Bug raport - zglaszanie bledow w grze

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Matix

Postby Matix » Wed Jul 26, 2006 6:34 pm

Od kiedy nie moge zrobic zamka w statku? Budynki sa zablokowane na pojazdach....
http://www.matix.salon24.pl
Mattan

Postby Mattan » Wed Jul 26, 2006 6:47 pm

Może dlatego ze nie mozna budowac budynkow na statkach. Teraz kabiny i ladownie sie buduje. Tak kombinuje.
docent

Postby docent » Wed Jul 26, 2006 7:26 pm

wichita coś wczoraj o tym pisał.. sprawdź i u nich spytaj
Animated

Postby Animated » Wed Jul 26, 2006 10:23 pm

UWAGA!
TEN POST NIE JEST PRZEZNACZONY DO CZYTANIA PRZEZ PEWNA OSOBE, KTORA MA MNIE W SWOIM NOTESIKU, INNYCH PRZECIWNIKOW WOLNOSCI ORAZ TROLLI INTERNETOWYCH.

id postaci: 134819
id pojazdu: 19204
czas: 1600-2.06

w srodku pojazdu znajduje sie tzw. "nadspodziewanka", ktorej dotychczas nie ruszalem. prosze o usuniecie jej...
i od razu prosze o przegladniecie logow mojej postaci i jesli da sie, usuniecie bledu, bo niestety znajac zycie sa ludzie, ktorzy ow blad juz rowniez odkryli i moga wykorzystac go do wlasnych celow...

acha, pare dni temu wyslalem maila - problem nie zostal rozwiazany.
nie, zeby mi zalezalo na natychmiastowym rozwiazaniu go, bo moja postac jeszcze troche zabawi w tym miejscu, ale zeby potem jakis nadgorliwy mod forumowy nie zarzucil mi, ze wykorzystywalem jakiekolwiek bledy w grze...

Czysty Animowany...
marol

Postby marol » Thu Jul 27, 2006 12:50 pm

Dziękuję za zgłoszenie, nadspodziewanki już nie ma. Postaramy się tym zająć.
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Fri Jul 28, 2006 7:32 am

Nie wiem czy zdarza Wam sie taki bug ze oddokowywujecie z wiekszego statku i nie mozecie zadokowacani do niego ani do zadnej lokacji. To bug czy trzeba odczekac jedna ture ale przedtym ustawic jakis cel podrozy?? Bo raz moglem zadoowac po tym bledzie.
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Fri Jul 28, 2006 8:14 am

Matix wrote:Od kiedy nie moge zrobic zamka w statku? Budynki sa zablokowane na pojazdach....

Sprawdź w "pojazdach". Tam jest zamek do pojazdów, a nie do budynków. To całkiem dwie różne rzeczy ;)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image
Mattan

Postby Mattan » Fri Jul 28, 2006 9:12 am

OktawiaN :) wrote:Nie wiem czy zdarza Wam sie taki bug ze oddokowywujecie z wiekszego statku i nie mozecie zadokowacani do niego ani do zadnej lokacji. To bug czy trzeba odczekac jedna ture ale przedtym ustawic jakis cel podrozy?? Bo raz moglem zadoowac po tym bledzie.

Ja odpływam na odległość jednej tury i wtedy można dokować. Z tego co pamiętam czekanie bez odpłynięcia nic nie daje. Myślę że to nie bug tylko ograniczenie ilości dokowań inaczej mógłbyś w ciagu godziny zadokowac do np. 20 statków.

P.S. Kto wymyślił dokowanie statki przybijaja do brzegu lub mola.
marshall

Postby marshall » Sat Jul 29, 2006 9:59 am

Jedną z moich postaci przegladałem funkcje ziołowego ogródka. W obiektach nacisnąłem przycisk obok herb garden później wybrałem jeden z dostępnych projeków na liście rozwijanej i nacisnąłem strzałkę do przodu rzeby sprawdzić wymagania. Potem wróciłem strzałką przeglądarki do obiektów i spróbowałem skorzystać z kombajnu. Przeniosło mnie do strony zdarzeń a w projektach pojawiło się chodowanie cytryn czy czegoś tam. Korzystam z FireFoxa i błąd jest odtwarzalny
\m/,
NiKnight

Postby NiKnight » Sat Jul 29, 2006 10:30 am

Ten błąd pojawia się chyba we wszystkich urządzeniach. Zlikwiduj projekt uprawy cytryn i już.
Ni Ni Ni Ni!
bast

Postby bast » Wed Aug 02, 2006 2:37 pm

jedna z moich postaci zbiera winogrona z opisem:
Ona ma ponad dwadzieścia lat i po mistrzowsku pracuje przy projekcie 'Farming to get grapes'
ale w spisie umiejetnosci nie ma w ogole wyszczególnionej uprawy na zadnym poziomie.

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Loc

Postby Loc » Wed Aug 02, 2006 2:47 pm

To jest chyba zbieranie, a nie uprawa. Zobacz co mistrzowsko uprawiasz, a to co najpardziej pasuje do uprawy, to bedzie farming :D
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
bast

Postby bast » Wed Aug 02, 2006 9:45 pm

zbieranie mam przecietnie wg rozpiski, mistrzowsko nie pasuje do zbierania winogron nic.

Loc

Postby Loc » Thu Aug 03, 2006 9:49 am

Farming to get grapes to lesnictwo.
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.

Pozdrawiam,

GyGy 6471298
bast

Postby bast » Thu Aug 03, 2006 10:14 am

Loc wrote:Farming to get grapes to lesnictwo.

o zesz... w zyciu bym na cos takiego nie wpadla... :roll:
no to wszytko w porzadku w takim razie

Return to “Ogólna pomoc”