Mafia II

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ActionMutante

Postby ActionMutante » Sat Sep 09, 2006 1:28 am

* W klebek zwiniety obija sie o sciany komory rozrywki... Nie wychodzil z tamtad od kilu dni*
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Laura_

Postby Laura_ » Sat Sep 09, 2006 6:33 am

OOC: to koszmar z ta stacja kosmiczna, slabo sie orientuje w tym srodowisku, nigdy nie przepadalam za SF :-(
Artur

Postby Artur » Sat Sep 09, 2006 7:37 am

*zrywa sie z lozka w swoim lezu, obudzilo go mrugajace czerwone swiatlo*

- Do jasnej cholery... i ja musze sie tak meczyc za te marne pieniadze od korporacji...

*zaspany przebiera sie w robocze ciuchy inzynierskie , podnosi niewielki pagier i odczytuje wiadomosc*

- no tak, D8, domyslalem sie ze cos jest nie tak, pieprzeni zlodzieje obcieli fundusze a ty lataj i naprawiaj... do kitu z ta robota, trzeba bylo sie zatrudnic w Vault Tec. na Ziemii, albo uprawiac Diamond Teardropy na Ganimedesie...

*spiesznym krokiem wychodzi z pomieszczenia udajac sie w kierunku splotu korytazy, tak zwanego "labiryntu"*

-grr, nienawidze tej stacji...
Ula

Postby Ula » Sat Sep 09, 2006 8:07 am

*bez słowa przemyka pod ścianą, trzymając w ręku pewne urządzenie , do którego przytwierdzona jest długa rura, po chwili przystaje, by poprawić przypiętą do kombinezonu plakietkę, na której widnieje napis: "Młodszy konserwator powierzchni poziomych"* cholera... po co ja tu jestem? Zachciało się dorobić... tak to jest wierzyć ogłoszeniom...*mruczy do siebie, mocując się z plakietką*
Image
Forien

Postby Forien » Sat Sep 09, 2006 9:39 am

*Wstał, ubrał się i ruszył do swojego 'miejsca pracy'. Jako technik komunikacyjny musiał ciągle siedzieć, siedzieć i nic więcej, chyba, ze dostanie jakiś rozkaz...*

- Przy następnym konterakcie poprosze o podwyżke, za pracę w trudnych warunkach *mruknął do siebie*
Gulczak

Postby Gulczak » Sat Sep 09, 2006 10:49 am

*śpi, i mrugające ikonki nic go nie obchodzą. Zaczyna mruczyć przez sen:*
-wybrałem, tą prace, bo można się spokojnie wyspać, trzeba tylko nauczyć sie nie słyszeć tych nieprzestających wyć alarmów.
*poprawia plakietke na swej piżamie z napisem : "główny mobilizator załogi"*
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Sasza

Postby Sasza » Sat Sep 09, 2006 11:28 am

*przechodzi śpieszno między następnymi korytarzami, komorami oraz ludźmi. Znów raz poraz podnosi dłoń i mówi na głos: Godzina, po czym słyszy głos swojego komputera zamieszczonego w sygnacie: 2 i atom... -No, tak, no, tak. Niezadąże na lunch-.. Wchodzi do @Cafe i zamawia małą czarną ze świeżych kruszyn księżyca. Popija powolutku, czytając o nowych wydareniach na ekranowym stole, który jest wyposażony w najnowocześniejsze nanity...-No tak! Zaniedługo będzie z pewnością 20 wojna światowa, jeżeli kosmiczne dupki, zabiorą nam Marsa..-wzdycha zdenerwowany i zaniepokojony dalszymi losami swojej firmy turystycznej. Zamawia jeszcze ciastko, po którym zrobiło mu się dziwnie..-Ide się przejść-.mówi bardziej do siebie, niż do sprzedawcy, który wygląda na grubego..*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Gulczak

Postby Gulczak » Sat Sep 09, 2006 11:52 am

*Wstaje i ziewa, po czym wskakuje do machiny zwanej potocznie przebieroróżnorzaczem. Wyskakuje już całkiem ubrany. Idąc do @cafe przypadkowo spotyka Sasze, odzywa się do niego*
-I jak Sasza, warto odwiedzić @cafe? Jaka dzisiaj jest kawa? Potrzebuje porządnego kopa na obudzenie *ziewa*

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Obcy

Postby Obcy » Sat Sep 09, 2006 12:13 pm

*wstaje od konsoli kuchennej*

No dobra! To co dzisiaj jemy na obiad? Przejżałem właśnie stan naszych zapasów i wysłałem zamówienie na najbliższy miesiąc. Szczerze powiem, że nie ma zbyt dużego wyboru.

1. Filety z kangurowca z K236
2. Pieczeń z wija z Alfy Koziorożca
3. Karminadle z kluskami ze Śląska
Gulczak

Postby Gulczak » Sat Sep 09, 2006 12:17 pm

*odchodzi od Saszy mrucząc pod nosem* Jak nie chcesz to nie mów, sam spytam się Grubego.
*idąc do kafeterii słyszy głos Obcego.*
-eeeee, ja zamawiam Karminadle z kluskami ze Śląska, z polewą uranową. To dobrze robi na kości i śledzione. Teraz ide napić się kawy, już ide od pół godziny...

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Ula

Postby Ula » Sat Sep 09, 2006 12:20 pm

*dochodzi do @cafe* znowu jakiś palant naświnił... *włącza swoją maszynę, która z charakterystycznym szmerem w błyskawicznym tempie wciąga okruchy ciastka pozostałe po wizycie Saszy* konserwator...taaa... równie dobrze mogłam latać z mopem w moim Megalopolis - teraz mam swoją "kosmiczną przygodę, której nie zapomnę do końca życia" *krzywi się*
Image
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sat Sep 09, 2006 12:23 pm

*siedzi sobie nieopodal stanowiska dowodzenia i saczy cos z czarnego kubka... , w reku trzyma tabliczke: "Przerwa na kawe - nie przeszkadzac"
Gulczak

Postby Gulczak » Sat Sep 09, 2006 12:29 pm

*siada obok Uli*
- Tak to jest, jak Gruby nie pilnuje porządku... *wciska przycisk i dostaje super-hiper-mocną-ogromną-czarną-kawunettie*
-Moja ulubiona! *małymi łyczkami sączy orginalną kawę, jego własnej receptury, delektując się aromatem i smakiem napoju zawierającego tyle kofeiny, ile przeciętnie ma cały legion kofeinowych ludków*

Nie lubię życia brać

Zbyt serio, serio zbyt

Obcy

Postby Obcy » Sat Sep 09, 2006 12:31 pm

Karminadle dla Gulczaka! *wyłącza interkom i mruczy pod nosem* Jak można jeść takie świństwo...
Ula

Postby Ula » Sat Sep 09, 2006 12:36 pm

*patrzy na kubek Gulczaka* wygląda na mocną... byle Ci tylko pikawa nie siadła. *ścisza głos* Gruby...Gruby to ten? *nieznacznym ruchem głowy wskazuje na Agenta* wiesz, siedzę tu dopiero od 3 dni i prawie nikogo nie znam....
Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”