Charakter postaci

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sasza

Charakter postaci

Postby Sasza » Sat Dec 03, 2011 11:39 pm

Czy macie wpływ na swoje postacie?

Ja mam problem ze swoimi - jeden zbyt dziecinny, drugi za poważny, ale następny kreatywny. Zaczęły sobie żyć własnym życiem; a martwiłem się, że w tej rozgrywce zrobiłem wszystkie na jedno kopyto. Wychodzi na to, że potrzeba tylko trochę cierpliwości - to odpowiedź dla tych, którzy chcą wrócić do gry i nie wiedzą jak zacząć.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
psychowico

Re: Charakter postaci

Postby psychowico » Sun Dec 04, 2011 11:37 am

Cóż, postacie jest zawsze współkreowana przez środowisko w jakim się znajduje. Moje zawsze mają pewne uwarunkowania, ale rzeczywistość w jakiej przyszło im żyć może wymusić na nich pewne zachowania i powoli zmieniać charakter. Jednak sądzę, że fajnie jest trzymać się chociaż pobieżnie tych początkowych założeń, a nie być zupełnie elastycznym. U mnie przykładowo najbardziej nieśmiała postać nadal taka jest, chociaż jako jedyna ma kobietę od wielu lat, a ostatnio nawet dziecko ( co wprawiło ją w niezły szok ).
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Ola

Re: Charakter postaci

Postby Ola » Sun Dec 04, 2011 9:29 pm

No, ja też sobie wymyśliłam charaktery postaci i staram się tego trzymać. Istotnie jednak to co dzieje się wokół nich, wpływa na ich sposób bycia, ale to jest jak w życiu. Jedna z moich postaci jest dość dla mnie trudna do prowadzenia, ma charakterek zupełnie nie pasujący do mnie. ;) Staram się jednak prowadzić ją konsekwentnie, ale jest naprawdę trudno...

Return to “Ogólne dyskusje”