Ograniczenie 200 min

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Hal

Postby Hal » Wed Jul 13, 2005 10:07 pm

Khe wrote:ja mam tylko 6 postaci (3 facetow 3 babki dla rownowago bo cos ich tam malo jest ;) )

Nie wiem czy to dobry pomysł gdy facet odgrywa rolę babki, ja np. zawsze dobrze sprawdzam czy mam do czynienia naprawdę z kobietą. Innaczej mi się gra gdy wiem, że tam za klawiaturą siędzi płeć piękna.
Nie żebym je podrywał ale wydaje mi się to wazne.
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Jul 13, 2005 10:13 pm

Taki urok gry. Nigdy nie wiadomo kto steruje postacię ;-) A kobiety, nawet jeśli udawane, zawsze mają wpływ na nas :)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Jul 13, 2005 11:15 pm

Hal wrote:Nie wiem czy to dobry pomysł gdy facet odgrywa rolę babki, ja np. zawsze dobrze sprawdzam czy mam do czynienia naprawdę z kobietą. Innaczej mi się gra gdy wiem, że tam za klawiaturą siędzi płeć piękna.

Czy ja wiem, czy to zły pomysł? To jest gra a nie czat i można się wczuć w każdą rolę, także płeć przeciwną. Problem w tym, że niektórzy mogą źle to robić. Wiem to po sobie, bo zazwyczaj odgrywane przezemnie postacie kobiece to feministki/amazonki :lol: , które nie wdają się zbytnio w związki z facetami co jest trochę nierealne, ale są też wyjątki. Ciekawi mnie w jaki sposób sprawdzasz czy masz do czynienia z graczem facetem który gra kobietą. Pytasz się każdego kim gra? Zawsze ktoś może nie chcieć się przyznać :oops: . Mi jeszcze nie zdarzyło się, żeby mnie ktoś się pytał, albo ja kogoś. Po co psuć sobie grę? :P
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Hal

Postby Hal » Wed Jul 13, 2005 11:52 pm

KeVes wrote:
Hal wrote:Nie wiem czy to dobry pomysł gdy facet odgrywa rolę babki, ja np. zawsze dobrze sprawdzam czy mam do czynienia naprawdę z kobietą. Innaczej mi się gra gdy wiem, że tam za klawiaturą siędzi płeć piękna.

Czy ja wiem, czy to zły pomysł? To jest gra a nie czat i można się wczuć w każdą rolę, także płeć przeciwną. Problem w tym, że niektórzy mogą źle to robić. Wiem to po sobie, bo zazwyczaj odgrywane przezemnie postacie kobiece to feministki/amazonki :lol: , które nie wdają się zbytnio w związki z facetami co jest trochę nierealne, ale są też wyjątki. Ciekawi mnie w jaki sposób sprawdzasz czy masz do czynienia z graczem facetem który gra kobietą. Pytasz się każdego kim gra? Zawsze ktoś może nie chcieć się przyznać :oops: . Mi jeszcze nie zdarzyło się, żeby mnie ktoś się pytał, albo ja kogoś. Po co psuć sobie grę? :P

Gra to gra więc nigdy nie pytam wprost ale wierzmi ,że są pytania na, które tylko kobieta we właściwy sobie soposób potrafi odpowiedzieć.
Nie napiszę o jakie pytania chodzi bo gdy zapytam Twoją babską postać to będzie przygotowana. Ale nie zawsze to działa, wciaz nie jestem pewny czy Krolowa w pewnym miescie to facet czy baba :-)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Jul 14, 2005 12:08 am

Moje babskie postacie są przygotowane na wszystkie pytania :lol: A z tą Królową to mnie też to intryguje 8)
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
PRUT

Postby PRUT » Thu Jul 14, 2005 7:40 am

bo zazwyczaj odgrywane przezemnie postacie kobiece to feministki/amazonki

To ładnie:!: Kilka niedawno stłukło moją postać w mieście o którym nie powiem za nic praktycznie :lol: Boże chroń nas od feministek, tudzież Amazonek :lol:

