacza, czyli jak ktos ma 512 to moze wyciagnac ponad 1mbps
a jak to zrobic? niesamowicie kurde latwo

mam firefoxa, opisze jak, w operze chyba podobnie, a jak ktos ma IE to niech natychmias instaluje firefoxa
otoz wchodzimy w zakladke Narzedzia, potem w opcje, i ustawienia polaczenia, zaznaczamy pole "wlasna konfiguracja proxy" i w miejsce HTTP wpisujemy: 194.246.108.3 a w pole port: 8080, i ODZNACZAMY pole uzywaj tego samego proxy dla wszystkich protokolow, powinno byc od razu odznaczone, ale upewnijcie sie... i tyle, uruchamiamy ponownie firefoxa, wchodzimy na stronke z szybkimi serverami, np.
http://dobreprogramy.com/
sciagamy jakis program i przezywamy szok
dodaje: to jest legalne i oficjalne, enjoy