Pogrzeby! Apel

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Skarbniq

Postby Skarbniq » Tue Jul 12, 2005 10:45 pm

Nie podoba mi się zbieżność w czasie... skończyły się tamte projekty ( dokładnie 5 ) i przybyło dokładnie 5 ciał. Poza tym w tamtym miejsu nie za często pojawiają się nowi ... i nie wierzę że jednego dnia aż 5 postaci zmaterializowało się po śmierci.... ehhh.... wkurzające to w każdym razie jest, już się cieszyłem że będzie więcej żywych niż martwych a tu takie coś :(
Aihal

Postby Aihal » Wed Jul 13, 2005 9:59 am

KeVes wrote:...postacie takich graczy nie pojawiają się w ludziach, ale ich ciała po śmierci niestety tak. Trochę to głupie, ale tak niestety jest.

Nie trochę, ale BARDZO! Wrrr...
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Jul 13, 2005 12:28 pm

Jeszcze jeden argument za tym, ze problem zmarlych powinien byc rozwiazany odgornie :!: :idea: Bo samym zakopywaniem zwlok nigdy sie go nie pozbedziemy tylko bedzie ciagle narastal :!: :!: :!: :twisted:
Skarbniq

Postby Skarbniq » Wed Jul 13, 2005 2:23 pm

Autentycznie zaczynam się irytować... Kolejne dwa trupy z nikąd się pojawiły. To jest chore... W ciągu 2 dni doświadczyłem tylko jednych narodzin, a aż 7 nieboszczów z kosmosu - i to pewnie jeszcze na dziś nie koniec. Praca grabarzy sprowadza się do równego obdzielenia trupami projektów i obiektów :evil:
CyboRKg

Postby CyboRKg » Wed Jul 13, 2005 2:57 pm

W jednej z lokacji, jednej z moich postaci nie bylo przez ponad tydzien. W tym czasie przybylo 50 nowych trupow, mimo ze trzech grabarzy pracuje tam na okraglo! Nie wiem co zrobic, zeby "gora" w koncu zainteresowala sie problemem :?: :!: W angielskich lokacjach problem nie istnieje wiec maja to gdzies! :x
lukaasz

Postby lukaasz » Thu Jul 14, 2005 9:25 pm

w sumie gram dopiero z kilka dni, ale jako ze conieco na programowaniu sie znam to zglosilem sie do pomocy - nieodpisali :)

ale nie o to chodzi....jezeli tworcy uwazaja ze problem jest tylko nasz to zrobmy tak aby byl to takze ich problem.
Mozna to zrobic tak ze kazdy tworzy ile tylko sie da postaci i pozwala im umrzec (poza miastem, zeby niepszeszkadzaly).
Nam trupy poza miastami mniej przeszkadzaja, ale na serverze wisza i go zawalaja co zmusilo by autorów do rekacji (albo skasowania polskiej strefy).

Jest to raczej malo mile, ale przy skoordynowanej akcji zmusilo by napewno autorów do reakcji.
CyboRKg

Postby CyboRKg » Thu Jul 14, 2005 10:06 pm

Nie popieram takiej formy protestu :x I tak gra chodzi czasem denerwujaco wolno, a tych 200 minut ktore mam do dyspozycji ostatnio mi nie wystarcza. Robie wszystko co moge moimi postaciami, zeby przyspieszyc jej dzialanie. Ciagle sprzatam bzdury z menu projekty i tylko stamtad wyciagam zmarlych do pochowania. :idea: Mozna by przetlumaczyc na angielski kilka postow z tego forum i wyslac Josowi do poczytania. :idea: Albo niech sam utworzy sobie postac w polskiej strefie, moze mu sie oczy otworza!
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Thu Jul 14, 2005 11:47 pm

Ja także nie popieram takiej akcji :!: W końcu to nie wina autorów, że nie przewidzieli takiego problemu z trupami w naszej strefie. Dajmy im czas, napewno coś z tym zrobią prędzej czy później.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://twitter.com/DukeKVZ / http://www.futurerp.net/pages/link.php?id=24880
Skarbniq

Postby Skarbniq » Fri Jul 15, 2005 12:30 pm

Kocham to !!!! 6 trupów z kosmosu - nikt nie umarł, nikt się nie urodził ... tylko 6 nowych ciał które będzie trzeba pogrzebać... spędzając nad tym conajmniej 1.5 dni. To ostatni post z tej serii... ale nie mogę się powstrzymać.
PRUT

Postby PRUT » Fri Jul 15, 2005 4:12 pm

hehehe może przybywają z innego wymiaru? Albo wstają z zmartwych? Kolejny film z serii Żywych trupów - wkrótce w kinach :lol:
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Jul 15, 2005 4:47 pm

Głownym zajęciem w wiekszości wiosek jest zakopywanie trupow. To znacznie opoznia rozwoj cywilizacji! Niech Jos zstapi na ziemie polską i ku naszemu wyzwoleniu 'zniknie' ciała! Może chociaż magicznie zakopie te ktore sa teraz, wtedy moze udac sie wprowadzic jakis ład.
momorty

Postby momorty » Fri Jul 15, 2005 4:53 pm

no to keeves jak z tymi masowymi grobami i krematoriami??
PRUT

Postby PRUT » Fri Jul 15, 2005 4:57 pm

momorty wrote:no to keeves jak z tymi masowymi grobami i krematoriami??

Sugestia wisi we flysprayu: http://www.cantr.net/flyspray/?do=details&id=172

Może się dopiszecie w "comments" (po angielsku najlepiej) - może jak będzie większe poparcie, to szybciej się nim zajmą?
Averus Wolfmaster

Postby Averus Wolfmaster » Fri Jul 15, 2005 5:03 pm

Dopisałbym się, ale musze na gwałt wyłączyć kompa.
momorty

Postby momorty » Fri Jul 15, 2005 5:19 pm

wiem ze tam jest
:P :P :P

Return to “Ogólne dyskusje”