Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Zamia
Re: Jak on/ona mnie wkurza...
Już tu kiedyś pisałam, że wkurza mnie nadużywanie ooc w grze. Pieprzą niektórzy aby tylko pieprzyć! Dlatego nie zadam tego pytania a grze ooc żeby innym gry nie psuć, ale tu na forum zapytam gracza:
JAKICH CZYNNOŚCI????
Co ma kuźwa piernik do wiatraka?
==============================
1.Mówisz: "OOC: odrobinę realizmu w odgrywaniu poproszę. Postać siedząca na motorze i zajęta pracą nie może innej postaci łapać za ręce i odwracać na dodatek"
2.X mówi do ciebie: "(OOC: Zgadzam się z uwagą, jednak wykonywanie takich czynności tylko obciąża serwer)"
JAKICH CZYNNOŚCI????
Co ma kuźwa piernik do wiatraka?
==============================
1.Mówisz: "OOC: odrobinę realizmu w odgrywaniu poproszę. Postać siedząca na motorze i zajęta pracą nie może innej postaci łapać za ręce i odwracać na dodatek"
2.X mówi do ciebie: "(OOC: Zgadzam się z uwagą, jednak wykonywanie takich czynności tylko obciąża serwer)"
-
Złażenie z motoru, wytykanie paluchem, włażenie na motor. Do niczego nie jest potrzebne, kiedy "gwiazdkuje się wykonywane czynności", a generuje dodatkowo niepotrzebny spam który głupio się czyta.
Poza tym, mały apel... komunikaty OOC szeptajmy sobie do ucha (brawo dla wkurzającego gracza)
Poza tym, mały apel... komunikaty OOC szeptajmy sobie do ucha (brawo dla wkurzającego gracza)
Vincelli Perbelli - Zwycięstwo Poprzez Zniszczenie
- gawi
Mnie osobiście nie chce sie przerywać projektów by odegrać coś poza projektem. Druga sprawa to jest też czas którego niektórzy nie mają wiele więc ja bym sie o takie szczegóły nie czepiał.. i bynajmniej to akurat nie była moja postac
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]
http://gawi.posadzdrzewo.pl
http://gawi.posadzdrzewo.pl
-
Tym bardziej, że nieraz trzeba sobie poczekać na przeładowanie strony. Też często korzystam z takich skrótów i nie widzę potrzeby przerywania projektów przy każdej czynności w gwiazdkach. Z tym, że jeśli postać coś robi "na zewnątrz" pojazdu to faktycznie lepiej jak chociaż wysiądzie. Poza tym to chyba raczej powszechne, że postaci nie przerywają projektów tylko po to aby coś "przygwiazdkować".
- psychowico
Tym bardziej, że prawie nikt tego nie zauważy - gdyż wiadomości najczęściej czytamy z opóźnieniem
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
- Zamia
Ma to istotne znaczenie w samym odgrywaniu.
Moja postać jest bardzo silna i gdyby postać, która ją niby to odwróciła nie siedziała na motorze miałaby możliwość reakcji adekwatnej do sytuacji. Niestety gracz przez swoje gwiazdkowanie wpłynął na ruch mojej postaci a uniemożliwił mi poruszenie jego postaci. Wpłynęło to znacząco na dalsze zachowanie mojej postaci i przebieg całego zdarzenia.
Uważam, że to jest niezgodne z zasadami.
Moja postać jest bardzo silna i gdyby postać, która ją niby to odwróciła nie siedziała na motorze miałaby możliwość reakcji adekwatnej do sytuacji. Niestety gracz przez swoje gwiazdkowanie wpłynął na ruch mojej postaci a uniemożliwił mi poruszenie jego postaci. Wpłynęło to znacząco na dalsze zachowanie mojej postaci i przebieg całego zdarzenia.
Uważam, że to jest niezgodne z zasadami.
- in vitro...
było odegrać wyrwanie się. i z tego co napisałaś, wynika, że to ty zaczęłaś z ooc.
ps piernik do wiatraka bardzo dużo. a konkretnie chodzi o mąkę.
ps piernik do wiatraka bardzo dużo. a konkretnie chodzi o mąkę.
cantr się posypał
- Zamia
Różne rzeczy można odgrywać. Nawet ściągnięcie postaci z motoru i skopanie jej chociaż fabularnie nie jest to możliwe i wyszłoby kuriozalnie bo postać, która siedziała w tym czasie na/w zamkniętym motorze mogła na przykład odjechać.
