Jak dla mnie może być, ale nie wiem, czy autorowi propozycji o taki efekt chodziło.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Pasztetowa wrote:Likwidacja przeciągania postaci? Czyli likwidujemy więzienia w miastach, za wszystko będzie kara śmierciZ punktu widzenia czarnych charakterów - nie da się nikogo porwać, trzeba go zabić. No i jak jakaś postać uśnie na wycieczce, to ma problem, bo nikt nie wsadzi do auta/na statek.
Jak dla mnie może być, ale nie wiem, czy autorowi propozycji o taki efekt chodziło.
It can be done in the more or less radical ways:
- disallow dragging entirely
Pasztetowa wrote:Można by zrobić ten spokojniejszy serwer z mocno ograniczonym pvp
rd1988 wrote:Pasztetowa wrote:Można by zrobić ten spokojniejszy serwer z mocno ograniczonym pvp
No przecież jest. Nazywa się Cantr.
Pasztetowa wrote:Nawet, jak zabije się jedną postać przemalowującą budynki na świątynie demonów,
Może demony? Ale, czy jeszcze?..andrzejek wrote:Pasztetowa wrote:Nawet, jak zabije się jedną postać przemalowującą budynki na świątynie demonów,
co jest zlego w swiatyniach demonow???
andrzejek wrote:Pasztetowa wrote:Nawet, jak zabije się jedną postać przemalowującą budynki na świątynie demonów,
co jest zlego w swiatyniach demonow???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest