Zgodnie z tym co zadeklarowałem dzisiaj na IRCu. Po 2 latach nałogowej gry muszę bardzo ograniczyć się w swoich działaniach. Źle mi z tym, ponieważ dużo zrobiłem każdą postacią. Były te dobre, jak i złe charaktery. Większość dzisiaj przestaje być aktywna w 100% i albo zdechną z głodu, albo będziecie je dokarmiali w nieskończoność. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim których spotkałem na swej drodze i mam nadzieję, że kiedyś moja aktywność wróci do poprzedniego stopnia.
Dla przypomnienia i wspaniałego trollingu, moje już umarłe postacie (większość opisane gdzieś na forum):
Linn Dendr 3504 3788 Polski - Tartar
Den Danyr 3505 3522 Polski - Amsterdam
Linn Poll Jr 3506 3614 English - wyspa Pok
Sier Dalmat 3508 3720 Polski - Rajmundograd
Leonidas Slavski 3511 3835 Polski - Kalila Ziliran (powodzenia w dalszym rozwoju!

)
Lindran 3512 3656 Polski - Tauria
Derman Bygost 3516 3773 Polski - Srebrenica/Rdzawy Szczyt
Leonardo 3563 3842 Polski - Limestone Hills
Imesha 3720 3821 Polski - DB/Vlo
Postacie żyjące, wybrane do śmierci:Kapitan Admirał Daniel SlavicUhhh... No tak. On już dawno miał nie żyć! Ale jego chytrość była chytra! Urodzony we Vlo, strażnik o zapale, którego nie miało wielu... Wraz ze swoim najlepszym przyjacielem patrolowali 7 wysp i zaplątali się w problem Hamonisa. Rozwiązali zagadkę, ale Slavic za swoje poglądy wyleciał ze służby. Za wszystko obwiniał kapitana straży Garena Derna, którego podejrzewał również o inne brudne sprawki, nie tylko powiązanie ze wcześniej wspomnianym Hamonisem. W czasie tej sprawy poznał jednak kobietę - Quandię - którą później chciał odnaleźć. Na marne. Po kilkunastu latach od afery odwiedził NWM i postanowił współpracować ku poprawie jakości życia. Założył Związek Marynarski, który do tej chwili liczy 3 osoby... jego samego i jego kompanów - Mlaka, oraz osobę która prawdopodobnie zasnęła i nie wstanie. Jemu szczególnie chciałbym podziękować, że znosił moje ostatnie sny. Ale... gdzie oni są?
ciach. Bez przesady z tym publicznym wyjawianiem informacji. Zdarzenia wciąż rozgrywają się w grze, tutaj więc nie powinno być o nich mowy. //suchy Siergiusz - Rubinkowo
I co ja mam powiedzieć? Przepraszam. Schrzaniłem. Chciałem naprawić. Zasnąłem. Chciałem naprawić. Nie naprawiłem. Nie naprawię. Pamiętajcie jednak o tym co zrobił dobrego i działajcie... Fez... poradzisz sobie
Dex Dikomberty - Angrenost
Zrobiłem wiele i chciałem więcej. Tona projektów zostawionych, tylko realizować. Wszystkie plany zostały powiedziane i w części już zrealizowane. Myślę, że Angre stanie się konkurencją dla Vlotryan i w późniejszym czasie je pokona. Podziękowania głównie dla Michała i Kailean... Niestety wiem, że go zdradza
Dantan Szeged - Rudy Kamieniec
Szalony, ostatnio dziki. Zarządzał wybiciem krwionośnych słoni w mieście i mu się udało. Mały strażnik, wcześniej związany z Republiką Tirtian. Zryta psychika... Ale wzorem aktywności nie był.
Lein Dendriell - Mobilna Grupa Wydobywawcza
Cięzko było mi nim grać mając blisko Dexa, ale dawałem rady i nigdy nie pomyliłem się w pisaniu dwoma postaciami

Wydobywał surowce na różnych zadupiach mając w sercu wszystkich swych przyjaciół. Jego miłość - Laura - zmarła, gdy był jeszcze młody. Starał się znaleźć nową miłość, ale na próżno. Bardzo lubił pomagać zagubionym na północnej części wyspy Raj. Dziękuję Wojtkowi, Willowi i reszcie ekipy!
Leonin Dall - Ryżowe Pola
Najpierw chciał sławy. Uporał się z dziczą i stworzył mapę drogową północnej części Fic. Jednak gdy zmarł jego najlepszy przyjaciel - Trak Torr - jego życie można powiedzieć runęło. Odziedziczył majątek. Zaplanował wyprawę na nowo odkryty archipelag... Nie uda się. Prawie całość majątku przetransportował do Ryżowych... wiem, że sobie z nim poradzą

Dziękuję głównie Trakowi - jeżeli jeszcze zerka na forum, Lunie, Lantrisowi i Rudikowi.
Sulmir Lonan Hotto se Ojglus - Kannabia
Jedna z nowszych postaci, bez aktywności. Jednak mam nadzieję, że pomogłem w pracy
Zbylut - cypel na Aldu
Podobnie jak Sulmir...
Pewien ktoś z CechowicDawno śpi, niegdyś aktywny... Jako komentarz dam tylko podziękowania dla Very i Rhootra..
Zostawiam sobie postać rosyjskojęzyczną, jedną w mieście Hiszpanów, jedną w mieście Anglików, jedną podróżująca i tworzącą mapę na Fu, jedną na Raj i jednego pirata. Resztę spalić. Mam nadzieję, że zbytnio nie zatrułem Wam życia. Powodzenia w dalszych rozgrywkach!