Sama kawa musiałaby być oczywiście jakoś gotowana tylko nie wiem z jakich roślin. Kawowców nie ma więc może jakiś substytut?

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Maxthon wrote:Średni pomysł, żeby zmęczenie redukować kosztem zdrowia. Przecież zmęczenie samo opada a zdrowie nie.... Wystarczyło by wypijać kawę dziennie i po paru dniach.... trup![]()
Zresztą nie lubię kawy
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
As Kalash wrote::arrow: Skoro nie kawa to może sok z jabłek lub marchewek?
Tylko trzeba by zbudować coś do robienia przecieru z owoców i kubek/butelkę/karton.
bellois wrote:As Kalash wrote::arrow: Skoro nie kawa to może sok z jabłek lub marchewek?
Tylko trzeba by zbudować coś do robienia przecieru z owoców i kubek/butelkę/karton.
Soki z owoców to IMO bardzo, bardzo dobry pomysł. Wiadomo przecież, że są one odżywcze. Chyba ich zaimplementowanie w grze też nie powinno być niesamowicie trudne? Wystarczy jakieś proste urządzenie do wyciskania. Oczywiście nie powinnogo wychodzić zbyt dużo. Mógłby zarówno leczyć, jak i pełnić funcję zwykłej żywności.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest