Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- trawa
Re: Jak on/ona mnie wkurza...
Podajecie szeregiem imiona postaci żeby podbić je w wyszukiwarkach? Może piszcie dlaczego, co? Albo w ogóle nie, to też opcja. Po co szerzyć złe emocje.
And all us earth growths, some planted and some pulled.
- psychowico
Yes wrote:...
Tulia
Varen
Viktor
Viktor to takie popularne imię

"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
- Buka
trawa wrote:Podajecie szeregiem imiona postaci żeby podbić je w wyszukiwarkach? Może piszcie dlaczego, co? Albo w ogóle nie, to też opcja. Po co szerzyć złe emocje.
W wątku nie jest wyszczególnione, że należy zamieścić opis, więc irytowanie się na to uważam za bezzasadne. Ja pozbywałam się swojej frustracji, żeby nie zaśmiecać nią gry... i z pewnej ciekawości, czy jestem w tym osamotniona. Nie opisałam dlatego, że nie chciałam być przesadnie złośliwa dla danych graczy. Może ich postaci celowo mają wnerwiać, może nie.
Nikt nikogo nie zmusza do czytania nieodpowiadających danej osobie tematów.
NDS
-
Viktor - ten śliniący się, czający, bredzący o smokach i szpiegach.
Tessio - rozgadany słodziak, ze skłonnością do miziania. Wszędzie go pełno, dużo gada, zazwyczaj nie za mądrze.Często brak wielkich liter na początku zdania - mam wtedy wrażenie, że to urwane wypowiedzi.
Czternastka - irytujący mnie styl RP, opisy w gwiadkach na kilka wersów (i to nie sporadycznie).Egzaltowana, fałszywie i niekonsekwentnie słodka.Na siłę próbuje skierować na siebie uwagę.
Tessio - rozgadany słodziak, ze skłonnością do miziania. Wszędzie go pełno, dużo gada, zazwyczaj nie za mądrze.Często brak wielkich liter na początku zdania - mam wtedy wrażenie, że to urwane wypowiedzi.
Czternastka - irytujący mnie styl RP, opisy w gwiadkach na kilka wersów (i to nie sporadycznie).Egzaltowana, fałszywie i niekonsekwentnie słodka.Na siłę próbuje skierować na siebie uwagę.
- psychowico
Czuje się zaszczycony.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
- kaloryfer
powinno się dać zrobić skrypt do przeglądarki, który wycinałby wypowiedzi wybranych osób
to by chyba pozwoliło umrzeć temu wątkowi
mnie już nikt nie wkurza :(
to by chyba pozwoliło umrzeć temu wątkowi
mnie już nikt nie wkurza :(
-
@up: zawsze możesz wyciąć ich w grze.
Dawno nie było jakiegoś nowego gracza, który tworzy postacie o tym samym imieniu i robi głupoty.
Dawno nie było jakiegoś nowego gracza, który tworzy postacie o tym samym imieniu i robi głupoty.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Koralat
Mylisz się, dalej są tacy, tylko mają na tyle fantazji, aby nadawać różne imiona swoim tworom.
There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
- trawa
Nie irytacja, a prośba o konstruktywizm. Z jakiegoś powodu wkurzają, a może warto zwrócić uwagę, dać graczowi do myślenia. Takie wymienianie może być tylko deprywacją, która niczego nie zmieni, poza wylaniem żółci. 

And all us earth growths, some planted and some pulled.
-
4006-2.06: XXX mówi: "Cześć."
4006-2.02: XXX mówi: "*przygląda sie z zainteresowaniem*"
4006-1.08: Mówisz: "*Nagła fala wyrzuca na brzeg bladego, chudego młodzieńca* Khe khe *krztusi się* gdzie... *podnosi się z trudem kilka centymetrów na rękach, po czym pada na ziemię bez ruchu*"
Jak to przeczytałem to, że tak powiem, jebłem. Najlepsze jest to, że wszyscy w osadzie zdawali się mieć w dupie umierającego człowieka na brzegu... Niby można to tłumaczyć faktem że wszyscy tam byli tlylko przejściwo ale i tak, pokaz kiepskiego RP i mieniawdupie newspawnów, moim zdaniem.
Całe szczęście koniec końców coś z tej postaci jednak wyjdzie, bo już chciałem zostawić ją na śmierć..
-
Miałem kiedyś coś bardzo podobnego, kiedy "pojawiłem się" postacią w dość dobrze zaludnionej osadzie i odgrywałem to na dobre parenaście linijek tekstu razem. Odpowiedzią był totalny olew i nawiązanie jednego z mieszkańców do tekstu w gwiazdkach tak, aby tylko pokazać (graczowi, nie postaci!) <<Mamy Cię głęboko w ... >>
- kaloryfer
Sasza wrote:@up: zawsze możesz wyciąć ich w grze.
W sensie zaatakować i zabić? Po co?
Ktoś poświęcił swój czas, ma postać, sobie coś tam robi. Fajnie.
Tylko to co jego postać mówi nieco mi się nie podoba, lub po prostu nie mamy wspólnego tematu. W sensie - co mnie to obchodzi, czy owieczka jest smutna, radosna, itp. Nie jestem dobrą osobą do rozmowy na temat owieczki (pewnie nie mam dość wyobraźni

Marz wrote:4006-2.06: XXX mówi: "Cześć."
4006-2.02: XXX mówi: "*przygląda sie z zainteresowaniem*"
4006-1.08: Mówisz: "*Nagła fala wyrzuca na brzeg bladego, chudego młodzieńca* Khe khe *krztusi się* gdzie... *podnosi się z trudem kilka centymetrów na rękach, po czym pada na ziemię bez ruchu*"
Jak to przeczytałem to, że tak powiem, jebłem. Najlepsze jest to, że wszyscy w osadzie zdawali się mieć w dupie umierającego człowieka na brzegu... Niby można to tłumaczyć faktem że wszyscy tam byli tlylko przejściwo ale i tak, pokaz kiepskiego RP i mieniawdupie newspawnów, moim zdaniem.
Całe szczęście koniec końców coś z tej postaci jednak wyjdzie, bo już chciałem zostawić ją na śmierć..
A po co komu newspawny? Po takim od razu widać, że będzie mielił ozorem, trajkotał bez powodu.
Można było normalnie, i przyjaźnie:
"cześć jestem XYZ, zapoznałem się z prawami. a, b, c umiem po mistrzowsku, d, e, f, umiejętnie .... x, y, z niezręcznie. Czym mam się zająć?"
Taka postać zostanie przyjęta dużo lepiej.
- psychowico
kaloryfer wrote:"cześć jestem XYZ, zapoznałem się z prawami. a, b, c umiem po mistrzowsku, d, e, f, umiejętnie .... x, y, z niezręcznie. Czym mam się zająć?"
Taka postać zostanie przyjęta dużo lepiej.
Z Tobą to nigdy nie wiem, czy mówisz poważnie, czy nie.
-
Ciągłe ględzenie o telepatii. Zgłoście do PD albo przestańcie przelewać swoje osobiste przemyślenia zupełnie oderwane od postaci w eter.
- Buka
Radiowe kłótnie dziwek i ogólnie cały Samarowy spam. Jak dla mnie to już złośliwość gracza. Podobnie jak z Lemertem.
NIE, nie mogę sobie wszędzie przełączyć radia.
NIE, nie mogę sobie wszędzie przełączyć radia.
NDS