P.S. Czy ubijanie własnych postaci wyłącznie z powodu miejsca przebudzenia nie jest przypadkiem graniem ooc i nie kwalifikuje się na bana?

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
A nie możecie po prostu zbudować statków i popłynąć swoimi postaciami tam gdzie chcecie? Czy to aż taki problem?
P.S. Czy ubijanie własnych postaci wyłącznie z powodu miejsca przebudzenia nie jest przypadkiem graniem ooc i nie kwalifikuje się na bana?
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
Nie rozumiem o co Wam chodzi, Fu jest jedną z przyjemniejszych wysp. Poza tym czy to nie nudne grać ciągle w jednym miejscu? Nie możecie potraktować postaci na Fu jako wyzwania i spróbować czegoś nowego? Zabijanie postaci tylko dlatego, że nie przebudziła się w wymarzonym miejscu jest bez sensu. To postać ma mieć marzenia, nie gracz.
Alutka wrote:Zielony świat jest opanowany przez śpiące Smaugi, które budzą się tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś chce się zainteresować ich skarbami.
gala wrote:(...)Czy Cantr jest grą o eksploracji? Nie. Czy Cantr jest grą o walce? Nie. Co tak naprawdę daje radość z tej gry? Interakcje z innymi postaciami. Na Fu tego nie ma. (...)
Laura_ wrote:Jak dla mnie, Fu jest śmiertelnie nużąca. Ale nie w tym rzecz, rzecz w rozrzedzaniu populacji i w tym, że robiąc nową postać chciałabym mieć, zwyczajnie, wybór, Fu czy nie Fu. To chyba dałoby się załatwić i byłoby uczciwe?
Buka wrote:Po drugie:
Niejeden raz trafiałam w obszar gdzie na chwilę pojawili się polskojęzyczni podróżnicy. Moja postać nie znała miejscowego języka, nie mogła znać, a ja nie chciałam grać np w EZ. Wybrałam przy tworzeniu postaci PZ.
Niejeden raz trafiłam do miejsca gdzie żyły i polskojęzyczne i obcojęzyczne postaci. Gdzie typowo większość "gwiazdkowała" po angielsku. Niezależnie od mojej znajomości języków - zwyczajnie często nie chciałam w takich grać. Wolałabym mieć wybór. Teraz wybór strefy językowej jest prawie że pozorny.
dekalina wrote:Gdzieś kiedyś (nie wiem czy nie na angielskim forum) pojawił się pomysł, żeby móc wyłączyć dla swojej postaci "przyciąganie" spawnu, w czasie, kiedy np. podróżuje po innych strefach lub żeby automatycznie się wyłączało postaciom długotrwale nieaktywnym. Toby chyba rozwiązało (zmniejszyło) problem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest