Powodzenia, fajna postać. Więcej takich.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Telefon wrote:Jego postacie zazwyczaj są zupełnie bezsensowne, ale rozmontowywanie urządzeń jak najbardziej na plus. Szczególnie w stosunkowo cywilizowanych okolicach.
andrzejek wrote:Telefon wrote:Jego postacie zazwyczaj są zupełnie bezsensowne, ale rozmontowywanie urządzeń jak najbardziej na plus. Szczególnie w stosunkowo cywilizowanych okolicach.
nieprawda
jola miala plan na siebie
moje ludki zawsze maja plan i cel np. zabic wroga ktory go obrazil
andrzejek wrote:moje ludki zawsze maja plan i cel np. zabic wroga ktory go obrazil
witryna wrote:andrzejek wrote:moje ludki zawsze maja plan i cel np. zabić wroga który go obraził
Z tym, że zazwyczaj to Twoje postaci najpierw prowokują sytuację, w której ktoś by je obraził/uderzył. Nie wychodzi to naturalnie.
Altan wrote:Jak długo człowiek może wielbić jedną i tą samą rzecz/osobę (kiedyś mówiłem każdemu, że kuce są fajne i trzeba je oglądać, ale to minęło, tak samo jak inne moje... obseje?)?
I masa innych rzeczy
dekalina wrote:witryna wrote:andrzejek wrote:moje ludki zawsze maja plan i cel np. zabić wroga który go obraził
Z tym, że zazwyczaj to Twoje postaci najpierw prowokują sytuację, w której ktoś by je obraził/uderzył. Nie wychodzi to naturalnie.
Tu się nie zgodzę. Nie raz widziałam, jak ktoś na siłę szukał pretekstu, żeby zdzielić andrzejka. W efekcie obrywał za coś, za co inna postać nigdy by nie oberwała, nie mówiąc już o sytuacji w realu. Oczywiście rozumiem, że widząc setnego andrzejka, mogą puścić człowiekowi nerwy, ale nie chciałabym, żeby normą stało się karanie postaci A, za to że gracz zrobił coś swoją postacią B.
Altan wrote:andrzejek wrote:Telefon wrote:Jego postacie zazwyczaj są zupełnie bezsensowne, ale rozmontowywanie urządzeń jak najbardziej na plus. Szczególnie w stosunkowo cywilizowanych okolicach.
nieprawda
jola miala plan na siebie
moje ludki zawsze maja plan i cel np. zabic wroga ktory go obrazil
Spotkałeś kiedyś człowieka, który się zabił, bo mu się narzędzie zepsuło?
Cara wrote:Chyba już można![]()
Nwidianezhira - ...i jest mi przykro. Była bardzo ciekawą postacią i osobiście uwielbiałam obserwować jej wtrącenia, interakcje z otoczeniem.
Graczowi dziękuję mimo wszystko.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests