Moderators: Public Relations Department, Players Department
CyboRKg wrote:Wyslalem go na lekcje czytania ze zrozumieniem! Odpowiedzial ze potrafi i to bardzo dobrzeI ze wszystkie posty na tym forum sa do d*** a ludzie tu nie maja zamiaru nikomu pomagac i nie ma tu tego co napisal w notce
![]()
![]()
P.S. Te notke znalazlem w grze i wywalilem do kosza, bo jest OOC (on i tak tego nie zrozumie, jest zbyt ograniczony)
CyboRKg wrote:Kazdy projekt moga wykonywac 3 osoby naraz!
Averus wrote:Co to jest tura?
Averus wrote:Czy jest tu coś takiego jak miasto?
Averus wrote:Czy jest tu cos takiego jak NPC?
Averus wrote:Czy moje postacie mają szanse przeżyć? Ten świat jest tak brutalny, że tylko połowa postaci przeżyje rok
Mozna i tak. O ile nie lamiesz Najwazniejszej Zasady!Averus wrote:Czy jest jakis sens rysowac jakieś mapy, schematy itp. na kartce?
Sam nie wiem... Zadna z moich postaci na razie z tego nie korzystalaAverus wrote:Na co mi np. soda, magnez?
Wszystko jest w grze! (Taka zielona ikona z narzedziami na dole ekranu) Np. do budowy kamiennego domu potrzebujesz odpowiednia ilosc kamienia i kielnie.Averus wrote:Jak zbudowac chatkę, narzędzia itp.?
Averus wrote:Najważniejsze: Co to znaczy 'dowiedziec sie od kogoś w grze'? Na przykładzie tych bananów itd..
Averus wrote:Co to jest tura?
Averus wrote:Czy jest tu coś takiego jak miasto?
Averus wrote:Czy jest tu cos takiego jak NPC?
Averus wrote:Czy moje postacie mają szanse przeżyć?
Jedna chyba tak pisze, ze głoduje, ale znalazłem Blueberries, ale inne, które zaczęły podróż do miejsca gdzie 'moze' jest jedzenie? Ten świat jest tak brutalny, że tylko połowa postaci przeżyje rok.
Averus wrote:Czy jest jakis sens rysowac jakieś mapy, schematy itp. na kartce?
Averus wrote:Na co mi np. soda, magnez?
Averus wrote:Jak zbudowac chatkę, narzędzia itp.?
Averus wrote:Najważniejsze: Co to znaczy 'dowiedziec sie od kogoś w grze'? Na przykładzie tych bananów itd..
KeVes wrote: Na pierwszej polskiej wyspie są trzy zalążki miast: Vlyryan, Vlotryan i Vlouirrian. Chociaż zaczynają się już rozwijać osady w innych miejscach. Natomiast na nowej wyspie wszystko prawdopodobnie dopiero jest w powijakach.
Averus Wolfmaster wrote:Oczywiście nie będe łamał Najwazniejszej Zasady! Sam bym sobie psuł grę...
Averus Wolfmaster wrote:Co do dowiadywania sie czegoś w grze, był taki topic w którym gościu opisał, ze był ba plaży z bananami itd., ale nie mógł ich zjeść bo nie wiedział, ze są dobre ( jakoś tak ). Jeżeli tak jest to jak sie dowiedzieć?
Averus Wolfmaster wrote:Edit: Jak zbuduje dom to on będzie mój? A jak umrę? A jeżeli chce go komus udostępnić.
Averus Wolfmaster wrote:Zadaje same pytania bo jestem newbie w Cantr, prosze uszanować.
Averus Wolfmaster wrote:Btw. Czemu Cantr '2'?
Chociaż są gracze którzy są przeciwni tak dalekim zmianom bo przyzwyczaili się do tej wersji. Więc jeszcze nie wiadomo jak to będzie.
KeVes wrote:Może być tak, że gdy zrobisz w nim zamek i przed śmiercią przekażesz komuś kopię klucza to on będzie właścicielem, albo zostawisz testament. W innych przypadkach może być tak, że ktoś zdobędzie klucz po Twojej śmierci i zawłaszczy dany budynek. Albo prawo danej osady to ureguluje. Z udostępnianiem jest tak, że możesz komuś naprzykład pożyczyć klucz, dorobić drugi, albo wogóle udostępnić budynek publicznie wszystkim nie zamykając go. Są różne możliwości, gra niczego nie narzuca.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest