Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- ATS
Re: Najciekawiej zagrane postacie
Mówiąc krócej - warto doceniać nawet elementy odgrywania, które są interesujące. Niekoniecznie całokształt postaćki.
Take your sword and your shield
There’s a battle on the field
You’re a knight and you’re right
So with dragons now you’ll fight!
You’ve got the power
To live another childhood
So ride the wind
That leads you to the moon...
There’s a battle on the field
You’re a knight and you’re right
So with dragons now you’ll fight!
You’ve got the power
To live another childhood
So ride the wind
That leads you to the moon...
- notized
Rin - młody, interesujący. Rzadko spotykane, by postać była tak "ogarnięta" od samego przebudzenia. Rozbudza, robi co w jego mocy i jednocześnie nie jest irytującym, głośnym ludzikiem.
Gladir - kolejny młody, kolejny interesujący. We Vlo ciężko zdobyć uwagę, kiedy zaczyna się od zera - podejrzewam, że wielu dwudziestolatków nie rozkręciła się nigdy właśnie przez to lekceważenie - ale jemu się udaje, nawiązuje relacje, wplątuje się w co ciekawsze sytuacje. Lubię.
Gladir - kolejny młody, kolejny interesujący. We Vlo ciężko zdobyć uwagę, kiedy zaczyna się od zera - podejrzewam, że wielu dwudziestolatków nie rozkręciła się nigdy właśnie przez to lekceważenie - ale jemu się udaje, nawiązuje relacje, wplątuje się w co ciekawsze sytuacje. Lubię.
I'm an agent of Chaos.
- gala
Gladir zdecydowanie na duży, duży plus, Rin nie miałem okazji poznać żadną z moich postaci.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
https://www.reddit.com/r/Cantr/
- Buka
ATS wrote:Mówiąc krócej - warto doceniać nawet elementy odgrywania, które są interesujące. Niekoniecznie całokształt postaćki.
Zgadzam się. Nawet jeśli kiedyś przykładowego Gladira uznałabym za średniego - na plus dla gry, ale nic z zachwytu, tak teraz na tle wielu, na tle tego co się dzieje, jak trzeba się postarać by odegrać cokolwiek ponad przeciętność - teraz jest warty wspomnienia tutaj.
Powodzenia graczowi.
NDS
- Lew Nikołajewicz
Hewney - bawi do łez. Póki co zdecydowanie mój faworyt.
- notized
Gernet - z początku kompletnie się nie spodziewałam, ale coraz bardziej podoba mi się ten postaciek. Do rankingu 2015 może i jeszcze go nie wrzucę, ale nie wątpię, że to jedynie kwestia czasu jak zwróci na niego baczniejszą uwagę większość graczy. Za aktywność. I pomysłowość. I te żarty, czasem tak drętwe, że aż bawią. No i chęć odgrywania, nie baczenia na mechanikę.
I'm an agent of Chaos.
- Buka
Nala póki co bezimienna, Słownik. - miłość od pierwszego wejrzenia. Dawno nie miałam okazji spotkać postaci, która wywarłaby tak pozytywne wrażenie przy pewnej niezwykłości spojrzenia na świat. Od razu. Aż chciałoby się poznawać bardziej, mieć w pobliżu dłużej.
Niby nic nie wiadomo jak oryginalnego, niesamowitej akcji, historii, widocznej głębi - postać młodziutka - a jednak nie tylko jakiś potencjał a przyjemność obserwacji i interakcji tu i teraz.
Może mało mi teraz postaci wydających się sympatycznymi a dobrze odgrywanych, interesujących. W tym typie Nala króluje (nie wciskając jej tym samym w jakieś ramy jednoznacznego charakteru). Większość moich obecnie ulubionych ma w sobie jakiś gorzki element, trudność w odbiorze, dystans, chropowatość.
W każdym razie gratuluję prowadzącemu tą postać i życzę powodzenia. Ciekawa jestem co będzie dalej.
