Postby Pies » Sun Aug 11, 2013 1:25 pm
Wreszcie wszystkie postacie poumierały , to mogę się przyznać:
Kharis 2660-4008
Moja w sumie główna postać, kiedyś aktywna, chętna do pracy, po kolejnych stratach coraz bardziej zapijaczona i zrzędliwa. W między czasie twórca Piwniczki, Kapitan Straży wbrew woli, oraz osoba zajmująca się paroma innymi rzeczami, zawsze oddana Republice Bojran.
Ilość postaci które poznał i były istotne jest olbrzymia, więc podam malutką część: Sylvio za pijaństwo, Mai za całokształt, Meg za najpierw zaufanie a potem kłótnie, Stanowi za bycie chamem, Mili za koncerty, Meberowi za wyjątkowość, ludziom ze Złotego których poznał za współpracę, i wielu innym postaciom których nie będę wymieniać by nie pomieszać czegoś (za dużo imion było).
Mam nadzieję, że Dom Bojran będzie się rozwijać, ostatnio chyba nowe pokolenie na nowo pobudziło towarzystwo?
Podziwiam osobę która przez lata go dokarmiała chociaż miał chyba z 20g wolnego miejsca w plecaku
Mallak 2695-3826
Uwierzył w pewną teorie i działał. W rezultacie ukarany przez co do końca sfiksował. Przez lata tylko rosło w nim poczucie niesprawiedliwości. Skończył kompletnie zatracając się w swoim szaleństwie.
Ktoś wie kiedy zostało znalezione ciało? Ciekawi mnie ile leżał...
Bez 2972-3881
Krążył po Republice Bojran budując swój dobrobyt i przy okazji pomagając innym. Postać która nigdy tak na prawdę nie miała okazji się rozwinąć.
Nazar 3323-4058
Po raz pierwszy naprawdę dobrze grało mi się we Vlo. Postać która była przyjemna, niestety wymagała olbrzymich ilości czasu a więc nie byłem w stanie jej utrzymać. W sumie może cantryjskich parę lat się nagrała.
Inne postaci do których się przyznaję, ale nie będę ich opisywać w żaden sposób: Manak, Atan, Leogar
dwudziestoletni mężczyzna wrote:"OOC: Jak ci się nie podoba, to nie graj. Ta gra nie szuka więcej graczy."
kaloryfer wrote:This game already has a lot of problems, new players would only bring new ones.