PRUT wrote:Albo ktoś sobie zrobi łom i wejdzie do domku mimo zamkagra niczego nie narzuca hehe
No dokładnie

Moderators: Public Relations Department, Players Department
PRUT wrote:Albo ktoś sobie zrobi łom i wejdzie do domku mimo zamkagra niczego nie narzuca hehe
Skarbniq wrote:Co się nie rozwija - umiera. Taka zmiana wyszłaby na dobre - szczególnie tym regionom ( angielskojęzycznym ) gdzie istnieje już dosyć sztywny system. ( a z forum wydaje mi się że są takie zamknięte społeczności )
PRUT wrote:To fakt. Zwiedziłem juz sporo miejsc na angielskiej wyspie i sa dosyć zamknieci. Nie zagadaja pierwsi, nie pomogą, nawet jak pytasz. Olewka totalna. Taka olewka, że nawet zacząłem im podkradać surowce (z ziemi, z chatek). Nikt sie nie zainteresował przez kilka dniToż to czysta dekadencja. I tylko jeżdzą jakimis furami po autostradach
Aerion wrote:Widze żeście mnie ładnie zbluzgali![]()
Zdania niezmnienie , jestescie leniwi i tyle a forum jest tak nieprzejrzyscie zrobione i zawalone waszymi rozmowami w temacie gdzie powinny byc suche fakty podane a wy zbaczacie z tematu i dopiero na stronie 4 ktoś napomksnie o tym że np nienalerzy chować wszystkich zwłok naraz. No tak czy tak ja se powędrowałem dalej szukać szczęścia w świecie i z gry za nic niezrezygnuje chodźby tylko po to żeby wam udowodnić że dam se rade i bez waszych cennych rad !!
Pozdrawiam i rzycze powodzenia może sie jeszcze spotkamy kiedyś (w grze oczywiscie )
Averus Wolfmaster wrote:Czy postać nie zginie z głodu, umrze zostanie zabita itd. jeśli pojadę na kolonie?
Konta osób które się nie zalogowały do gry ani razu są kasowane po tygodniu, natomiast gdy ktoś się zalogował i grał ale przestał grać to konto ulega kasacji po dwóch tygodniach i wszystkie postacie tego gracza giną. Zagłodzenie postaci wymaga 20 dni (po 5% dziennie), dlatego większość samobójców umiera na zawał, a nie z głodu. Czyli 10 dni postać powinna przeżyć nawet bez jedzenia! Jednak gdy ktoś nie zamierza grać dłużej niż 14 dni, a nie chce by jego postacie wykitowały, to najlepszym rozwiązaniem jest im zapewnić im odpowieni zapas jedzenia (np 8100 gram ryżu starczy na 90 dni!) lub poprosić swoimi postaciami inne postacie by te dokarmiały nasze (co może zawieść bo ktoś zapomni dokramić) i gdy już mamy jedzenie załatwione to możemy przełączyć konto na ON LEAVE i udać się na 90 dniowe wakacje
Averus Wolfmaster wrote:Jak rozprawic sie z włamywaczem skoro mozna atakować 1 dziennie?
Averus Wolfmaster wrote:A jesli mnie zamkna bezprawnie? Jak sobie poradzić?
Nie zostałeś zbluzgany, tylko słusznie skrytykowany, a to jest różnica. Forum jest tak zrobione jak jest i jak Ci się nie podoba to nikt Ci nie każe go czytać! Na każdym forum zdarzają się off-topiki, a Ty sam teraz tworzysz off-topic. Nie jesteśmy leniwi! Odpowiadamy na wszystkie pytania jakie są. Powodzenia w grze i mam nadzieję, że zrozumiałeś wreszcie Najważniejszą Zasadę, bo nie chciał bym się dowiedzieć, że znów złamałeś tą zasadę.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest