Simsy, poduszki i misie zakladnicy

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 11:20 am

Nosz ty... Co żeś narobiła... ehh... chodź tu... *chwyta za rękojeść miecza i zęcznie wyciąga miecz z serca Fiony* Oj... dasz radę... Nic groźnego... Ledwie cię drasnął... *wyciera chusteczką klingę miecza. W miejscu gdzie przypadkowo ushol dotknął metalu gołą ręką pojawił się dym i słychać było cichy syk* Aua... Te Agent... to apewno nie jest srebro??
Image
Image
Federacja RP
Fiona

Postby Fiona » Sun Apr 02, 2006 12:08 pm

*rana na piersi Fiony goi sie w mgnieniu oka nie pozostawiajac nawet najmniejszej blizny*
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
Yossarian

Postby Yossarian » Sun Apr 02, 2006 12:11 pm

Oto jestem!
Everything I build I destroy
Everything I love always hurts
Everything I hate I'd rather love
Everything I am is everything I'm not
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 12:16 pm

Może i jest... Poczekaj... daj mi ten miecz na chwilkę. *odbiera Claymore'a z rąk ushola i dotyka go delikatnie ręką...* Na mnie nie reaguje. Ale ja nie jestem wampirem. *patrzy podejrzliwie na ushola mrużąc oczy*
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 12:18 pm

No ja... Yossarian przyszedł a Gawith rozdeptany... No nic... usypie się jeszcze raz... Bądź gotów *rozsypuje po rz kolejny zgrabne siedmio i pół centymetrwe ścieżynki o szerokości 4,5 mm* Dawaj Yoss... *chwyta swoją stalową armatę (nazzwa własna oryginalnej lufki ushola) i ciągnie nosem najpierw do prawej potem do lewej dziórki*

*z łezką w oku* to jest dopiero
*wyciąga kolejną butelkę odbija dno łokciem, otwiera i bieże łyk*
Image

Image

Federacja RP
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 12:51 pm

*patrzy wciąż na ushola z mieczem w ręce* Czy Ty jesteś wampirem Ushol? Odpowiedz w imię pańskie!
Fiona

Postby Fiona » Sun Apr 02, 2006 12:57 pm

*odwraca sie ze zbumieniem w strone Agenta*
Ze niby w moje?
A co Ty sie tak, malutki czlowieczku, na moje imie powolujesz, co?
A wlasnie, dobrze ze mi przypomniales, czas na mnie, dosc dlugo sie tu zasiedzialam, wracam do siebie *wskazuje reka na gore po czym znika z cichym "Puf" pozostawiajac po sobie obloczek dymu przyjemnie pachnacego rozami*
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.

O. Tadeusz Rydzyk.
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 1:05 pm

Hehe... wreszcie się jej pozbyliśmy... *śmieje się wesoło* a c do ciebie agencie to się mną nie przejmuj... nie jestem żadnym wampirem... ino wilkołakiem, ale to nie to samo... prawda?? Pozatym umiem się kontrolować... *na te słowa pada na ziemię w konwulsach i zaczyna zamieniać się w wilkołaka... ubranie rozrywa się się na nim, jego ręce i stoy rosną, paznokcie zamieniają się w poężne pazury, zęby w wielkie kły, całe ciał pokrywa się sierścią, nagle w staje, niucha w powietrzu i ucieka z topiku*
Image

Image

Federacja RP
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 1:06 pm

My Lord in heavens... a nie piętro wyżej... *wzdycha* Co się tej wampirzycy stało, że się za Pana uważa... Chyba potrzebna jest jakaś krucjata w imię Pana...

Tylko skonczę z tym tutaj - drugim wampirem. Błogosław Panie ten miecz i pozwól mi skończyć życie tego biednego śmiertelnika. *podchodzi do ushola i wbija mu miecz w serce. Unosi się lekka para, ale nic się nie dzieje, a ushol szczerzy nadal te swoje żółte zębiska*

Cholera... jakiś przeterminowany miecz mi sprzedali! Apage! Satane! Apage! Cholera... wracam do siebie, do XIV wieku... tu są jakieś same świry! *agent upada na ziemię nieprzytomny*
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 1:30 pm

*wraca do topiku z poparzonym nochalem i patrzy na kukłę którą zostawił tutaj jakiś czas temu,a która jest wiernym odzwierciedleniem jego wilkołaczej postaci* Grr.... kto zrobił dziurę w mojej lalce?? Pewnie ten Agent... *patrzy na ciało leżące na ziemi po czym je podnosi je i układa w środku pentagramu* WRÓĆ DEMONIE!!! *krzyczy głośno*
Image

Image

Federacja RP
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 1:36 pm

*w srodku pentagramu pojawia sie czarny obłok dymu, a głos agenta mowi potężnym głosem: * KTO MNIE WZYWAŁ??? PRZYZNAC SIE SMIERTELNICY!!!

*gdy mgła sie rozwiewa widzi jednak ushola i twarz unoszacego sie w powietrzu agenta szybko sie rozpogadza* A... to tylko Ty... *usmiecha sie* Czy ja Cie przypadkiem nie zabiłem? Nieważne... Dajcie mi moj miecz. Nie... nie obawiajcie sie. Nie zabije moich dostarczycieli używek. Macie jeszcze cos ciekawego na składzie ushol?
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 1:48 pm

Hehe *przyjmuje ludzką postać* Jeszcze to *pokazuje wino zakupione za kozik* Nie dużo, ale dla smaku zawsze można wypić...

------

*telewizor w kącie topiku włącza się i zaczynają się widowmośći*

Wiadomość z ostatniej chwili... koleny miś zakładnik... blablabla...

*na ekranie pokazuje się zdjęcie*

http://www.kathyartiglier.com/images/Bear_Hostage.jpg
Image

Image

Federacja RP
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sun Apr 02, 2006 2:29 pm

Ale sie topic fajny zrobił... Dajcie to wino!

Hehe... A Fiona przestała protestować! A KeVesa wcięło jak zwykle... wkótce znowu sie pojawi i zarzuci nas swoimi spamerskimi postami. :lol:

Image

Ja też mam jednego... za kratkami w moim przydomowym areszcie. Jestem prymitywniejszy niż ty ushol... w koncu XIV wiek.
Last edited by Agent 0007 on Sun Apr 02, 2006 2:45 pm, edited 2 times in total.
ushol

Postby ushol » Sun Apr 02, 2006 2:40 pm

Coś mi się zdaje, że ten miś zakładnik to jego sprawka... *bierze łyk winka i oddaje agentowi*
Image

Image

Federacja RP
Fiona

Postby Fiona » Sun Apr 02, 2006 7:33 pm

*rozlega sie potezny Glos Z Gory*
Nie Pana, tylko Pania, malenki czlowieczku!
*niewielki acz perfekcyjnie wycelowany grom trafia Agenta w nos*

O. Tadeusz Rydzyk.

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”