Tutaj ujawniamy swoje postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

paskud

Re: Tutaj ujawniamy swoje postacie

Postby paskud » Mon Mar 25, 2013 3:43 pm

Królu... *kłania się nisko*
“Truth is stranger than fiction, but it is because Fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn't.”
- Mark Twain
Buka

Postby Buka » Mon Mar 25, 2013 6:47 pm

Denahi Winter, edeński leń patentowany.
Stworzona na chwilę odreagowania pomiędzy wyjazdami - miała przetrwać ten jeden dzień i zostać zagłodzona. Przywiązałam się do niej i tak została.
Znaki szczególne: włosy ufarbowane na zielono

Cel życiowy - żyć jak najprzyjemniej jak najmniejszym wysiłkiem. Ale spanie to łatwizna. Żeby być Wielkim Leniem trzeba się "narobić". Próby wyłudzenia zasiłku dla bezrobotnych, renty, emerytury, dodatku na rozwój, zapomogi, odszkodowania, alimentów, funduszu wakacyjnego... Hobbystyczne zajęcia: astronomia (dopóki nie spadła z dachu koparki), wędkowanie, grzybobranie (halucynogenki), podróż (apartamencienie się w Vlo, rozbijanie po V. sportowym wozem), zbieranie autografów, pasienie krów (żeby tak leżeć w trawie i żeby mleko kapało z nieba...), palenie fajki.
NDS
cald dashew

Postby cald dashew » Thu May 09, 2013 6:30 pm

Ujawniam i żegnam się z Cantrem i z wami : Andar Ravel, Marcela, Deghar Caim, Gorm Nortt, Narell Biały Wilk, Halla, Remo i wielu innych.

Dziękuję wszystkim za grę i przepraszam, że nie mogłem ostatnio poświęcić więcej czasu ani serca Cantrowi.
Image
Image
Image
paskud

Postby paskud » Thu May 09, 2013 10:36 pm

A szkoda.
“Truth is stranger than fiction, but it is because Fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn't.”
- Mark Twain
Yes

Postby Yes » Tue May 28, 2013 4:27 pm

O – Mieszka w najcudowniejszym miejscu na świecie.Z Wymarzonym ciągła huśtawka.Kiedyś się pozabijają.W chwilach wolnych się bogacą..tylko na co to wydawać?Chyba zostanie poważną kobietą interesu.
H – W wielkiej rodzinie miło spędza czas.Czasem pije, czasem bije.Dużo zaangażowania i sił włożyła w organizację miejsca dla żywego towaru.
A – Jak się zabrała do roboty, pojawiła się koszmarna baba i się pokomplikowało.Pojechała coś przemyśleć..a tu pewna Zła Kobieta ją uprowadziła w siną dal..Może przeżyła a może i nie..któż to wie?
Si - Znalazła ojca.Okazało się, że Tatko jest Imperatorem. Sielsko i anielsko dalej.Na głowie kwietny ma wianek,w reku zielony badylek..
F – Uwielbienie do ekscentrycznego mężczyzny nie osłabło ani trochę.Trochę podróżują trochę siedzą w domu.Ostatnio pojawiły się dodatkowe atrakcje.A ludzie, to już w ogóle nie mogą uwierzyć, że tak być może.
Sa – Więcej czasu spędziła ze zwierzętami niż z ludźmi.Przygotowania do realizacji planu prawie zakończone. Czas płynąć do ludzi.
V-Kobieta z brodą.Czasem bywa młodym marynarzem.Ostatnio cały czas nieprzytomna.
I - Budzi się na krótko, żeby narobić zamieszania. Lubi nadawać przezwiska.A w ogóle to jest cuuuudnie.
A - Z zadupia przywędrowała do pewnego miasta, pełnego ciekawych postaci.Posępny Kosiarz, Niedziwiedziołak, Kobieta Kura...tam nudzić się nie da.
E - Młode dziewczę.Szybko się zakochało.Romans kwitnie, oby za szybko nie przekwitł. Wszyscy piją i palą.Trzeba się zabrać za budowę gabinetu terapii uzależnień.
R –Więcej śpi, niż pływa.Nie mam siły nią grać.Chyba czas na redukcję...
Shasorii

Postby Shasorii » Tue May 28, 2013 4:51 pm

Yes wrote:H – W wielkiej rodzinie miło spędza czas.Czasem pije, czasem bije.Dużo zaangażowania i sił włożyła w organizację miejsca dla żywego towaru.

