Starzy gracze - witamy z powrotem ;)

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

B.M.T.

Re: Starzy gracze - witamy z powrotem ;)

Postby B.M.T. » Thu Jan 26, 2012 7:39 pm

O, jednak czyli.
Kyllyan

Postby Kyllyan » Mon Jan 30, 2012 4:20 am

nNo, jedną zmianę już zauważyłem. Pojazdy mechaniczne bez paliwa trzeba pchać :D
Image
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Sun Feb 19, 2012 10:20 am

Cztery postacie poszły w świat, a więc ...
Wróciłem.
kamil1313

Postby kamil1313 » Wed Mar 14, 2012 10:38 am

Dzień dobry, pewnie się nie ucieszycie, ale wróciłem do Cantra. Dwie postacie na początek, miałem chyba fajne pomysły, które zostały dość brutalnie spacyfikowane przez rzeczywistość (jeden osobnik trafił do osady z 1 Polką i 1 zamordką, przy czym Polka zamierza się wynieść, a druga osobniczka z "urojeniami" dowiedziała się, że jej urojenia to tylko urojenia :( ). Jak ktoś chce, żebym od razu pozabijał postacie, to piszcie, bo nie chcę nikogo znów urazić.
Sasza

Postby Sasza » Wed Mar 14, 2012 1:17 pm

Brakuje charyzmatycznych postaci, więc dobrze jeśli przez twoje postacie wywiążą się emocje w grze.

Ps. Przy okazji: ostatnio zrobiłem małą czystkę z postaciami (dzięki pomocy GAB nie trzeba usuwać całego konta, o czym warto pamiętać) - przepraszam kilku graczy, bo niektórzy liczyli na pomoc moich postaci z rozwijaniem osad, ale za dużo musiałbym poświęcać czasu i nie widziałem innego wyjścia. Mam nadzieję, że sobie poradzicie i trafi się ktoś pomocny.
Inna sprawa, że przy jednym parę osób pewnie ucieszy się z wieści o braku problemu na głowie.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Rusalka

Postby Rusalka » Sat Apr 28, 2012 7:43 pm

Korci by jeszcze jakąś mapę machnąć, więc... I'm back :)

Jak poprzednio wróciłem do gry (będzie z rok temu) to nasmarowałem nową mapę wyspy D. ale widzę, że nie rozeszła się "wirusowo" :)

Tym razem postaram się bardziej!
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
oxyquan

Postby oxyquan » Sat Apr 28, 2012 8:06 pm

Rusalka wrote:Korci by jeszcze jakąś mapę machnąć, więc... I'm back :)

Jak poprzednio wróciłem do gry (będzie z rok temu) to nasmarowałem nową mapę wyspy D. ale widzę, że nie rozeszła się "wirusowo" :)

Tym razem postaram się bardziej!

Jedna z najładniejszych map w grze, a jej unikalność dodaje tylko uroku. :) Szkoda, że wszystko można tak łatwo kopiować i nie ma praktycznej możliwości na rozwój handlu nimi.
Rusalka

Postby Rusalka » Sat Apr 28, 2012 8:46 pm

Wow, miło słyszeć :) Właśnie sam próbuję ją znaleźć ale jak na razie bez rezultatu.

A z tym kopiowaniem, to nie ma rady. Ale to nie taki wielki ból akurat. Każdy autor chce by jego notatki się rozprzestrzeniały. I wcale nie ma wszystkiego wszędzie.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
poziomek90

Postby poziomek90 » Wed May 02, 2012 8:24 pm

Ciekawa mapa. Nieidealna, ale ładna. W dwóch miejscach na D na pewno ją znajdziesz
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
Jutrzenka

Postby Jutrzenka » Mon May 14, 2012 7:34 pm

Co prawda na forum jestem od niedawna ale kilka miesięcy ostrego odgrywania chyba mnie zobowiązuje więc - wróciłam, bo bardzo krótkiej przerwie. Której w sumie teraz żałuję, patrząc na to co mnie omija i że nie ma jak wrócić do starych czasów.

W sumie ze starych postaci najbardziej tęsknię za:
Earl - moja pierwsza postać, na początku trochę zagubiona w Mieście Szeptów czy jak inaczej mówią Pępku Świata. Przez pewien czas bardzo miło jej sie pracowało u Neli, potem śpiącej Idy aż w końcu wylicytowała łódkę i ruszyła w najcudniejsze miejsce jakie znam w tym Świecie.

Z męskich postaci lubiłam w sumie Jędrka - cichego podróżnika, potem dobrego krawca, Dżejmsa - zabawnego gwardzistę i Carpersa, któy z początku aktywny wspomagał Matiasa w BC. Bardzo sympatycznie się grało.

Shera - w sumie to odzywałam się głównie na niej. Włożyłam w nią wiele czasu, zdolności, twórczości i emocji - chyba aż za dużo. Cały czas liczyłam że to właśnie jej imię będzie się świecić jak odpalę Cantra. Po krzyżu brakowało mi jej tak że płakałam chyba z pół dnia. Nota bene było to wydarzenie, które spowodowało wielkie poruszenie w całym świecie ( patrząc po notatkach, które znajduję obecnie z relacjami radiowymi o apokalipsie chociażby). Niestety co było nie wróci... :(
ZS cały czas mi się śni.
Buka

Postby Buka » Mon May 14, 2012 7:38 pm

Shera... mój postaciek nadal za nią tęskni.
NDS
Jutrzenka

Postby Jutrzenka » Mon May 14, 2012 7:45 pm

Sama za nią tęsknię, bo była mi jak bliźniaczka... Tak właśnie bym się zachowywała gdybym była w świecie Cantra, nadałam jej nawet swój wygląd... nie, to była bardzo trudna decyzja, ale niestety wtedy była najlepszą... :(
Gin

Postby Gin » Sun May 27, 2012 7:43 pm

A lagi "som" ???? :twisted:
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Sun May 27, 2012 8:10 pm

Lagów Ci u nas dostatek, lecz i tego przedwczorajszego, który spowodował brak tury podróży lądowych oraz dzisiejszego przyjmuję z otwartymi ramionami.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
Sasza

Postby Sasza » Mon May 28, 2012 3:38 am

Hej, Gin. Najlepiej samemu przetestować ;)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.

Return to “Ogólne dyskusje”