Pytania.

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Zimt

Postby Zimt » Tue Sep 27, 2005 1:19 pm

Uzywanie w grze nazw i okreslen z realnego swiata psuje klimat, utrudnia wczucie sie w gre. Warto czasem wykazac sie wyobraznia i pomyslowoscia, wymyslajac wlasna, odrebna nazwe dla jakiegos zjawiska. Tyle ode mnie.
"I'm just living in my head..."
Guest

Postby Guest » Tue Sep 27, 2005 2:22 pm

Do kogo sglosic sie po odblokowanie nieaktywnego konta na forum?
nemo49

Postby nemo49 » Tue Sep 27, 2005 3:34 pm

Czy ktos mi wytlumaczy jak mozna otworzyc raport sprzed trzech dni. Klikam ,coś się ładuje ale dalej jest dzień dzisiejszy. Czy coż źle robię, czy raporty służą do czegoś innego ?
Sierak

Postby Sierak » Tue Sep 27, 2005 3:39 pm

nemo49 wrote:Czy ktos mi wytlumaczy jak mozna otworzyc raport sprzed trzech dni. Klikam ,coś się ładuje ale dalej jest dzień dzisiejszy. Czy coż źle robię, czy raporty służą do czegoś innego ?

To jest opcja wyślij raport na maila,chyba tylko do tego służy?
Guest

Postby Guest » Tue Sep 27, 2005 4:38 pm

Czy można jakoś sprawdzić umiejętności postaci?
Bandito

Postby Bandito » Tue Sep 27, 2005 5:52 pm

Guest wrote:Czy można jakoś sprawdzić umiejętności postaci?

Tak da się ale tylko wtedy gdy pracujesz przy jakimś projekcie, np. wydobywanie kamienia.
Zimt

Postby Zimt » Tue Sep 27, 2005 6:25 pm

Najlepiej jest w tym celu przyłączyć się do projektu, rozpoczętego przez kogoś innego. Umiejętności odczytuje się, klikając na kółeczko obok imienia postaci. Poziom wyświetla na górze otwartej w ten sposób strony (np. xxx is awkwardly working on...). Jeśli zaś chodzi o umiejętność walki czy też polowania, widać je dopiero po zaatakowaniu osoby lub zwierzęcia (np. xxx umiejętnie rani yyy używając pięści). Dodam, że takie pytanie już padło ;)
"I'm just living in my head..."
Raist

Postby Raist » Tue Sep 27, 2005 7:52 pm

W pewnym miejscu pojawil sie nowy surowiec. Nie mowmy jaki i gdzie. Zastanawiam sie dlaczego sie pojawil, jakim cudem sie pojawil, po co nam on skoro nie da sie go wykozystac i wreszcie czy ktos zglaszal Josowi zeby go nam dodal? Dziwna sytuacja, wyrosl spod ziemi :)
Drax

Postby Drax » Tue Sep 27, 2005 7:57 pm

A oprócz pytan postawionych przez Raista ja mam jeszcze jedno, dla mnie najwazniejsze - dlaczego akurat tam? To wyglada jakby wspierano silnych ekonomicznie, bo jak patrze na taka lokacje gdzie jest tylko drewno, lub pare bezwartosciowych surowcow to sie zastanawiam czemu nie dodano go tam. Bo kolejny przedmiot handlu tam gdzie sie ten surowiec pojawil, sprawia ze to miejsce bedzie mialo kolejny monopol...
Raist

Postby Raist » Tue Sep 27, 2005 8:12 pm

Moze w innych miejscach tez cos sie poajwilo. Jos zwykl dodawac wszystko losowo hmm.
Khe

Postby Khe » Tue Sep 27, 2005 8:28 pm

poprzygladalem sie roznym miejscom ale nigdzie indziej nic nie znalazlem ...ale w koncu ja mam tylko 6 postaci ;)
momorty

Postby momorty » Tue Sep 27, 2005 8:37 pm

Do czego służy sorgo i glina???? :roll: :roll: :roll:
Animated

Postby Animated » Tue Sep 27, 2005 8:50 pm

sorgo to rodzaj zboza, ktory po przetwotrzeniu na make i upieczeniu "staje sie" chlebem...

glina poki co sluzy tylko budowy Pieca przemyslowego, w ktorym mozna robic szyb i wegla drzewnego.
a przynajmniej tyle jest w Wiki.

a co do tego "nowego" surowca, to skad macie pewnosc, ze tylko tam sie on pojawil i czy w innych lokacjach nie ma tych "dodatkowych" niezbednych surowcow.
ale tak, czy inaczej nie bardzo mi sie podoba, ze ten surowiec pojawil sie wlasnie tam
Download Picassa & Fierfox
Guest

Postby Guest » Tue Sep 27, 2005 9:10 pm

Powtarzam i naznaczę swoje pytanie: CZY DO BUDOWY DIRT MOTORCYCKLE JEST POTRZEBNY SILNIK MOTOCYKLOWY?!?! CZY OBEJDZIE SIĘ BEZ??!! Z góry dziękuję za odpowiedzi
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Sep 27, 2005 9:54 pm

Nie krzycz! Nie odpowiadam nie zalogowanym...
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:

Return to “Ogólne dyskusje”