Znam :wink: Niestety nasze postaćki nie poznały się w miłych okolicznościach :twisted:
Dawid
Programming Dept. Member

Postby Dawid » Tue May 28, 2013 5:21 pm

Yes wrote:F – Uwielbienie do ekscentrycznego mężczyzny nie osłabło ani trochę.Trochę podróżują trochę siedzą w domu.Ostatnio pojawiły się dodatkowe atrakcje.A ludzie, to już w ogóle nie mogą uwierzyć, że tak być może.

hjehjehje, niektórzy mogą uwierzyć :D
B.M.T.

Postby B.M.T. » Tue May 28, 2013 7:38 pm

zidek wrote:
Yes wrote:F – Uwielbienie do ekscentrycznego mężczyzny nie osłabło ani trochę.Trochę podróżują trochę siedzą w domu.Ostatnio pojawiły się dodatkowe atrakcje.A ludzie, to już w ogóle nie mogą uwierzyć, że tak być może.

hjehjehje, niektórzy mogą uwierzyć :D

No już niedługo.
Buka

Postby Buka » Fri May 31, 2013 11:06 am

Yes wrote:A – Jak się zabrała do roboty, pojawiła się koszmarna baba i się pokomplikowało.Pojechała coś przemyśleć..a tu pewna Zła Kobieta ją uprowadziła w siną dal..Może przeżyła a może i nie..któż to wie?

Pozdrowienia od koszmarnej baby. Zła Kobieta bardzo się obecnie cieszy, że udało jej się A. pozbyć.
NDS
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Sat Aug 03, 2013 6:43 pm

nieMary - mam nadzieję, że Vlotryan pamięta :).
Pływający kot
Postać zwiedzająca Oorc i będąca sympatyczną dla wszystkich, sypie serduszkami
Samara :twisted: okrzyknięta Zawszedziewicą.

Reszta to postacie, o których praktycznie nikt nie słyszał, to też można je na razie pominąć.
Buka

Postby Buka » Sat Aug 03, 2013 7:45 pm

Argh. Spora część mojej listy znienawidzonych. Upierdliwe, namolne, lepkie...
Brawa (ironiczne nieco) za niespotykana umiejętność wkurwiania mnie. Gdziekolwiek spotkam, mam ochotę wiać z przekleństwem na ustach. Oczywiście nie zawsze tak reagują moje postaci.
NDS
CzterySilnia

Postby CzterySilnia » Sat Aug 03, 2013 7:59 pm

Ciekawe. To pewnie dlatego, że są to dość specyficzne postacie, ale uznałem, że mieć x takich samych postaci to jednak trochę nudne. Poza tym nieMary może wkurwiać tym, że nikt nie próbuje jej zrozumieć i dlatego też ona się szybko denerwuje, ale w gruncie rzeczy postać nie powiedziała ostatniego słowa.

No a reszta to już do indywidualnej oceny :)
Laura_

Postby Laura_ » Sun Aug 04, 2013 7:37 am

może i wkurwiają, ale ja i tak uważam, że różnorodność jest najważniejsza i nie ma jak odrobina zdrowego fermentu. tak więc brawa dla pani, ja jakoś zacisnę zęby :twisted:
Frankoniusz

Postby Frankoniusz » Sun Aug 04, 2013 8:20 am

Kilka moich

T. M. - Pogromca bestii, kowal i świadomy gbur z wyspy Raj.

O. P. - Znienawidzony, obleśny i chamski. Cel licznych ataków zbrojnych i nie. Aktualnie tuła się po A. znacząc flegmą swoje terytorium ;-)

H. M. - Skazany na milion lat więzienia, niegdyś elegancki, teraz zniszczony. Czeka aż znów zobaczy słońce i poczuje wiatr.

M. K - Zbudzony by służyć, zawsze pomocny zielarz i wędrowiec z Fu.

Z. Z. - Nieco tajemniczy jegomość z okolic Portu G.
Brygantyna

Postby Brygantyna » Mon Aug 05, 2013 12:15 pm

To Mary,NieMary żyje jeszcze?? :shock:
Mogłaś pominąć Samarę...psuje opinię o wysłanniczce:/

Return to “Ogólne dyskusje”