Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Mapokl
- PRUT
Mam pytanie odnośnie naprawy.
Jedna z moim postaci ma łom.
Jest w stanie "uzywanym" nawet nie "starym" a czas potrzebny na jego naprawienie wynosi... uwaga! 62 godziny czyli prawie 8 dni!
Sprawdziłem w opcji budowania i okazało się że nowy łom buduje się w dwa dni, czyli 16 godzin.
Czy to jakiś błąd?
Jezeli nie, to go chyba sprzedam za stal na nowy, bo to jakas porażka jest!
Jedna z moim postaci ma łom.
Jest w stanie "uzywanym" nawet nie "starym" a czas potrzebny na jego naprawienie wynosi... uwaga! 62 godziny czyli prawie 8 dni!
Sprawdziłem w opcji budowania i okazało się że nowy łom buduje się w dwa dni, czyli 16 godzin.
Czy to jakiś błąd?
Jezeli nie, to go chyba sprzedam za stal na nowy, bo to jakas porażka jest!
- Cantryjczyk
-
ST.George
-
AUTO
- Zimt
Byc moze juz ktos o tym pisal... Prosze wowczas o skasowanie (i wyrozumialosc)
Problem pojawia sie w zwiazku z postaciami, przebywajacymi na statkach. Chodzi o fragment mapki, wyswietlany w zakladce "Miejsce". Czesto zdarza mi sie sterowac jednym statkiem, a kiedy przechodze do nastepnej postaci i klikam w "Miejsce", zeby przestawic stery kolejnego statku, widze ten sam fragment mapy, co u poprzedniej postaci.
Problem pojawia sie w zwiazku z postaciami, przebywajacymi na statkach. Chodzi o fragment mapki, wyswietlany w zakladce "Miejsce". Czesto zdarza mi sie sterowac jednym statkiem, a kiedy przechodze do nastepnej postaci i klikam w "Miejsce", zeby przestawic stery kolejnego statku, widze ten sam fragment mapy, co u poprzedniej postaci.
"I'm just living in my head..."
-
ST.George
- dstankiewicz
Odpowiedzi nie udziele ale mam inny problem
Nie wiem czy w strefie angielskiej bronie sa slabsze czy co, ale mam dwie postaci (strefy pol. i ang.), obydwie maja kosiane dzidy. Postac ze strefy pl. atakuje zwierzeta o pancerzu 0 (sprawdzalem w Wiki
) odbierajac im 20 zycia, a postac ze strefy ang. odbierajac 17-19 zycia (zaleznie od zmeczenia). Z tym ze: postac ze strefy pl. przecietnie poluje a postac ze strefy ang po mistrzowsku (expertly)!! Nie wiem co jest zle, ale jak by sie dalo cos z tym zrobic to bylbym wdzieczny
Najlepiej na korzysc tej postaci ze strefy ang. 
Nie wiem czy w strefie angielskiej bronie sa slabsze czy co, ale mam dwie postaci (strefy pol. i ang.), obydwie maja kosiane dzidy. Postac ze strefy pl. atakuje zwierzeta o pancerzu 0 (sprawdzalem w Wiki
- Carstein
- Gnom
Zimt wrote:Byc moze juz ktos o tym pisal... Prosze wowczas o skasowanie (i wyrozumialosc)
Owszem, zdarza sie tak. Wcisnij wtedy jeszcze raz "Miejsce", a wyswietli sie poprawan...
- Gnom
dstankiewicz wrote:Odpowiedzi nie udziele ale mam inny problem
Nie wiem czy w strefie angielskiej bronie sa slabsze czy co, ale mam dwie postaci (strefy pol. i ang.), obydwie maja kosiane dzidy. Postac ze strefy pl. atakuje zwierzeta o pancerzu 0 (sprawdzalem w Wiki) odbierajac im 20 zycia, a postac ze strefy ang. odbierajac 17-19 zycia (zaleznie od zmeczenia). Z tym ze: postac ze strefy pl. przecietnie poluje a postac ze strefy ang po mistrzowsku (expertly)!! Nie wiem co jest zle, ale jak by sie dalo cos z tym zrobic to bylbym wdzieczny
Najlepiej na korzysc tej postaci ze strefy ang.
A efektywnosc ataku sklada sie kilka rzeczy: zmeczenie (im wieksze tym gorzej), rany (im wieksze tym gorzej), umiejetnosc walki (im wieksza tym
lepiej) i sila fiozyczna (im wieksza tym lepiej).
Pierwsze trzy wiodac, czwartej nie. To tzw. ukryty skill. Jest, ale gracz nie moze poznac jego wartosci. Nie mozna go tez szkolic ani podwyzszac.
-
nemo49
- KilDar
siła ma znaczenie i przy wywlekaniu, i przy oporze jaki stawia przeciągany, czyli silny przeciaga łatwiej, ale silnego przeciągnąć trudniej...
na walkę jednak też ma duzy wpływ bo będąc silniejszym fizycznie można mocniej bić od kogoś słabszego z lepszymi umiejętnościami walki czy polowania...
na walkę jednak też ma duzy wpływ bo będąc silniejszym fizycznie można mocniej bić od kogoś słabszego z lepszymi umiejętnościami walki czy polowania...
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
- Gnom