Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Zimt
-
-
- Bandito
- Zimt
Najlepiej jest w tym celu przyłączyć się do projektu, rozpoczętego przez kogoś innego. Umiejętności odczytuje się, klikając na kółeczko obok imienia postaci. Poziom wyświetla na górze otwartej w ten sposób strony (np. xxx is awkwardly working on...). Jeśli zaś chodzi o umiejętność walki czy też polowania, widać je dopiero po zaatakowaniu osoby lub zwierzęcia (np. xxx umiejętnie rani yyy używając pięści). Dodam, że takie pytanie już padło 

"I'm just living in my head..."
- Raist
- Drax
A oprócz pytan postawionych przez Raista ja mam jeszcze jedno, dla mnie najwazniejsze - dlaczego akurat tam? To wyglada jakby wspierano silnych ekonomicznie, bo jak patrze na taka lokacje gdzie jest tylko drewno, lub pare bezwartosciowych surowcow to sie zastanawiam czemu nie dodano go tam. Bo kolejny przedmiot handlu tam gdzie sie ten surowiec pojawil, sprawia ze to miejsce bedzie mialo kolejny monopol...
- Raist
- Khe
- Animated
sorgo to rodzaj zboza, ktory po przetwotrzeniu na make i upieczeniu "staje sie" chlebem...
glina poki co sluzy tylko budowy Pieca przemyslowego, w ktorym mozna robic szyb i wegla drzewnego.
a przynajmniej tyle jest w Wiki.
a co do tego "nowego" surowca, to skad macie pewnosc, ze tylko tam sie on pojawil i czy w innych lokacjach nie ma tych "dodatkowych" niezbednych surowcow.
ale tak, czy inaczej nie bardzo mi sie podoba, ze ten surowiec pojawil sie wlasnie tam
glina poki co sluzy tylko budowy Pieca przemyslowego, w ktorym mozna robic szyb i wegla drzewnego.
a przynajmniej tyle jest w Wiki.
a co do tego "nowego" surowca, to skad macie pewnosc, ze tylko tam sie on pojawil i czy w innych lokacjach nie ma tych "dodatkowych" niezbednych surowcow.
ale tak, czy inaczej nie bardzo mi sie podoba, ze ten surowiec pojawil sie wlasnie tam
- CyboRKg