EDEN - raj nie wylacznie z nazwy. Mam dwie postacie ktore swego czasu tam przebywaly, obie zakochaly sie w tym miescie bezpowrotnie. Chcialyby wrocic, lecz to wieczni zeglarze... oczywiscie, plywaja i zyja zawsze osobno
Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- domeq
- Obakusan
-
Marz
- iuytr
- Leming
Tak dawno nic nie było, że trzeba ruszyć temat. Ciekawe, że typuję tu raczej postaci, z którymi stykam się raczej przelotnie, niż takie, które towarzyszą mi w grze na co dzień.
Aronia Bell - za jej cudowne audycje radiowe. Niech się nie zniechęca i dalej je robi. Dzięki temu radio jest czymś więcej niż telefonem!
Paweł - nie mam 100% pewności, że to świadome założenie i że to nie charakter gracza, tylko postaci, ale jeśli to jest odgrywane, to chylę czoła. Trzeba mieć talent, żeby tak dyskretnie wkurzać co ważniejsze osoby w różnych osadach i przeżyć
Niech się nie próbuje zmieniać!
Edgar - młody naukowiec, badacz niewidzialnych szopów. Oby tak dalej, będziemy go wspierać w jego dążeniu po ścieżkach wiedzy.
Na dziś wystarczy.
Aronia Bell - za jej cudowne audycje radiowe. Niech się nie zniechęca i dalej je robi. Dzięki temu radio jest czymś więcej niż telefonem!
Paweł - nie mam 100% pewności, że to świadome założenie i że to nie charakter gracza, tylko postaci, ale jeśli to jest odgrywane, to chylę czoła. Trzeba mieć talent, żeby tak dyskretnie wkurzać co ważniejsze osoby w różnych osadach i przeżyć
Edgar - młody naukowiec, badacz niewidzialnych szopów. Oby tak dalej, będziemy go wspierać w jego dążeniu po ścieżkach wiedzy.
Na dziś wystarczy.
http://www.bookcrossing.com/
- keisha
- MattKaro
- Robaczek
- Arucard
Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
Kerth Calasida - za opisywanie każdej, nawet najmniejszej czynności. Czuję, jakbym widział to na własne oczy.
Tak ta dwojka postrafi eksponowac swoj charakter kazdy na swoj sposob
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
- marshall
- Averus Wolfmaster
Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
Tylko trochę przesadza ze słowem 'ironia' i jej wszelakimi gramatycznymi odmianami.
PS. Ten ostatni przykład z uśmiechem, nie wiem czy akurat Szargota się tak uśmiecha, ale spotkałem się z takim uroczym emotem gdzieś czy gdzieś indziej...

- Arucard
marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
Tak zgadzam się to jest jedna z niewielu postaci które zrobiły na mnie aż takie wrażenie
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
- Luke
Zgadzam się. Sama postać na początku wydawała mi się drażniąca dość odpychającym zachowaniem. Kiedy okazało się to jednak zamierzone i konsekwentnie rozwijane, strasznie ją polubiłem za jej specyficzny wdzięk.Robaczek wrote:Szargota - zgadzam się z przedmówcą - ma charakter i potrafi go wyeksponować.
Averus. To chyba mało widziałeś. Przysłać Ci moje zdjęcie?Averus Wolfmaster wrote:nie za bardzo wiem jak można sie 'ironicznie uśmiechać'.
(...)
spotkałem się z takim uroczym emotem gdzieś czy gdzieś indziej...
A jeśli być może czepiasz się znaczenia samego słowa ironicznie. Ironia jest techniką nie tylko werbalną:
PWN: ironia «drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej»
Kopaliński: ironia zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów.
Wikipedia: Sygnałami ironii werbalnej są głównie intonacja i mimika.
..i do tejże mimiki kolegę odsyłam.
Ja niniejszym tym bardziej chciałbym złożyć hołd niejakiej Fruuu. Teraz dopiero widać, jak wiele życia wnosiła do tego "kolosa" tak świetnie prowadzona postać.marshall wrote:Niniejszym chciałbym złożyć hołd niejakiej Renacie, za to że jeszcze trzyma to wszystko jakoś mimo że nikt inny już nie daje rady. Naprawdę trudno patrzeć na jej walkę z tym upadającym kolosem kiedy samemu nie można sobie pozwolić na aktywność.
Pozdrawiam.