maly problem z nowymi lokacjami
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Sierak
- NiKnight
- Sigvald
-
Aihal
NiKnight wrote:Jedyne pocieszenie, że są zwierzęta (ogromne stada koni, owiec itp.) ale w przyszłości wątpię czy te obszary będą w ogóle zamieszkane.
Pełno jedzenia, to dlaczego nie miałyby być zmieszkane? Znam lokalizacje gdzie ludzie spokojnie sobie żyją, żywiąc się mięsem zwierząt.
Nawet w samym Cantr nie ma nic, co można zjeść zaraz po wyhodowaniu.
Więc nie ma się co martwić na zapas
- Drax
Moje wszystkie postacie na tej wyspie sa chyba w zachodniej jej czesci. Zrobilem sobie mape i wyszlo ze jest tam okolo 40 lokacji (na zachodzie). Ciekawe ile bedzie dalej... Wkurza mnie tylko jedno - z jednej lokacji jest wyjscie w trzy inne, z czego jedno prowadzi na jakby polwysep. Poszly tam juz trzy osoby zeby "sprawdzic co tam jest" i zadna nie wrocila. Moze tam jest koniec swiata
.
- Zimt
- Animated
- NiKnight
Wiesz, nie podajemy dokładnie co gdzie jest. Jeśli byłoby to łamaniem zasady to trzeba też usunąć wszystkie informacje o Vlotryan. Bo gracze, którzy nigdy tam nie byli ani nie mieli kontaktu/nie pytali w grze o tą osadę już o niej wiedzą a więc jest to wiedza czysto ooc.
Uważam więc, że póki nie powiedziano więcej o lokacjach, ograniczono się do wymienienia nazw krain (nie wiadomo jakie są, które sąsiadują ze sobą itp.) to jeszcze zasada nie została złamana. Chociaż przyznam Ci rację, że może zostać dość łatwo w tej dyskusji.
Uważam więc, że póki nie powiedziano więcej o lokacjach, ograniczono się do wymienienia nazw krain (nie wiadomo jakie są, które sąsiadują ze sobą itp.) to jeszcze zasada nie została złamana. Chociaż przyznam Ci rację, że może zostać dość łatwo w tej dyskusji.
Ni Ni Ni Ni!
- KVZ
- Players Dept. Member
Z nazw krain nasuwa się mi pomysł by nazywać tą wyspę poprostu *fic
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- CyboRKg
- NiKnight
KeVes wrote:Z nazw krain nasuwa się mi pomysł by nazywać tą wyspę poprostu *fic
Wiesz, że nie zauważyłem tego?
Konsekwencją jest pewna chaotyczność mojej wiedzy, zakładałem istnienie czterech wysp, ale po przeanalizowaniu widzę, że są trzy (V, D, Fic). Przeszukam forum i inne strony Cantr'a, może coś znajdę a jak nie to będzie trzeba przerysować mapę i zobaczyć czy nie powtarzają się jakieś nieodkryte lokacje
Ni Ni Ni Ni!
- CyboRKg
Nie czytasz uwaznie forum Ni, to juz zostalo ostatecznie wyjasnione w innym watku. Sa trzy polskie wyspy, nie cztery. Trzecia jest ogromna i malo zaludniona. Druga jest najmniejsza. Trzecia jest duzo wieksza niz pierwsza i druga razem wziete!
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
- Hal
-
Sierak
- Drax