Równie dobrze można będąc w zamkniętym samochodzie/na statku odegrać gwałt na postaci znajdującej się na placu.
I to jest zgodne z zasadami tej gry?
PS.No cóż...rzeczywiście o mące nie ma sensu rozmawiać.
Edit:
Dziś rano otrzymałam na pw informację, że ponieważ jestem długoletnim graczem to moja postać nie powinna zamykać do więzienia postaci XXX za..../rodzaj przewinienia/, bo to może skutkować krzyżem. /domyślam się, że chodzi o krzyż gracza od uwięzionej postaci/.
W związku z powyższym, w imieniu gracza YYY/autora wiadomości/ zwracam się do długoletnich graczy, którzy odgrywają piratów, morderców, bandziorów ewentualnie strażników bądź zarządzających miastami by zanim zaatakują lub wtrącą do lochu, więzienia, kajuty itp. jakąkolwiek postać spytali wcześniej gracza czy z tego powodu nie zrezygnuje on z gry.
Ręce mi opadły....
Równie dobrze można będąc w zamkniętym samochodzie/na statku odegrać gwałt na postaci znajdującej się na placu.
I to jest zgodne z zasadami tej gry?
PS.No cóż...rzeczywiście o mące nie ma sensu rozmawiać.
Edit:
Dziś rano otrzymałam na pw informację, że ponieważ jestem długoletnim graczem to moja postać nie powinna zamykać do więzienia postaci XXX za..../rodzaj przewinienia/, bo to może skutkować krzyżem. /domyślam się, że chodzi o krzyż gracza od uwięzionej postaci/.
W związku z powyższym, w imieniu gracza YYY/autora wiadomości/ zwracam się do długoletnich graczy, którzy odgrywają piratów, morderców, bandziorów ewentualnie strażników bądź zarządzających miastami by zanim zaatakują lub wtrącą do lochu, więzienia, kajuty itp. jakąkolwiek postać spytali wcześniej gracza czy z tego powodu nie zrezygnuje on z gry.
Ręce mi opadły....

- kaloryfer
zgłaszać do PD
zgłaszać, zgłaszać, i jeszcze raz zgłaszać
ja już nawet nie piszę z użyciem OOC, jak coś mi się nie podoba - zgłaszam do PD
zgłaszać, zgłaszać, i jeszcze raz zgłaszać
ja już nawet nie piszę z użyciem OOC, jak coś mi się nie podoba - zgłaszam do PD
-
kaloryfer... żartujesz?
Vincelli Perbelli - Zwycięstwo Poprzez Zniszczenie
- Mars
Lena Katina wrote:ja już nawet nie piszę z użyciem OOC, jak coś mi się nie podoba - zgłaszam do PD
kaloryfer... żartujesz?
Wszyscy donosimy, i wszyscy mamy teczki.
- kaloryfer
Lena Katina wrote:ja już nawet nie piszę z użyciem OOC, jak coś mi się nie podoba - zgłaszam do PD
kaloryfer... żartujesz?
nie
powiedz mi prosze dlaczego niby mam marnowac swoj czas i swoje sily zeby uzerac sie z kims kto nawet nie potrafi sie zachowac?
- psychowico
a dlaczego masz marnować swoje siły i czas na zgłaszanie czegoś co po prostu "ci się nie podoba"? + siły i czas PD na, jak zgaduje, bezsensowne donosy. Bo ktoś nie szanuje narodu polskiego w grze, czy coś.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
- kaloryfer
psychowico wrote:a dlaczego masz marnować swoje siły i czas na zgłaszanie czegoś co po prostu "ci się nie podoba"? + siły i czas PD na, jak zgaduje, bezsensowne donosy. Bo ktoś nie szanuje narodu polskiego w grze, czy coś.
pozwalasz na bezczelne opluwanie polski i polakow?
- Leinades
kaloryfer wrote:psychowico wrote:a dlaczego masz marnować swoje siły i czas na zgłaszanie czegoś co po prostu "ci się nie podoba"? + siły i czas PD na, jak zgaduje, bezsensowne donosy. Bo ktoś nie szanuje narodu polskiego w grze, czy coś.
pozwalasz na bezczelne opluwanie polski i polakow?
Polski i Polaków