Tutaj ujawniamy swoje postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Re: Tutaj ujawniamy swoje postacie
Chyba wiem, które trzy znają moje. I chyba jeszcze czwartą kojarzę. Oj i lubię te postacie Bukowe
Malińki ten Cantr...

- Buka
- gawi
ja ni znam .. wiec luzik .. nawet jak znalem to juz nie pamietam..
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
- MrMizuichi
N - czarnoskóra 35 latka, niegdyś niewolnicza teraz Pani własnego losu. Sporo podróżowała, natrafiła wreszcie na osadę z dwoma Panami, którzy okazali się dla niej niezwykle mili. Jak to jednak bywa, sen ich dopadł i kaput. Teraz żyje sobie spokojnie, nie dążąc do niczego. Chce mieć jedynie swój dom, swój fotel bujany i fajkę w ustach, nic więcej do szczęścia jej nie potrzebne. Gości owszem przyjmie, jednak nie chce by ktokolwiek osiedlał się wraz z nią. Postać generalnie raczej mało znana, kilka osób może jednak ją kojarzyć
-
A. - Władczyni pewnego nadmorskiego raju.
S. - Zwana Leśnym Duchem.
V. - Uciekinierka. Obecnie mieszka w małym miasteczku.
E. - Żyje w malutkiej osadzie tuż pod Bojvińskimi bramami.
V. - Rewolucjonistka, więźniarka, uciekinierka. Obecnie w ukryciu planuje zemstę.
A. - Od 15 lat pływa zbierając surowce na wielką wyprawę.
L. - Niedoszły Bojviński kowal. Za próbę spisku spędziła w stolicy czas do kolejnego Thingu,
G. - Słynna już wiedźma z Fu.
V. - Prorokini niewielkiej wspólnoty.
V. - Pani krawiec spod Kannabii.
K. - Babka z gór na wyspie Lojban. (potrzebuję drewna, na całej wyspie nie ma ani gałązki)
S. - Zwana Leśnym Duchem.
V. - Uciekinierka. Obecnie mieszka w małym miasteczku.
E. - Żyje w malutkiej osadzie tuż pod Bojvińskimi bramami.
V. - Rewolucjonistka, więźniarka, uciekinierka. Obecnie w ukryciu planuje zemstę.
A. - Od 15 lat pływa zbierając surowce na wielką wyprawę.
L. - Niedoszły Bojviński kowal. Za próbę spisku spędziła w stolicy czas do kolejnego Thingu,
G. - Słynna już wiedźma z Fu.
V. - Prorokini niewielkiej wspólnoty.
V. - Pani krawiec spod Kannabii.
K. - Babka z gór na wyspie Lojban. (potrzebuję drewna, na całej wyspie nie ma ani gałązki)
Vincelli Perbelli - Zwycięstwo Poprzez Zniszczenie
- kaloryfer
- Marek z Lamparciej Łączki - włóczy się po Fu w poszukiwaniu drewna
- Edward - chodzi po Oorc, w poszukiwaniu fajnego miejsca do polowania (srsly, nigdzie nie można?)
- Gabriel - odkrywca-idiota, postać w jakimś stopniu podobna do Urena
- Myrtlas
kaloryfer wrote:
Gabryś? Wesoły Winiarz?
- kaloryfer
Myrtlas wrote:kaloryfer wrote:
Gabryś? Wesoły Winiarz?
Nie, to nie moja postać. Moją pewnie mało kto zna, bo więcej życia spędza na drodze niż w miastach.
- Myrtlas
kaloryfer wrote:Myrtlas wrote:kaloryfer wrote:
Gabryś? Wesoły Winiarz?
Nie, to nie moja postać. Moją pewnie mało kto zna, bo więcej życia spędza na drodze niż w miastach.
Bo Gabryś to żaden idiota :p. Nie zgadzało mi się

