Polemika na temat credit'ów

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Artur

Postby Artur » Fri Mar 31, 2006 7:03 pm

Państwo: Polska
Status: Aktywny
Czasu pozostało: 183
Credits: 0

co to za credits? do czego to służy?
Snake

Postby Snake » Fri Mar 31, 2006 7:13 pm

Dostajesz kredyty za glosowanie na Cantr w toplistach i za osoby, ktore zaprosisz do gry, pod warunkiem, ze przy rejestracji podadza twoje ID i naprawde zaczna grac, a nie zasna po kilku godzinach :wink:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Fiona

Postby Fiona » Fri Mar 31, 2006 7:27 pm

a do czego one sluza te credits?
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
dead_rat

Postby dead_rat » Fri Mar 31, 2006 8:25 pm

...z tego co zrozumiałem, i poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie, można je wymienić na extra minuty, albo dodatkowe postacie...tak myślę
"Więzienia budują z kamieni Prawa, Burdele
- z cegieł Religii" - William Blake
NiKnight

Postby NiKnight » Fri Mar 31, 2006 8:25 pm

W przyszłości za nie będzie można "kupować" dodatkowe minuty bądź sloty na postacie. Zaloguj się do gry, tam będziesz miała informacje o credits :)
Ni Ni Ni Ni!
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Fri Mar 31, 2006 8:37 pm

No i powiem szczerze... Cantr był grą w porządku. Był... Zapalę kiedyś świeczkę na jego część, a przypuszczam, że niedługo. Dziekuje szanownym programistom za pomysł z credytami. W tym momenci równość i sprawiedliwość trafił szlag na rzecz zasady jakże dobrze znanej, z dawnych czasów i z innych podobnych gier.

Jeszcze całkiem niedawno śmiałem sie z gry o wampirach jakiejś, niepamiętam jakiej, że jej system rekrutacji opiera sie na czymś podobnym. Śmiałem sie i mowiłem o Cantr gdzie wszystko jest tak piękne. Zastanawiam sie też nad słusznością podobnego eksperymentu. Doświadczenie z innych MMORPG mówi mi, że szybko wzrośnie ilość graczy... ale ilość graczy, którzy nie zadomowią tu dłużej, gdyż może nawet taka bedzie umowa miedzy polecającym, a tym nowym. Włączy, zarejestruje sie, zaloguje... i po problemie. Minutki są.

Głupota. Jeżeli mowimy o chwilach zwątpienia to jest jedna. Chyba rzucę to wszystko w pizdu.
NiKnight

Postby NiKnight » Fri Mar 31, 2006 8:44 pm

Masz sporo racji ale ja nie będę korzystał z kredytów, choćby dlatego, że i tak mam coraz mniej czasu na granie.

Mam tylko nadzieję, że ta akcja nie rozwinie się za bardzo. Być może służy ona jedynie zmobilizowaniu (zwłaszcza anglosasów) do reklamowania Cantra :)
Ni Ni Ni Ni!
Laura_

Postby Laura_ » Fri Mar 31, 2006 8:55 pm

zamierzam bojkotowac te kredyty, to faktycznie paskudne, czuje sie jakbym pracowala w avonie :-(
dead_rat

Postby dead_rat » Fri Mar 31, 2006 9:06 pm

Masz i nie masz racji Lauro. Należe do grupy "Cantrystów" dla której 200 minut i 15 postaci to nawet zbyt wiele, więc chyba nie skorzystam z jakichś dodatków w tej kwestii, no ale trzeba też zrozumieć tych którzy chcą więcej...przynajmniej będą mieli okazje zrobić coś zarówno dla Siebie jak i Cantra. Moim zdaniem jest to jakieś rozwiązanie.
"Więzienia budują z kamieni Prawa, Burdele

- z cegieł Religii" - William Blake
belin

Postby belin » Fri Mar 31, 2006 11:23 pm

Jak dla mnie to sprawa z kredytami to zenada do kwadratu :-( - takie sliczne namawianie do spamowania gdzie sie tylko da - bo niby zawsze ze 2-3 osoby zostana.
Po prostu chory pomysl. Zwlaszcza, ze inne sprawy leza odlogiem.
A jak zobacze w paru miejscach reklame Cantra z linkiem z ID to sie wypisuje z tej bajki (zreszta sadze, ze nie tylko ja z tego co widac).
djliseq

Postby djliseq » Sat Apr 01, 2006 12:01 am

Przez takie żeczy, niektóre gry podzieliły się na dwie grupy graczy. Miałem nadzieje, że w Cantr wszyscy będą równi :cry:
Federacja RP! - odgrywaj z nami Image
Denis B

Postby Denis B » Sat Apr 01, 2006 9:43 am

Obwaiam sie ze to poczektek schodzenia tej gry " na psy " ...
za jakis czas pojawi sie lepsi gracze " ktorzy płaca i "gorsi " ktorzy nie płaca ..

Pamietem kiedys jak katergoycznie mowione ze takich rzeczy nie bedzie jak kredyty itp ... ze wszycy gracze beda rowni .... podonie sie mowi o opłatach za te gre ...
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Sat Apr 01, 2006 10:06 am

Niestety też tak myślę Denis. Jest wiele takich właśnie gier i to też w jakimś stopniu sprawiało, że Cantr był wyjątkowy - równe szanse.

Wkrótce pewnie zobaczymy jakieś konta Commandery, czy wyślij SMS za 30 minutek... :(
Snake

Postby Snake » Sat Apr 01, 2006 6:49 pm

Czy wam też przez większość dnia wyświetlał się komunikat znany z backup'u bazy? cos sie dzialo na froncie?

*po chwili*

A teraz jak probuje sie zalogowac to "no such ID" jesli to zarcik prima aprilisowy to slaby :evil:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
lukaasz

Postby lukaasz » Sat Apr 01, 2006 6:58 pm

no to przynajmniej wiem ze nie tyulko mi skasowali konto :D

Return to “Ogólne dyskusje”