A z tą Królową to mnie też to intryguje
Też chciałbym to wiedzieć :) ale skryta jest bardzo i nic nie powie :evil:
Khe

Postby Khe » Thu Jul 14, 2005 7:49 am

nie oszukujmy sie, ale niewiele PPP w to gra ( w porownaniu z facetami). Nie mowie ze wogole ich nie ma ale jest ich niestety niewiele. A co to bylby za swiat Cantr gdyby kobiety byly taka rzadkoscia? ...koszmar ;)
A to ze teraz za babka moze sie kryc facet? No co - to gra, nie musisz sie z "nia" umawiac w realu :P Ja staram sie jakos odgrywac te postacie a jak mi wyjdzie to sie okaze ;) Ja tez nawet jak podejrzewam ze to moze byc facet to staram sie grac jakby to byla na prawde PPP, w koncu nie wazne kto pociaga za sznurki, wazne ze w grze dla mojej postaci, ktora ja spotkala to jest kobieta ;)
Oczywiscie zgadzam sie ze jesli ktos nie umie odpowiednio grac kobieta to nie powinienen sie za to brac.
No coz ...to pozostaje Ci nadzieja ze nie spotkasz zadna z moich "pan" :P :mrgreen:
Hal

Postby Hal » Thu Jul 14, 2005 10:13 am

Khe wrote:No coz ...to pozostaje Ci nadzieja ze nie spotkasz zadna z moich "pan" :P :mrgreen:

Chyba zacznę unikać bab w grze ;-)
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Jul 14, 2005 5:17 pm

PRUT wrote:To ładnie:!: Kilka niedawno stłukło moją postać w mieście o którym nie powiem za nic praktycznie :lol: Boże chroń nas od feministek, tudzież Amazonek :lol:

To nie ja :P :twisted: Viva L. L. :!: :twisted:

ps. zna ktoś jakieś postacie w grze, które są gayami albo lesbijkami? :wink: Podobno w angielskiej strefie zdarzają się takie postacie :)
Khe

Postby Khe » Thu Jul 14, 2005 6:38 pm

nie ale spotkalem kobiete gadajaca jak facet (np. gdybym zjadl itp. ;) ) albo to tranwestyta albo inne cus ;)
Aihal

Postby Aihal » Thu Jul 14, 2005 8:28 pm

A moja postać facecika co gadał jak babka :D
PRUT

Postby PRUT » Fri Jul 15, 2005 9:31 am

:lol: Zawsze to ciekawe spotkac kogos takiego :lol: Ja niestety jeszcze nie znalazłem
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Sat Jul 16, 2005 12:26 pm

Damski fag? Heh, nie spotkałem nigdy.

@Topic
200 minut to duzo, ale jak przeliczyć na 15 postaci zaangażowanych w społeczenstwo to malutko. Ja mam 7 i czasami mi starcza na styk...
CyboRKg

Postby CyboRKg » Tue Jul 19, 2005 9:40 pm

Znowu mi zabraklo, choc operuje czasem bardzo oszczednie :cry: Dochodze juz do takiej schizy, ze notatki czy dluzsze wypowiedzi pisze poza gra i wklejam :oops: Musze sie zaczac leczyc! :roll:
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
NiKnight

Postby NiKnight » Tue Jul 19, 2005 9:49 pm

Ja też tak robię, nie analizuje nawet lokacji w czasie gdy jestem zalogowany, po prosty zrzucam do notatnika i wtedy podejmuje decyzje. Gorzej jak się rozmawia ale nie rozmawia się przecież wszystkimi postaciami naraz ;)

Niestety ten limit jest za mały, może lepszym rozwiązaniem było by limitowanie na przykład do 15 minut na godzinę, wtedy przerwana rozmowa po godzinie została by wznowiona a nie następnego dnia :/

Drugim argumentem za zwiększeniem limitów jest fakt, że kraje europejskie mniej obciążają server ze względu na różnicę czasu.
Ni Ni Ni Ni!

Return to “Ogólne dyskusje”