Michal wrote:helga wrote:Przydalby sie jeszcze opis postacji np . czarnowlosy mezczyzna? czy dlugowlosa blondynka .. cos takiego zeby mozna bylo rozpoznac kogos ... i np w listach gonczych pisac opis postaci .. ale nei wiem jak to wplywa na spowolnienie gry ...

Mi się ten pomysł nie podoba zbytnio,bo takie rzeczy można sobie wyobrazić,zresztą co to da?Blondwłosych bedzie 30 i list gończy i tak się niezbyt sprawdzi.
A mi się podoba ten pomysł i nie tylko ze względu na listy gończe, a co do nich to pomyśl, że znajdzie się jeden rudy wysoki mężczyzna na całą wyspe i taki to już bedzie wszędzie rozpoznawany

Poza tym już wielu graczy zgłaszało takie sugestie na angielskim forum i myślę, że prędzej czy później pod napływem poparcia dla tych sugesti zostanie to zaakceptowane i wprowadzone do gry. Pomyśl jakie daje to nowe możliwości odgrywania swojej postaci?
PRUT wrote:Dzisiaj to juz sie całkiem powaliło. Ten tag nie dziala w ogole dla polskich postaci, a dla każdej z nich w której do tej pory był uzyty wyrzuca komunikat o błędzie
Widać, że coś zmieniają. Sprawdzałem tego taga, to teraz w zdarzeniach podaje poprawne tłumaczenie, a w zakładce ludzie lub po kliknięciu na opis postaci wyskakuje wspomniany błąd, ale nie tylko przy polskich postaciach! Sprawdziłem to też na angielskiej i jest to samo. Zgłosiłem ten błąd na listę language.
nemo49 wrote:Dla mnie ważna jest informacja nie tyle o wieku postaci , co o jej płci

. Niektóre imiona są " uniwersalne ' .Kilka razy pomyliłem się i musiałem przepraszać.
To masz słabą pamieć

Ja takich problemów nie miałem. Chciaż niektóre imiona są rzeczywiście mylące. Np. Mordoklejka, a jest to facet

Ale jeśli chodzi Ci tylko o płeć mylącej Ci się postaci, to możesz wpisać sobie w nawiasie po imieniu samą płeć, a nie musisz wpisywać taga. Płeć postaci raczej się nie zmieni

Chociaż widziałem tranzwestytów