Polemika na temat credit'ów
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
- Snake
- Fiona
- dead_rat
- NiKnight
- Agent 0007
No i powiem szczerze... Cantr był grą w porządku. Był... Zapalę kiedyś świeczkę na jego część, a przypuszczam, że niedługo. Dziekuje szanownym programistom za pomysł z credytami. W tym momenci równość i sprawiedliwość trafił szlag na rzecz zasady jakże dobrze znanej, z dawnych czasów i z innych podobnych gier.
Jeszcze całkiem niedawno śmiałem sie z gry o wampirach jakiejś, niepamiętam jakiej, że jej system rekrutacji opiera sie na czymś podobnym. Śmiałem sie i mowiłem o Cantr gdzie wszystko jest tak piękne. Zastanawiam sie też nad słusznością podobnego eksperymentu. Doświadczenie z innych MMORPG mówi mi, że szybko wzrośnie ilość graczy... ale ilość graczy, którzy nie zadomowią tu dłużej, gdyż może nawet taka bedzie umowa miedzy polecającym, a tym nowym. Włączy, zarejestruje sie, zaloguje... i po problemie. Minutki są.
Głupota. Jeżeli mowimy o chwilach zwątpienia to jest jedna. Chyba rzucę to wszystko w pizdu.
Jeszcze całkiem niedawno śmiałem sie z gry o wampirach jakiejś, niepamiętam jakiej, że jej system rekrutacji opiera sie na czymś podobnym. Śmiałem sie i mowiłem o Cantr gdzie wszystko jest tak piękne. Zastanawiam sie też nad słusznością podobnego eksperymentu. Doświadczenie z innych MMORPG mówi mi, że szybko wzrośnie ilość graczy... ale ilość graczy, którzy nie zadomowią tu dłużej, gdyż może nawet taka bedzie umowa miedzy polecającym, a tym nowym. Włączy, zarejestruje sie, zaloguje... i po problemie. Minutki są.
Głupota. Jeżeli mowimy o chwilach zwątpienia to jest jedna. Chyba rzucę to wszystko w pizdu.
- NiKnight
-
- dead_rat
Masz i nie masz racji Lauro. Należe do grupy "Cantrystów" dla której 200 minut i 15 postaci to nawet zbyt wiele, więc chyba nie skorzystam z jakichś dodatków w tej kwestii, no ale trzeba też zrozumieć tych którzy chcą więcej...przynajmniej będą mieli okazje zrobić coś zarówno dla Siebie jak i Cantra. Moim zdaniem jest to jakieś rozwiązanie.
"Więzienia budują z kamieni Prawa, Burdele
- z cegieł Religii" - William Blake
- z cegieł Religii" - William Blake
-
Jak dla mnie to sprawa z kredytami to zenada do kwadratu
- takie sliczne namawianie do spamowania gdzie sie tylko da - bo niby zawsze ze 2-3 osoby zostana.
Po prostu chory pomysl. Zwlaszcza, ze inne sprawy leza odlogiem.
A jak zobacze w paru miejscach reklame Cantra z linkiem z ID to sie wypisuje z tej bajki (zreszta sadze, ze nie tylko ja z tego co widac).

Po prostu chory pomysl. Zwlaszcza, ze inne sprawy leza odlogiem.
A jak zobacze w paru miejscach reklame Cantra z linkiem z ID to sie wypisuje z tej bajki (zreszta sadze, ze nie tylko ja z tego co widac).
- djliseq
Przez takie żeczy, niektóre gry podzieliły się na dwie grupy graczy. Miałem nadzieje, że w Cantr wszyscy będą równi 

Federacja RP! - odgrywaj z nami 

-
Obwaiam sie ze to poczektek schodzenia tej gry " na psy " ...
za jakis czas pojawi sie lepsi gracze " ktorzy płaca i "gorsi " ktorzy nie płaca ..
Pamietem kiedys jak katergoycznie mowione ze takich rzeczy nie bedzie jak kredyty itp ... ze wszycy gracze beda rowni .... podonie sie mowi o opłatach za te gre ...
za jakis czas pojawi sie lepsi gracze " ktorzy płaca i "gorsi " ktorzy nie płaca ..
Pamietem kiedys jak katergoycznie mowione ze takich rzeczy nie bedzie jak kredyty itp ... ze wszycy gracze beda rowni .... podonie sie mowi o opłatach za te gre ...
- Agent 0007
- Snake
- lukaasz