Bug raport - zglaszanie bledow w grze

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Platynka

Postby Platynka » Mon Aug 21, 2006 9:09 pm

Mam podobny problem z wózkiem .... napisałam już ale nie ma reakcji ze strony PD :(
marol

Postby marol » Tue Aug 22, 2006 6:52 am

Przypomnij nam raz jeszcze nazwę wózka proszę. Ostatnio byłem chyba sam z PgD aktywny, reszta gdzieś się porozjeżdżała.
(SRVPRC)
Image
Platynka

Postby Platynka » Tue Aug 22, 2006 10:41 am

"Wózek dostawczy" .... a resztę znasz?
marol

Postby marol » Tue Aug 22, 2006 10:59 am

Proszę tutaj prztyknąć Image i opisać szczegóły. Nazwę wózka chociaż.
(SRVPRC)

Image
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Thu Aug 24, 2006 8:13 am

Otoz, dzis zamiast ikonek postaci, pojawil sie napis 'Wyslij zapytanie'. Dotyczy to tylko dwoch postaci, obie sa na zadokowanych lodziach (jedna na lodzi zadokowanej do brzegu, druga na zadokowanej do innej lodzi) Da sie cos z tym zrobic?
Milo

Postby Milo » Thu Aug 24, 2006 8:45 am

Zaloguj sie jeszcze raz. Jakis problem z transferem. Jak kilka razy sprawdzalem z komórki co tam u moich postaci slychac to zawsze to mialem
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Aug 24, 2006 1:44 pm

<skasowane>

Edit: Coś mi się popieprzyło ostro, nie wiem na jaki post odpisywałem :P Serio :)
Last edited by Rusalka on Thu Aug 24, 2006 10:44 pm, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Thu Aug 24, 2006 7:00 pm

Rusalka wrote:To najczęstrzy bug chyba. Najgłupiej jest jeżeli pojawia się informacja, że ktoś próbuje złamać jakiś tam zamek, i cały świat o tym słyszy. Zainteresowani z pewnością zareagują.

KeVes wrote:A Seko napisał,

Seko to 'ona' :)

Hmm, ze sie tak zapytam, czy to mialo zwiazek z moim bugiem? :> A tak pozatym to ciagle tak mam ;/ I jakby ktos nie zrozumial do konca, mowiac 'ikonka postaci' chodzilo mi o ta ikonke po lewej stronie, co jak sie na nia klika to przechodzi sie do strony ze zdarzeniami danej postaci ;)
Sasza

Postby Sasza » Thu Aug 24, 2006 10:08 pm

net ci zwalnia pewnie/ zmieniasz IP/ lub cokolwiek podobnego to jest, przez to masz "bugi".. Masz problemy na kompie.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Aug 24, 2006 10:48 pm

dstankiewicz wrote:
Rusalka wrote:To najczęstrzy bug chyba. Najgłupiej jest jeżeli pojawia się informacja, że ktoś próbuje złamać jakiś tam zamek, i cały świat o tym słyszy. Zainteresowani z pewnością zareagują.

KeVes wrote:A Seko napisał,

Seko to 'ona' :)

Hmm, ze sie tak zapytam, czy to mialo zwiazek z moim bugiem? :> A tak pozatym to ciagle tak mam ;/ I jakby ktos nie zrozumial do konca, mowiac 'ikonka postaci' chodzilo mi o ta ikonke po lewej stronie, co jak sie na nia klika to przechodzi sie do strony ze zdarzeniami danej postaci ;)

Coś mi się popieprzyło ostro, nie wiem na jaki post odpisywałem, Serio :P

A co do tego buga, to ja też to miałem przez chwilę (postać w pojeździe lądowym) ale potem znikło. To znaczy że nie możesz się zalogować na daną postać?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Fri Aug 25, 2006 6:41 am

Tak, logowac sie moge na dana postac, wszystko moger tak jak wczesniej, tylko ze zamiast obrazka z lodka jest napis ;Wyslij zapytanie'
Sasza wrote:net ci zwalnia pewnie/ zmieniasz IP/ lub cokolwiek podobnego to jest, przez to masz "bugi".. Masz problemy na kompie.

No to nie wiem... Cos musze miec na kompie, bo to raczej nie przez siec. Tak zdieje sie na komputerze, ktory w domu robi za serwer tj. rozsyla dalej polaczenie. Na innych juz tak nie ma. :/
Artur

Postby Artur » Fri Aug 25, 2006 8:15 am

u mnie ten napis pojawia sie czasami w miejscu nowej okraglej mapki :wink: a do tego jak klikne na "p" przy projekcie, potem sprawdze jak mi idzie robienie go i klikne strzalke wstecz zeby powrocic do opisu postaci to wraca mi do strony wszystkich postaci, a po kliknieciu w ktoras z nich pojawia sie czerwony komunmikat :"no character has been selected" , klikam strzalke wstecz i dopiero wtedy wlazi mi na ekran postaci, niby malo szkodliwe, ale dziwne jakies... uzywam jakiegos starego Firefoxa, mozliwe ze musze miec nowsza wersje...
marol

Postby marol » Fri Aug 25, 2006 8:30 am

a do tego jak klikne na "p" przy projekcie, potem sprawdze jak mi idzie robienie go i klikne strzalke wstecz zeby powrocic do opisu postaci to wraca mi do strony wszystkich postaci, a po kliknieciu w ktoras z nich pojawia sie czerwony komunmikat :"no character has been selected" , klikam strzalke wstecz i dopiero wtedy wlazi mi na ekran postaci, niby malo szkodliwe, ale dziwne jakies...
Nie powinno się klikać strzałki wstecz, chyba, że się wie, co się robi.
Otoz, dzis zamiast ikonek postaci, pojawil sie napis 'Wyslij zapytanie'.
To twój problem, nie Cantr. Sprawdź, czy widzisz poniżej 9 ikonek.
ImageImageImageImageImageImageImageImageImage
dstankiewicz

Postby dstankiewicz » Fri Aug 25, 2006 8:54 am

Widze wszystkie tylko ze zamiast przedostatniej ikonki mam... :D Hehe przed chwila sie pojawilo :P Czek dis ałt :
Image
To juz raczej nie problem mego kompa, bo w tych ikonkach co Ty wstawiles przed chwila marol tez to jest :P
Last edited by dstankiewicz on Fri Aug 25, 2006 8:57 am, edited 1 time in total.
marol

Postby marol » Fri Aug 25, 2006 8:56 am

Miałeś sprawdzić na forum, a nie w grze. Wkleiłeś zaś screena z gry.

Edit: Wyczyść cache przeglądarki. I wierzaj mi - każdy inny widzi u góry 9 normalnych ikonek.

Return to “Ogólna pomoc”