Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Platynka
- marol
- marol
- dstankiewicz
-
Milo
- Rusalka
<skasowane>
Edit: Coś mi się popieprzyło ostro, nie wiem na jaki post odpisywałem
Serio 
Edit: Coś mi się popieprzyło ostro, nie wiem na jaki post odpisywałem
Last edited by Rusalka on Thu Aug 24, 2006 10:44 pm, edited 1 time in total.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- dstankiewicz
Rusalka wrote:To najczęstrzy bug chyba. Najgłupiej jest jeżeli pojawia się informacja, że ktoś próbuje złamać jakiś tam zamek, i cały świat o tym słyszy. Zainteresowani z pewnością zareagują.KeVes wrote:A Seko napisał,
Seko to 'ona'
Hmm, ze sie tak zapytam, czy to mialo zwiazek z moim bugiem? :> A tak pozatym to ciagle tak mam ;/ I jakby ktos nie zrozumial do konca, mowiac 'ikonka postaci' chodzilo mi o ta ikonke po lewej stronie, co jak sie na nia klika to przechodzi sie do strony ze zdarzeniami danej postaci
-
Sasza
net ci zwalnia pewnie/ zmieniasz IP/ lub cokolwiek podobnego to jest, przez to masz "bugi".. Masz problemy na kompie.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Rusalka
dstankiewicz wrote:Rusalka wrote:To najczęstrzy bug chyba. Najgłupiej jest jeżeli pojawia się informacja, że ktoś próbuje złamać jakiś tam zamek, i cały świat o tym słyszy. Zainteresowani z pewnością zareagują.KeVes wrote:A Seko napisał,
Seko to 'ona'
Hmm, ze sie tak zapytam, czy to mialo zwiazek z moim bugiem? :> A tak pozatym to ciagle tak mam ;/ I jakby ktos nie zrozumial do konca, mowiac 'ikonka postaci' chodzilo mi o ta ikonke po lewej stronie, co jak sie na nia klika to przechodzi sie do strony ze zdarzeniami danej postaci
Coś mi się popieprzyło ostro, nie wiem na jaki post odpisywałem, Serio
A co do tego buga, to ja też to miałem przez chwilę (postać w pojeździe lądowym) ale potem znikło. To znaczy że nie możesz się zalogować na daną postać?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- dstankiewicz
Tak, logowac sie moge na dana postac, wszystko moger tak jak wczesniej, tylko ze zamiast obrazka z lodka jest napis ;Wyslij zapytanie'
No to nie wiem... Cos musze miec na kompie, bo to raczej nie przez siec. Tak zdieje sie na komputerze, ktory w domu robi za serwer tj. rozsyla dalej polaczenie. Na innych juz tak nie ma. :/
Sasza wrote:net ci zwalnia pewnie/ zmieniasz IP/ lub cokolwiek podobnego to jest, przez to masz "bugi".. Masz problemy na kompie.
No to nie wiem... Cos musze miec na kompie, bo to raczej nie przez siec. Tak zdieje sie na komputerze, ktory w domu robi za serwer tj. rozsyla dalej polaczenie. Na innych juz tak nie ma. :/
- Artur
u mnie ten napis pojawia sie czasami w miejscu nowej okraglej mapki
a do tego jak klikne na "p" przy projekcie, potem sprawdze jak mi idzie robienie go i klikne strzalke wstecz zeby powrocic do opisu postaci to wraca mi do strony wszystkich postaci, a po kliknieciu w ktoras z nich pojawia sie czerwony komunmikat :"no character has been selected" , klikam strzalke wstecz i dopiero wtedy wlazi mi na ekran postaci, niby malo szkodliwe, ale dziwne jakies... uzywam jakiegos starego Firefoxa, mozliwe ze musze miec nowsza wersje...
- marol
Nie powinno się klikać strzałki wstecz, chyba, że się wie, co się robi.a do tego jak klikne na "p" przy projekcie, potem sprawdze jak mi idzie robienie go i klikne strzalke wstecz zeby powrocic do opisu postaci to wraca mi do strony wszystkich postaci, a po kliknieciu w ktoras z nich pojawia sie czerwony komunmikat :"no character has been selected" , klikam strzalke wstecz i dopiero wtedy wlazi mi na ekran postaci, niby malo szkodliwe, ale dziwne jakies...
To twój problem, nie Cantr. Sprawdź, czy widzisz poniżej 9 ikonek.Otoz, dzis zamiast ikonek postaci, pojawil sie napis 'Wyslij zapytanie'.

- dstankiewicz
Widze wszystkie tylko ze zamiast przedostatniej ikonki mam...
Hehe przed chwila sie pojawilo
Czek dis ałt :
To juz raczej nie problem mego kompa, bo w tych ikonkach co Ty wstawiles przed chwila marol tez to jest
To juz raczej nie problem mego kompa, bo w tych ikonkach co Ty wstawiles przed chwila marol tez to jest
Last edited by dstankiewicz on Fri Aug 25, 2006 8:57 am, edited 1 time in total.
- marol