Niby nic nie wiadomo jak oryginalnego, niesamowitej akcji, historii, widocznej głębi - postać młodziutka - a jednak nie tylko jakiś potencjał a przyjemność obserwacji i interakcji tu i teraz.
Może mało mi teraz postaci wydających się sympatycznymi a dobrze odgrywanych, interesujących. W tym typie Nala króluje (nie wciskając jej tym samym w jakieś ramy jednoznacznego charakteru). Większość moich obecnie ulubionych ma w sobie jakiś gorzki element, trudność w odbiorze, dystans, chropowatość.
W każdym razie gratuluję prowadzącemu tą postać i życzę powodzenia. Ciekawa jestem co będzie dalej.
NDS
- witia1
Zdecydowanie pomysłowa i świetna postać. Aż chciało by się porzucić plany własnej postaci tylko by móc się obecnością Nali cieszyć dłużej.
Rest In Pieces.
- gala
Oj tak, Nala jest niesamowita. To prawda. Postać, która właściwie nie wiem czym, ale po prostu przyciąga wszystkich wokół i sprawia że po prostu chce się patrzeć jak ona gra. Wielkie brawa dla gracza.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
- Masterpiece
Pochwała od anonimowego gracza
Elena z Barkin Creek - za skrywane tajemnice oraz dostrzeganie tego, czego inni nie widzą. Granie z tą postacią to czysta przyjemność oraz wysiłek dla umysłu. Naprawdę doceniam.
Elena z Barkin Creek - za skrywane tajemnice oraz dostrzeganie tego, czego inni nie widzą. Granie z tą postacią to czysta przyjemność oraz wysiłek dla umysłu. Naprawdę doceniam.
- gala
Eee... kłóciłbym się. Dla kogoś spoza "szepczącej elity" zwyczajna dwudziestolatka z typu: "Dzień dobry, nazywam się, dzięki za ubrania, w czym mam pomóc?". Ale może, kto wie.
@edit: swoją drogą te "skrywane tajemnice" właśnie dzięki Tobie stały się wiedzą publiczną. Mam nadzieję, że gracz Eleny Ci to wybaczy.
@edit: swoją drogą te "skrywane tajemnice" właśnie dzięki Tobie stały się wiedzą publiczną. Mam nadzieję, że gracz Eleny Ci to wybaczy.
- Masterpiece
gala wrote:@edit: swoją drogą te "skrywane tajemnice" właśnie dzięki Tobie stały się wiedzą publiczną. Mam nadzieję, że gracz Eleny Ci to wybaczy.
A to co jest na forum to przypadkiem nie jest wiedza ooc?
- gala
Jest. Ale o ile lepiej się gra nie wiedząc? To tak jak oglądać film i udawać, że się nie zna zakończenia - OK. Ale można po prostu go oglądać po raz pierwszy.
- Buka
gala wrote:Jest. Ale o ile lepiej się gra nie wiedząc? To tak jak oglądać film i udawać, że się nie zna zakończenia - OK. Ale można po prostu go oglądać po raz pierwszy.
Ja chętnie słucham spoilerów, czytam zakończenia książek i rozmawiam o filmach zanim je obejrzę. Interesuje mnie "dlaczego" i "jak" a nie "co". O wiele lepiej mi się czyta/ogląda gdy wiem. Chociaż to nie reguła. W każdym razie - i tacy ludzie są.
Wątek "Najciekawiej zagrane postacie" sugeruje, że czytając dowie się przynajmniej, że jakąś niepoznaną przez nas jeszcze postać ktoś uważa za wartą zainteresowania. To może trochę wpływać na grę, nie musi. Ale sam charakter wątku sugeruje, że można się natknąć na coś, czego się o postaci w grze nie dowiedziało jeszcze albo i wcale nie dowie.
Posty ograniczone do wymienienia imienia byłyby nudne, wątek bez sensu.
NDS
- gala
Jakaś logika w tym jest. Więc, w nowych Gwiezdnych Wojnach... 
Dobra - koniec offtopu z mojej strony.

Dobra - koniec offtopu z mojej strony.