Puste łódki nie płyną. Umierasz - łodka się zatrzymuje.AUTO wrote:Czy nie dałoby się zrobić tak, aby małe łódki mogły do siebie dokować?
Inaczej łódka widmo z ciałem mojej postaci będzie płynąć, aż do momentu kiedy nie spocznie na przybrzeżnej mieliźnie i już nikt nigdy nie będzie mógł do niej zadokować i zobaczyć co jest w środku.
Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- marol
- lukaasz
1. kiedy sie cos podnosi pisze ile mozna podniesc, ale to pisze ile lezy na ziemi, a czy nie dalo by sie zeby liczylo ile faktycznie mozna podniesc (miejsce w plecaku)?
2. czy niemozna by wskazywac miejsc bedac na lodzi?
2. czy niemozna by wskazywac miejsc bedac na lodzi?
gg:403145
http://www.osobnicy.pl
http://www.osobnicy.pl
- lukaasz
czy niemozna by zrobic tak, ze jak jest pad servera to wyswietla sie info ze jest awaria i gra niedziala?
Bo przy ostatnim padzie akurat reklamowalem gre znajomym i sie mocno zniechecili bo niewiedzili czeu sie zapisac niemozna ani nic.
a tak, bylo by ladne info, i gracze by sie mniej denerwowali ze im konta zablokowali
Bo przy ostatnim padzie akurat reklamowalem gre znajomym i sie mocno zniechecili bo niewiedzili czeu sie zapisac niemozna ani nic.
a tak, bylo by ladne info, i gracze by sie mniej denerwowali ze im konta zablokowali

- WojD
- Fiona
Ja wiem, ze mam zly charakter i ze sie czepiam, ale ten blad mnie wyjatkowo drazni w polszczyznie , dlatego ciagle na niego zwracam uwage, przepraszam
Nie wiem tez czy to tutaj mozna z takimi zastrzezeniami, ale nie wiedzialam gdzie indziej.
Do rzeczy bo mnie zaraz pogonia:
Jak jest ikonka do atakowania osoby i sie najedzie na nia kursorkiem to sie wyswietla napis "atakuj tą osobe"
Powinno byc "atakuj tę osobę"
Naprawde

Nie wiem tez czy to tutaj mozna z takimi zastrzezeniami, ale nie wiedzialam gdzie indziej.
Do rzeczy bo mnie zaraz pogonia:
Jak jest ikonka do atakowania osoby i sie najedzie na nia kursorkiem to sie wyswietla napis "atakuj tą osobe"
Powinno byc "atakuj tę osobę"
Naprawde

Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- Yossarian

W mordę, nawet ja nie jestem takim purystą...

Edit: No to się przenosimy.
Last edited by Yossarian on Fri Apr 07, 2006 9:30 pm, edited 1 time in total.
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
- Fiona
- lukaasz
- Raist
lukaasz wrote:tylko sie przypominam....
to jak wyglada sprawa tego dynamicznego nazywania kluczy?
Tak mi przyszedl wlasnie do glowy problem z tym zwiazany. Zdarza sie wiele sytuacji gdy trzeba podac komus numer klucza np potwierdzajac swoje prawo do jego posiadania. W taki sposob numer zniknie i ciezko bedzie taki klucz rozroznic. Chyba ze numer bedzie podany obok nazwy.
Wariat...
- Bandito
- Artur
- WojD
- Artur
- dead_rat
wojd wrote:A robiłes kiedyś murek, szafkę albo w ogóle coś? Trzeba zaprojektować (to już zrobione zostało przez RD), zebrać materiały (obliczyć potrzebną ilość, stratę przy obróbce...) - nie ma lekko
A gotowałeś kiedyś zupe...też nie ma lekko

Wrzucasz do gara to co masz ( oczywiście w ramach przepisu, ale nigdy co do grama ) i patrzysz ile Ci tej zupki się nagotuje i raczej się nie da odwrotnie

"Więzienia budują z kamieni Prawa, Burdele
- z cegieł Religii" - William Blake
- z cegieł Religii" - William Blake
- in vitro...