- kaloryfer
- Shasorii
Trzeba w końcu ujawnić swoje postacie 
Więc tak:
S - Przebudził się w KD i musiał opuścić tą wioskę i ustąpić miejsca pewnej zakochanej po uszy osobie.
C - Przez kilka lat mieszkał w V. Ale rzucił wszystko i wypłynął za dziewczyną która dała mu kosza. Obecnie nie jest pewny czego do końca chce i upatrzył sobie nową niewiastę, ale raczej nic z tego nie będzie. Jest osobą której S ustąpił miejsca.
S - Po przebudzeniu zwerbował parę osób by zbudować statek i wypłynąć w świat. Jednak grupa się rozpadła i plany się zmieniły. Po zbudowaniu statku wymyślił sobie, że będzie kapitanem i będzie się lenił.
A - Zwiedza świat z pewnym staruszkiem.
C - Stolarz w pewnym dużym mieście. Niegdyś zakochany po same uszy w pewnej dziewczynie, jednak to uczucie po woli maleje. W późniejszej przyszłości planuje opuścić to miasto i zrealizować swój plan zostania członkiem pewnego rodu.
V - mało znana osoba, obecnie przysypia w małej wiosce
V - Uwodziciel, zarywał do każdej dziewczyny którą poznał. Obecnie zakochany i wiedzie spokojne życie.
R - Obecnie mieszka w V. Krwiożerczy młodzieniec który z miłą chęcią odciąłby nie jeden łeb. Obecnie brak większych planów.
No, to by było na tyle. Wiem, nie postarałem się zbytnio z opisem moich postaci, jednak wydaje mi się, że zostaną rozpoznane.
Pozdrawiam.

Więc tak:
S - Przebudził się w KD i musiał opuścić tą wioskę i ustąpić miejsca pewnej zakochanej po uszy osobie.
C - Przez kilka lat mieszkał w V. Ale rzucił wszystko i wypłynął za dziewczyną która dała mu kosza. Obecnie nie jest pewny czego do końca chce i upatrzył sobie nową niewiastę, ale raczej nic z tego nie będzie. Jest osobą której S ustąpił miejsca.
S - Po przebudzeniu zwerbował parę osób by zbudować statek i wypłynąć w świat. Jednak grupa się rozpadła i plany się zmieniły. Po zbudowaniu statku wymyślił sobie, że będzie kapitanem i będzie się lenił.
A - Zwiedza świat z pewnym staruszkiem.
C - Stolarz w pewnym dużym mieście. Niegdyś zakochany po same uszy w pewnej dziewczynie, jednak to uczucie po woli maleje. W późniejszej przyszłości planuje opuścić to miasto i zrealizować swój plan zostania członkiem pewnego rodu.
V - mało znana osoba, obecnie przysypia w małej wiosce
V - Uwodziciel, zarywał do każdej dziewczyny którą poznał. Obecnie zakochany i wiedzie spokojne życie.
R - Obecnie mieszka w V. Krwiożerczy młodzieniec który z miłą chęcią odciąłby nie jeden łeb. Obecnie brak większych planów.
No, to by było na tyle. Wiem, nie postarałem się zbytnio z opisem moich postaci, jednak wydaje mi się, że zostaną rozpoznane.
Pozdrawiam.
- Buka
Shasorii wrote:Trzeba w końcu ujawnić swoje postacie
6/8 bingo. Dało się je powiązać i bez podpowiedzi.

NDS
-
O taaak..zostały rozpoznane.I już wcześniej nie dało się nie zauważyć, że są tej samej osoby.Bardzo..ekhm..charakterystyczny styl gry.
- Shasorii
Co masz na myśli mówiąc charakterystyczny styl gry?
Poza tym każda moja postać miała być inna... Niestety nie wyszło
Poza tym każda moja postać miała być inna... Niestety nie wyszło

- psychowico
Ghork, Viktor, Erdan, Ragnar, Akallabeth, Gommar
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
https://www.kinkykitty.pl