Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Matix
- Mattan
- docent
- Animated
UWAGA!
TEN POST NIE JEST PRZEZNACZONY DO CZYTANIA PRZEZ PEWNA OSOBE, KTORA MA MNIE W SWOIM NOTESIKU, INNYCH PRZECIWNIKOW WOLNOSCI ORAZ TROLLI INTERNETOWYCH.
id postaci: 134819
id pojazdu: 19204
czas: 1600-2.06
w srodku pojazdu znajduje sie tzw. "nadspodziewanka", ktorej dotychczas nie ruszalem. prosze o usuniecie jej...
i od razu prosze o przegladniecie logow mojej postaci i jesli da sie, usuniecie bledu, bo niestety znajac zycie sa ludzie, ktorzy ow blad juz rowniez odkryli i moga wykorzystac go do wlasnych celow...
acha, pare dni temu wyslalem maila - problem nie zostal rozwiazany.
nie, zeby mi zalezalo na natychmiastowym rozwiazaniu go, bo moja postac jeszcze troche zabawi w tym miejscu, ale zeby potem jakis nadgorliwy mod forumowy nie zarzucil mi, ze wykorzystywalem jakiekolwiek bledy w grze...
Czysty Animowany...
TEN POST NIE JEST PRZEZNACZONY DO CZYTANIA PRZEZ PEWNA OSOBE, KTORA MA MNIE W SWOIM NOTESIKU, INNYCH PRZECIWNIKOW WOLNOSCI ORAZ TROLLI INTERNETOWYCH.
id postaci: 134819
id pojazdu: 19204
czas: 1600-2.06
w srodku pojazdu znajduje sie tzw. "nadspodziewanka", ktorej dotychczas nie ruszalem. prosze o usuniecie jej...
i od razu prosze o przegladniecie logow mojej postaci i jesli da sie, usuniecie bledu, bo niestety znajac zycie sa ludzie, ktorzy ow blad juz rowniez odkryli i moga wykorzystac go do wlasnych celow...
acha, pare dni temu wyslalem maila - problem nie zostal rozwiazany.
nie, zeby mi zalezalo na natychmiastowym rozwiazaniu go, bo moja postac jeszcze troche zabawi w tym miejscu, ale zeby potem jakis nadgorliwy mod forumowy nie zarzucil mi, ze wykorzystywalem jakiekolwiek bledy w grze...
Czysty Animowany...
- marol
- OktawiaN :)
Nie wiem czy zdarza Wam sie taki bug ze oddokowywujecie z wiekszego statku i nie mozecie zadokowacani do niego ani do zadnej lokacji. To bug czy trzeba odczekac jedna ture ale przedtym ustawic jakis cel podrozy?? Bo raz moglem zadoowac po tym bledzie.
[url=http://pajacyk.pl][img]http://www.stoczek.net.pl/gmina/files/baner_pajacyk%5B1%5D.jpg[/img][/url]Pajacyk.pl
- KVZ
- Players Dept. Member
Matix wrote:Od kiedy nie moge zrobic zamka w statku? Budynki sa zablokowane na pojazdach....
Sprawdź w "pojazdach". Tam jest zamek do pojazdów, a nie do budynków. To całkiem dwie różne rzeczy
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Mattan
OktawiaNwrote:Nie wiem czy zdarza Wam sie taki bug ze oddokowywujecie z wiekszego statku i nie mozecie zadokowacani do niego ani do zadnej lokacji. To bug czy trzeba odczekac jedna ture ale przedtym ustawic jakis cel podrozy?? Bo raz moglem zadoowac po tym bledzie.
Ja odpływam na odległość jednej tury i wtedy można dokować. Z tego co pamiętam czekanie bez odpłynięcia nic nie daje. Myślę że to nie bug tylko ograniczenie ilości dokowań inaczej mógłbyś w ciagu godziny zadokowac do np. 20 statków.
P.S. Kto wymyślił dokowanie statki przybijaja do brzegu lub mola.
- marshall
Jedną z moich postaci przegladałem funkcje ziołowego ogródka. W obiektach nacisnąłem przycisk obok herb garden później wybrałem jeden z dostępnych projeków na liście rozwijanej i nacisnąłem strzałkę do przodu rzeby sprawdzić wymagania. Potem wróciłem strzałką przeglądarki do obiektów i spróbowałem skorzystać z kombajnu. Przeniosło mnie do strony zdarzeń a w projektach pojawiło się chodowanie cytryn czy czegoś tam. Korzystam z FireFoxa i błąd jest odtwarzalny
\m/,
- NiKnight
- bast
jedna z moich postaci zbiera winogrona z opisem:
Ona ma ponad dwadzieścia lat i po mistrzowsku pracuje przy projekcie 'Farming to get grapes'
ale w spisie umiejetnosci nie ma w ogole wyszczególnionej uprawy na zadnym poziomie.
Ona ma ponad dwadzieścia lat i po mistrzowsku pracuje przy projekcie 'Farming to get grapes'
ale w spisie umiejetnosci nie ma w ogole wyszczególnionej uprawy na zadnym poziomie.
And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
- Loc
- bast
- Loc
- bast