Zwierzeta
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Cos nie gra ze zwierzetami na polskich wyspach. Nie rozmnazaja sie, nie wedruja, nie atakuja. Jakby mialy nieaktywne wszystkie mozliwe funkcje. Widzialem w jednym miejscu jakies tygrysy czy cos podobnego. Potulne jak baranki. Na forum angielkim wyczytalem ze zwierzeta moga byc grozne.
A mozei w ciagu ponad dwoch lat stado 10 sztuk sie nie rozmnozylo i tak ma byc? To gratutuluje wszystkim osadom, ktorym zostalo po 1-2 zwierzaki. Dodatkowo ranione przez klusownikow.
Ciekawiej by sie gralo gdyby trzeba bylo chronic ludzi przed zwierzetami a nie zwierzea przed ludzmi.
A mozei w ciagu ponad dwoch lat stado 10 sztuk sie nie rozmnozylo i tak ma byc? To gratutuluje wszystkim osadom, ktorym zostalo po 1-2 zwierzaki. Dodatkowo ranione przez klusownikow.
Ciekawiej by sie gralo gdyby trzeba bylo chronic ludzi przed zwierzetami a nie zwierzea przed ludzmi.
- Drax
- marol
- Raist
- KilDar
Jesli jest tak jak sie wydaje ze jest, to glupio wyszlo. Ktos sie bawil ustawieniami zwierzat, w dobrym celu. A potem zapomnial o sprawie lub nie przewidzial wszystkich konsekwencji. A z watpliwosci na forum tak dlugo nic nie wyniklo. Ciekawe ile lat zwierzatka byly popsute? Od samego poczatku?
I sie dziwic ze trudno o igle lub stal. Cud ze gdzieniegdzie sie zwierzeta uchowaly.
I sie dziwic ze trudno o igle lub stal. Cud ze gdzieniegdzie sie zwierzeta uchowaly.
- Sigvald
- marol
- CyboRKg
Gram wystarczajaco dlugo, a nie widzialem nigdy przypadku rozmnozenia, ataku na czlowieka, czy tez migracji zwierzat na zadnej z trzech polskich wysp
Za to wszystko to widziala moja anglojezyczna postac.

brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
- NiKnight
- marol
Chyba znalazłem błąd - "czynności zwierzęce" wykonuje pewnien skrypt PHP po kolei dla wszystkich lokacji. Ponieważ nasze lokacje są w miarę nowe więc są na końcu listy. Ci, którzy znają PHP wiedzą, że skrypt może się wykonywać najdłużej przez ustawioną ilość czasu (zwykle 30 sek), po tym jego działanie przerywa się. Istnieje więc prawdopodobieństwo, że skrypt nie zdążył dojść do naszych lokacji przed upływem 30 sek. i zostawał przerywany.
Czas ten został właśnie wydłużony - jeśli to była ta przyczyna, to powinno być OK. Najbliższe dni pokażą czy miałem rację. Mamy obecnie na wyspie V szesc gatunkow, ile sztuk nie powiem, bo chyba mi nie wolno, zobaczymy jak się to będzie zmieniać.
Czas ten został właśnie wydłużony - jeśli to była ta przyczyna, to powinno być OK. Najbliższe dni pokażą czy miałem rację. Mamy obecnie na wyspie V szesc gatunkow, ile sztuk nie powiem, bo chyba mi nie wolno, zobaczymy jak się to będzie zmieniać.
- KilDar
- Khe
-
KilDar wrote:ale w przeprosinach za taki blad powinno byc zwiekszenie populacji zwierzat i to natychmiastowew koncu to juz pare lat trwa taka bezplodnosc zwierzaczkow
Dokładnie

- CyboRKg