Trochę długo nie aktualizowane, ale nie oznacza to, że nic się nie zmienia

I mam nadzieję, że widzi to każdy gracz.
Zmiany:
- ogólne zmiany na stronie inwentarz i obiekty, najbardziej widoczne są nowe obrazki: jedzenia i przeciągania. Poza tym ikonka jedzenia widoczna jest tylko przy jadalnych surowcach. (GreeK)
- wyświetlanie procentowego stanu projektów na liście projektów, - gdy brakuje surowców (psychowico)
- nowa strona chowania do pojemnika. Mam nadzieję, że to zachęci do korzystania z nich, a jeszcze bardziej zrobią to zmiany, które są dopiero planowane i dyskutowane (jedzenie bezpośrednio z pojemników). (GreeK)
- ogólne poprawki na stronie "projekty". Wszystkie projekty są widoczne od razu, a projekty naszej postaci zawsze są na samej górze. (GreeK)
- (chyba największa zmiana) filtrowanie zdarzeń umożliwiające tworzenie zakładek w których widać tylko to, co nas interesuje. Dodatkowo strona zdarzeń chodzi od 20 do 75 procent szybciej. (psychowico)
- miejsca na stronie przeciągania są sortowane wg nadanej przez nas, a nie domyślnej nazwy. Wystarczy więc nadać budynkowi do którego często coś ciągamy nazwę np. "1 - zielony domek", aby był on na samym szczycie (testowałem w praktyce - faktycznie pomaga!) (psychowico)
EDIT: A, zapomniałem.
- wskazywanie wszystkich obiektów. Przy notatkach widać ich nazwę, przy innych szczególnych obiektach mi się tego robić nie chciało. (GreeK)
EDIT 2: Powinienem pisać o rzeczach, które zostały, a nie dopiero zostaną zrobione, ale w ciągu kilku godzin powinien pojawić się podgląd notatki w trybie edycji, dużo lepszy od tego w Cantr Enhanced (w 99% sytuacji daję pewność, że podgląd będzie wyglądał tak jak sama notatka) (GreeK)
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’