ALBO ZASPANY JEST ZWYCZAJNIE
Moderators: Public Relations Department, Players Department
rd1988 wrote: Za taki brak wyobraźni biłbym toporem, ale graczy
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
rd1988 wrote:Postacie budzące się i nie odzywające ani słowem, których ostatnio jakby więcej w różnych miejscach. Gdy druga osoba inwestuje czas na przedstawienie się i pokazanie lokalnych zajęć i aktrakcji, wypadałoby rzucić choćby zdawkowe "Cześć jestem XXX, fajne miejsce ale muszę lecieć". Zamiast tego są śpiące golemy i roboty idące na drogę, no ludzie. Za taki brak wyobraźni biłbym toporem, ale graczy
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
rd1988 wrote:Postacie budzące się i nie odzywające ani słowem, których ostatnio jakby więcej w różnych miejscach. Gdy druga osoba inwestuje czas na przedstawienie się i pokazanie lokalnych zajęć i aktrakcji, wypadałoby rzucić choćby zdawkowe "Cześć jestem XXX, fajne miejsce ale muszę lecieć". Zamiast tego są śpiące golemy i roboty idące na drogę, no ludzie. Za taki brak wyobraźni biłbym toporem, ale graczy
gala wrote:Cóż. Tego typu tworzenie postaci i ubijanie ich "bo nie spodobało się miejsce/skille" jest po prostu łamaniem zasad. I to moim zdaniem dość znacznym OOC.
Felixis wrote:Stosowanie jako zamiennika moim zdaniem jest normalne
Felixis wrote:A wzięłaś pod uwagę, że ludzie mają swoje powiedzenia na różne rzeczy i lubią je stosować (chociażby znane wszystkim słowo "zamordek")
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest