psychowico, a może są powody, co?
Nie raz słyszałem jak ktoś przez PD usunął konto i nie chce grać bo potrafią się o pierdołe przypiąć, a czasem nawet przez pomyłkę, a nie robią porządków z tymi którzy psują przez grę OOC z innymi (bo pewnie więcej roboty). Banują kogoś i zapominają o tym. Nie raz ktoś ma podstawy do narzekania na PD, argumenty, a z twojej strony żadnych nie ma. Pewnie kilka osób dołączyłoby do PD, ale z tego co się orientuje to nie jest takie łatwe (ja na przykład nie znam dostatecznie angielskiego do komunikacji, co jest podstawą do dołączenia).
Szkoda że nie ma możliwości aby ktoś dokładnie sprawdzał PD, bo czasem robią sobie folwark, mając gdzieś graczy i szukajac powodu na zbanowanie, czym psują grę nad którą pracuje wielu ludzi (wy jako programiści, marketingowcy, a inni dużo dają z siebie w samej grze, aby zachęcić innych). Prosiłem przykładowo GAB aby jeden z członków PD nie zajmował się moimi sprawami, podałem powody, i aby to robił ktokolwiek innny (mogę nawet jakoś tam pisać po angielsku), ale niestety nawet nie mogę na to liczyć.
Nie narzekam tutaj na wszystkich, a wskazuje odwieczny problem w tej grze. Jako tako wszystko działało za sprawą Marola, który trzymał to za pysk i rozsądzał wszystko mądrze, bez takiej arogancji ją można zaobserwować u niektórych którym trochę pomieszało się za sprawą takiego "stanowiska". Może warto o tym porozmawiać, bo dotychczas ze strony PD i innych od strony administracyjnej jest jedna odpowiedź - o dołączeniu, co nie zawsze jest możliwe.
Mnie jeśli następnym razem zbanują na 9 dni (przez co jedna moja postać straciła dużo czasu, czyli mojego realnego czasu - kosztów alternatywnych które trzeba było robić od nowa aby zorganizować coś fajnego w tej grze), bez nawet napisania powodu, a później przypominania się ciągłego, to też usunę konto.
Oczywiście nie jest do codzienne zjawisko (chyba, bo skąd mam mieć wgląd), ale często szkodzą nie dając dosłownie nic w zamian gdy jest potrzeba.
A tutaj daję, dla luźnego końca, link do tego jak można poczuć się będąc w PD:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_wi%C4%99zienny