poziomek90 wrote:Oszczędziłaś mi wiele czasu na tropienie i zabijanie po kolei większości twoich postaci. Dzięki
Próbuj z moimi

Moderators: Public Relations Department, Players Department
poziomek90 wrote:Oszczędziłaś mi wiele czasu na tropienie i zabijanie po kolei większości twoich postaci. Dzięki
Pozwolili Ci grać trzema postaciami w jednym mieście?CzterySilnia wrote:(...)
- Siya
- Alami Natasza Popow
- NieMary
(...)
To może i ja sobie ściągnę swoje max 3 w jedno miejsce?psychowico wrote:Potrzebne są niekonwencjonalne postacie. Graj max 3ma, łatwiej ogarnąć.
Kiedyś szanowne PD mi wytłumaczyło (w odpowiedzi na pytanie), że nawet jeśli postacie nie współpracują ze sobą, to jeśli zamieszkują albo prowadzą aktywność w jednym miejscu, to oddziałują na tamtejsze osoby i na ich zachowania. A tym samym jeden gracz wpływa na losy danej osady bądź miasta w stopniu większym, niż inni gracze.Brygantyna wrote:Niekoniecznie ban bo postacie ze sobą nie współpracowały.
Kilkoma czy dwiema? Bo jeśli granie więcej niż dwiema postaciami w jednym miejscu naprawdę jest tak powszechne ("Jest wiele graczy"), to w takim razie rzeczywiście pozostali wychodzą po prostu na naiwnych frajerów, że stosują fair play.Brygantyna wrote:Jest wiele graczy którzy grają kilkoma postaciami w jednym miejscu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest