Ta notatka z grubsza wyglada na najzwyklejsza notatke na swiecie z tym ze na spodzie tak by wszyscy widzieli ma cos dziwnego w niezroumialym ( dla postaci) jezyku napisane juz wyjasniam notatka jest na polskiej wyspie a tytul ma ewidentnie po angielsku. Oczywiscie niezwykle latwy do odczytania, nie trzeba biegle znac angielski aczkolwiek postac angielskiego nie znala a nawet nie wie ze sa anglicy i z ciekawosci zajrzala a w srodku niespodzianka ! Jakis banalny tekst jakich wiele, po polsku off course

Co o tym sadzicie to jakis blad? pomylka? zlosliwosc klawiatury?
Zeby nie bylo ze tekst jest niezrozumialy dla kogokolwiek dozucilem kropki ,wieksze literki przecinki a nawet bonus w postaci akapitu.
Hipotetycznych bledow ortograficznych juz mi sie nie chce ale jak bede mial wiecej czasu to sobie siade ze slownikiem sprawdze wtedy pan cantryjczyk napewno juz sie nie przyczepi do tego postu z takiego powodu.
A co do wymiany info to ten kumpel jest bardziej zielony ode mnie wiec raczej nie bedzie mnie informowal a jesli juz bedzie cos waznego to napewno nie przekaze tego zadnej mojej postaci,bede trzymal jezyk za zebami

to naprawde pierdola nie przejmowalby sie
znaczy sie napisales tak o notatce czy o Cantryjczyk?

no dobra nie prejmuje sie ani jednym ani drugim
Jesli chodzi o notatke to ja to traktuje jako kawal kogos kto pewnie chcial sprawdzic kiedy ktos sie zauwazy ten tekst no i ja zauwazylem i moze sie nie przejolem ale jak pisze ze nikt nie zna angielskiego w grze to nie zna chyba ze juz byl na angielskiej wyspie i sie nauczyl w co watpie.Ot taki szczegol.
A o to ze mi sie zwraca uwage na pisownie to nie pierwszy raz ale nie wszedzie tak jest pewnie nie wszedzie sa tak wyczuleni,no coz ja forum traktuje jako rozmowe i postepuje troche spamersko przy tym ale tutaj i tak edytuje posty co mi sie zadko zdarza chyba ze koniecznie che uzupelnic wypowiedz.