Spotkanie Cantrowiczow ;)

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Leming

Postby Leming » Sun Apr 27, 2008 1:21 pm

Ja tam zdecydowanie wolę ujawniać się na żywo, natomiast wobec umieszczania zdjęć w internecie mam ogromne opory. Mogę się ewentualnie zgodzić na pokazanie zdjęcia moich pleców, o ile takie powstało :wink:

Spotkanie udane, chociaż do tej pory jakoś tak mi trzeszczy na stykach z rzeczywistością. Ze szczegółów to chcę powiedzieć, że Sayuri godna jest własnego fanklubu - wyobraźcie sobie, że przywiozła mi puszkę filetów z makreli jednocześnie w oleju i w pomidorach!!! :shock:
Trwało to nasze posiedzenie trochę i o wszystkim pisać nie sposób, ale ze śmiesznych szczegółów - wymyśliliśmy sobie taką zabawę, że wypisaliśmy na papierkach po pięć postaci, które prowadzimy, wymieszaliśmy to wszystko i potem nasz drogi idol mianowany na tę okoliczność tymczasową sierotką odczytywał, z kim tak naprawdę siedzimy przy stoliku. To było naprawdę doborowe towarzystwo, proszę państwa! Aż głupio było potem rękę umyć, skoro tyle znaczących osobistości ją uścisnęło.
Z innych ciekawostek - po raz pierwszy Była okazja poznać na żywo osobę, z której postacią moja postać ostro się skonfliktowała. Ha! Chyba zacznę częściej doprowadzać w grze do takich sytuacji.

Chimaira, a czy już mniej więcej wiesz, w który weekend ma nastąpić ten deszcz meteorytów? Bo mnie by zależało, żeby mnie na przykład akurat wtedy nie wyniosło na majówkę na drugi koniec Polski.
http://www.bookcrossing.com/
Elf

Postby Elf » Sun Apr 27, 2008 1:29 pm

Leming, Zamia- no, przecież nic na siłę : ) nie to nie.

Zabawa świetna, prawda. Cholera, zazdroszczę : ))))
taca. wanna. łóżko
Zamia

Postby Zamia » Sun Apr 27, 2008 2:27 pm

Elfiku, po prostu przyjeżdżaj na kolejne spotkanie!
Mnie gardło boli i w uszach szumi.
I mam najpiękniejszą koszulkę świata!
Chimaira_00

Postby Chimaira_00 » Sun Apr 27, 2008 2:58 pm

Leming wrote:Chimaira, a czy już mniej więcej wiesz, w który weekend ma nastąpić ten deszcz meteorytów? Bo mnie by zależało, żeby mnie na przykład akurat wtedy nie wyniosło na majówkę na drugi koniec Polski.

Wiesz... Jak dostanę wypłatę, to jeden problem z głowy. Drugi - jak załatwię sobie nocleg na ten czas ;) Więc tak naprawdę, to ja się mogę dostosować do was, byleby to było z soboty na niedzielę, bo w poniedziałki mam ten przykry zwyczaj mieć zajęcia na mojej uczelni kochanej i wspaniałej. ;) Ale teraz, z tego co mi wiadomo, będzie sporo dłuższych weekendów (i nie mówię tu tylko o majówce, czyli właściwie najbliższym czasie), także myślę, że wartało by się jakoś zgadać... :) Ja jestem otwarty na propozycje, dostosuję się do was, tylko - jak mówię - byleby impreza nie była w niedzielę. :)
It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.

---
gg - 9243805
CMR

Postby CMR » Sun Apr 27, 2008 3:02 pm

Spotkanie było rzeczywiście udane. Smak paluszków mam wciąż na języku, a muzykę w uszach. Piwo powoli się ulatnia, a puszka śmierdziuchy straszy nienapoczęta. Quijo wygrał ten mecz?
koliberek

Postby koliberek » Sun Apr 27, 2008 3:38 pm

Ja dzisiaj straszyłam od rana podkrążonym ze szczęścia oczami... :twisted:
Naprawdę warto było. Spotkanie udane, towarzystwo miłe, koszulki cudowne... *pada na twarz ze zmęczenia*
Echo

Postby Echo » Sun Apr 27, 2008 4:56 pm

Powoli wygrzebuję się z zaległości spowodowanych nadzwyczajnym spotkaniem z nadzwyczajnym zespołem nadzwyczajnych graczy. 8)
A, zdjęć... to pewnie, że nie ma po co ujawniać. No chyba, że chcecie mi je pokazać. ;)
Tylko nie tu!!! Podam maila na pm.

Quijo, Idolu! Ty żyjesz :?:
Zamia

Postby Zamia » Sun Apr 27, 2008 5:20 pm

To ja poproszę o adresy.
Fotki nie są najlepszej jakości bo i mój telefonik kiepski, ale powspominać przy nich można. :D
Izabela

Postby Izabela » Mon Apr 28, 2008 3:55 am

Podpisuje sie pod glosami przedmowcow, bylo swietnie, choc nie ma co ukrywac - z tym R'n'R to sie nie popisalam ;) Ale i tak dobrze, że nie puszczali disco polo, prawda?

Podobnie jak Echo, wczoraj odrabialam intensywnie zaleglosci, ktorych sie namnozylo.

Zamia - mialas chyba moj adres, ale na wszelki wypadek podaję na pm z prosba o fotki.

Pozdrawiam wszystkich z nadzieja na rychla powtorke :)
I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
Elf

Postby Elf » Mon Apr 28, 2008 11:29 am

A ja obserwowałam, które postacie w Cantrze śpią :twisted:
Zamia- : )) no, może kiedyś.
taca. wanna. łóżko
matero

Postby matero » Mon Apr 28, 2008 12:08 pm

A pozdrowienia dla cantrowiczów od matero były? Czy ktoś zapomniał przekazać? ;)
marol

Postby marol » Mon Apr 28, 2008 12:11 pm

Obiecuję uroczyście stawić się na następne.
(SRVPRC)
Image
Leming

Postby Leming » Mon Apr 28, 2008 12:28 pm

matero wrote:A pozdrowienia dla cantrowiczów od matero były? Czy ktoś zapomniał przekazać? ;)

Zapomniał. :oops: Świnka morska jestem, a nie leming.
Akurat matero mi wyleciał z głowy, bo przekazywał te pozdrowienia dużo wcześniej. Przepraszam.
Quijo

Postby Quijo » Tue Apr 29, 2008 11:57 am

CMR wrote:Quijo wygrał ten mecz?

Wstyd powiedzieć, które miejsce zajęliśmy tam. :D

A spotkanko zaliczam do bardzo udanych, dziękuje wszystkim za mile spędzone chwile, a Zamii dodatkowo za pierogi ;)
marol

Postby marol » Tue Apr 29, 2008 12:00 pm

Kłeho, Kielce zaliczyliście z Elfem, Warszawę też, choć już solo, teraz pora zorganizować coś, nieprawdaż? :lol:

Gdzie som zdjencia!?
Gdzie jest relacja!?
Nie ociągać się!

Jak do jutra nie będzie relacji, to blokujemy konta uczestnikom do momentu wywiązania się z tego oczywistego dla każdego obowiązku.
Last edited by marol on Tue Apr 29, 2008 12:06 pm, edited 1 time in total.
(SRVPRC)

Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”