Helmy, zbroje.
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Loc
- CzerwonyMag
Full support! Tylko niech RD wysłuchają też uwagi basta...
Po prostu do zrobienia zbroi potrzebna byłaby choćby skórzana kurtka. No i ewidentnie więcej materiałów. Ale nie idźmy w realizm. 60 kilo żelaza to chyba jednak zbyt duzy wydatek jak na zbroję...która w cantr i tak nic nie daje:P no poza prestiżem...
Po prostu do zrobienia zbroi potrzebna byłaby choćby skórzana kurtka. No i ewidentnie więcej materiałów. Ale nie idźmy w realizm. 60 kilo żelaza to chyba jednak zbyt duzy wydatek jak na zbroję...która w cantr i tak nic nie daje:P no poza prestiżem...
- Loc
- Rusalka
Inaczej nie daloby sie jej zalozyc, bo by byla za ciezka. 10 kg to w miare dobra waga.
Ale co innego mi siedzi na bani - co wy tak z tym zbrojeniem sie cisniecie, jak w Cantr nie ma prawdziwych wojen i tak dalej. Nie ma z kim naprawde walczyc, wszyscy sa praktycznie pokojowi... Marzy mi sie jakis wielki konflikt zbrojny, taka wojna swiatowa, w ktora wszystkie wieksze miasta bylyby zamieszane. Wtedy zbroje i inne mialyby sens. Tak wiem, ze miala byc tylko do ozdoby i prestizu. Tylko po co?
Ale co innego mi siedzi na bani - co wy tak z tym zbrojeniem sie cisniecie, jak w Cantr nie ma prawdziwych wojen i tak dalej. Nie ma z kim naprawde walczyc, wszyscy sa praktycznie pokojowi... Marzy mi sie jakis wielki konflikt zbrojny, taka wojna swiatowa, w ktora wszystkie wieksze miasta bylyby zamieszane. Wtedy zbroje i inne mialyby sens. Tak wiem, ze miala byc tylko do ozdoby i prestizu. Tylko po co?
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Loc
Po to po co helikopter... I tak jeszcze dluuuugo go nikt nie zbuduje a jest w projektach...
Jak juz wczesniej mowili, zbroja bedzie dla ozdoby -wiec nie potrzeba jej na wojny
P.S. Moj 250 post
Jak juz wczesniej mowili, zbroja bedzie dla ozdoby -wiec nie potrzeba jej na wojny
P.S. Moj 250 post
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
GyGy 6471298
- bast
- OktawiaN :)
Jestem jak najbardziej za zbroja powinna wazyc gdzies 5 kg, trzeba policzyc bron i ewentualne jedzenie do tego lekarstwa i inne rzeczy. I tak nie ebdzie lekko.
Co powiedzielibyscie na przedmioty ktore beda dostepne tylko w pewnych strefach jezykowych. Naprzyklad zeby tylko w polskojezyczni i ewentualnie litewskojezyczni mogli zrobic skrzydla husarza, i byloby to odpowiednie tylko dla tych stref, to samo kilt dla anglojezycznych mozna by tez wprowadzic wiele innych przedmiotow (oczywiscie malo znaczacych) I byloby to cos w rodzaju polskich oscypkow
Co powiedzielibyscie na przedmioty ktore beda dostepne tylko w pewnych strefach jezykowych. Naprzyklad zeby tylko w polskojezyczni i ewentualnie litewskojezyczni mogli zrobic skrzydla husarza, i byloby to odpowiednie tylko dla tych stref, to samo kilt dla anglojezycznych mozna by tez wprowadzic wiele innych przedmiotow (oczywiscie malo znaczacych) I byloby to cos w rodzaju polskich oscypkow
- bast
- Elm0
Oktawian.. sorry ale z tymi skrzydłami to walnąłeś piramidalną bzdurę
Przedmioty ze świata rzeczywistego charakretystyczne dla jakiejś grupy etnicznej nie mogą być przenoszone do Cantra! Postaci ze strefy polskojęzycznej nie są Polakami... są ludźmi mówiącymi tym samym językiem. Nikt w grze nie nazwie ich Polakami, bo jeśli to zrobi to narazi się na kłopoty pod kątem naruszenia zasad...
Koniec kazania (kaznodzieja był "nieświeży", przepraszam
)
Koniec kazania (kaznodzieja był "nieświeży", przepraszam
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
-
nemo49
- bast
- OktawiaN :)
- CzerwonyMag
- bast
CzerwonyMag wrote:Dzisiaj jest święto offtopów. Gdzie nie wejdę tam offtop(ale uzasadnienie co nie
) Nie ma to jak w topicu o zbrojach i hełmach domagać się wprowadzenia oscypków i pierogów... Dobrze że chociaż dział się zgadza... (dla tych co nie widzą - jesteście w SUGESTIACH)
sugeruje wiec zwracac sie do mnie w zenskiej formie
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
-
AUTO
Rusalka wrote:Marzy mi sie jakis wielki konflikt zbrojny, taka wojna swiatowa, w ktora wszystkie wieksze miasta bylyby zamieszane. Wtedy zbroje i inne mialyby sens. Tak wiem, ze miala byc tylko do ozdoby i prestizu. Tylko po co?
Mnie też, ale jest on raczej mało prawdopodobny bo większość graczy nie będzie chciała aby jedna ich postać uczestniczyła w ataku na osadę gdzie mieszka druga jego postać.