Helmy, zbroje.

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Loc

Postby Loc » Thu Aug 10, 2006 3:12 pm

Tylko ze to jest Cantr... Tu wszystko jest mozliwe...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Aug 10, 2006 3:58 pm

Full support! Tylko niech RD wysłuchają też uwagi basta...

Po prostu do zrobienia zbroi potrzebna byłaby choćby skórzana kurtka. No i ewidentnie więcej materiałów. Ale nie idźmy w realizm. 60 kilo żelaza to chyba jednak zbyt duzy wydatek jak na zbroję...która w cantr i tak nic nie daje:P no poza prestiżem...
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Loc

Postby Loc » Thu Aug 10, 2006 4:19 pm

Dlaczego 60 kilo ?? Zbroja nie moze wazyc wiecej niz 10 kilo... inaczej by sie to nie oplacalo...
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Aug 10, 2006 4:31 pm

Inaczej nie daloby sie jej zalozyc, bo by byla za ciezka. 10 kg to w miare dobra waga.

Ale co innego mi siedzi na bani - co wy tak z tym zbrojeniem sie cisniecie, jak w Cantr nie ma prawdziwych wojen i tak dalej. Nie ma z kim naprawde walczyc, wszyscy sa praktycznie pokojowi... Marzy mi sie jakis wielki konflikt zbrojny, taka wojna swiatowa, w ktora wszystkie wieksze miasta bylyby zamieszane. Wtedy zbroje i inne mialyby sens. Tak wiem, ze miala byc tylko do ozdoby i prestizu. Tylko po co? :(
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Loc

Postby Loc » Thu Aug 10, 2006 4:38 pm

Po to po co helikopter... I tak jeszcze dluuuugo go nikt nie zbuduje a jest w projektach...
Jak juz wczesniej mowili, zbroja bedzie dla ozdoby -wiec nie potrzeba jej na wojny :)

P.S. Moj 250 post :twisted:

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
bast

Postby bast » Thu Aug 10, 2006 4:54 pm

ja troche offtopicznie ale -
bast (lub bastet jak kto woli) byla kobieta i takoz ja jestem ;)

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Thu Aug 10, 2006 6:41 pm

Jestem jak najbardziej za zbroja powinna wazyc gdzies 5 kg, trzeba policzyc bron i ewentualne jedzenie do tego lekarstwa i inne rzeczy. I tak nie ebdzie lekko.

Co powiedzielibyscie na przedmioty ktore beda dostepne tylko w pewnych strefach jezykowych. Naprzyklad zeby tylko w polskojezyczni i ewentualnie litewskojezyczni mogli zrobic skrzydla husarza, i byloby to odpowiednie tylko dla tych stref, to samo kilt dla anglojezycznych mozna by tez wprowadzic wiele innych przedmiotow (oczywiscie malo znaczacych) I byloby to cos w rodzaju polskich oscypkow :P
bast

Postby bast » Thu Aug 10, 2006 6:50 pm

ooo...
domagam sie oscypkow do jedzenia!!!!

Elm0

Postby Elm0 » Thu Aug 10, 2006 6:52 pm

Oktawian.. sorry ale z tymi skrzydłami to walnąłeś piramidalną bzdurę :P Przedmioty ze świata rzeczywistego charakretystyczne dla jakiejś grupy etnicznej nie mogą być przenoszone do Cantra! Postaci ze strefy polskojęzycznej nie są Polakami... są ludźmi mówiącymi tym samym językiem. Nikt w grze nie nazwie ich Polakami, bo jeśli to zrobi to narazi się na kłopoty pod kątem naruszenia zasad...

Koniec kazania (kaznodzieja był "nieświeży", przepraszam :twisted: )
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
nemo49

Postby nemo49 » Thu Aug 10, 2006 6:54 pm

I innych tradycyjnych polskich potraw - ruskich pierogów i barszczu ukraińskiego, że o kołdunach nie wspomnę :D
bast

Postby bast » Thu Aug 10, 2006 6:54 pm

czy to znaczy ze nie bedzie oscypka? *idzie zawiedziona do kąta*

OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Thu Aug 10, 2006 6:55 pm

LoL no rzeczywiscie :P
To nie bedzie oscypkow :twisted: Na czym bedziemy zbijac fortune :wink: Kiedy wejda metki zeby mozna bylo poznczyc chociaz ubrania "made in Bojran"
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Thu Aug 10, 2006 7:12 pm

Dzisiaj jest święto offtopów. Gdzie nie wejdę tam offtop :P (ale uzasadnienie co nie ;) ) Nie ma to jak w topicu o zbrojach i hełmach domagać się wprowadzenia oscypków i pierogów... Dobrze że chociaż dział się zgadza... (dla tych co nie widzą - jesteście w SUGESTIACH)
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
bast

Postby bast » Thu Aug 10, 2006 7:19 pm

CzerwonyMag wrote:Dzisiaj jest święto offtopów. Gdzie nie wejdę tam offtop :P (ale uzasadnienie co nie ;) ) Nie ma to jak w topicu o zbrojach i hełmach domagać się wprowadzenia oscypków i pierogów... Dobrze że chociaż dział się zgadza... (dla tych co nie widzą - jesteście w SUGESTIACH)

sugeruje wiec zwracac sie do mnie w zenskiej formie ;)

AUTO

Postby AUTO » Thu Aug 10, 2006 8:02 pm

Rusalka wrote:Marzy mi sie jakis wielki konflikt zbrojny, taka wojna swiatowa, w ktora wszystkie wieksze miasta bylyby zamieszane. Wtedy zbroje i inne mialyby sens. Tak wiem, ze miala byc tylko do ozdoby i prestizu. Tylko po co? :(

Mnie też, ale jest on raczej mało prawdopodobny bo większość graczy nie będzie chciała aby jedna ich postać uczestniczyła w ataku na osadę gdzie mieszka druga jego postać.

Return to “Sugestie”