Najciekawiej zagrane postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

adzio777

Re: Najciekawiej zagrane postacie

Postby adzio777 » Thu Apr 07, 2011 9:25 am

Roy jest dużo lepiej grany niż Ligia, a raczej był bo gracz już stracił zapał. Czasami wymsknie mu się pusty enter. Szkoda, bo to bardzo fajna postać
Aimili

Postby Aimili » Thu Apr 07, 2011 9:33 am

Sasza wrote:Hej, możecie chwalić nawet nudne i ciche postacie, ale przesadą będzie, że Eliope to odgrywana postać - zwykłe wynaturzenia histeryczki.

Co rozumiesz przez odgrywane? Bo w momencie kiedy tak niewiele postaci jest odgrywanych w gwiazdkach to chyba nie to właśnie? Eliope jest niepowtarzalna, trzyma cały czas swój klimat, jak dla mnie ktoś kto ją prowadzi ma całkiem duże poczucie humoru, co prawda specyficzne i z pewnością nie do wyłapania dla wszystkich ale jednak. Poza tym to co się komuś podoba czy nie, to czy ktoś uważa coś za ciekawe bądź nudne, to chyba sprawa bardziej subiektywna, więc - DLA MNIE Eliope jak najbardziej powinna znaleźć się w tym wątku. I nie, nie zauważyłam żeby była histeryczką.
Sasza

Postby Sasza » Thu Apr 07, 2011 12:33 pm

Pamiętajcie o tytule tego tematu. Najciekawiej zagrane, to nie to samo co : aktywne, humorzaste lub lubiące twoją postać.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
B.M.T.

Postby B.M.T. » Thu Apr 07, 2011 1:10 pm

Co do Roya to te jego rysunki są tragiczne, bez tego byłbym w 100% za
Aimili

Postby Aimili » Thu Apr 07, 2011 3:00 pm

Sasza wrote:Pamiętajcie o tytule tego tematu. Najciekawiej zagrane, to nie to samo co : aktywne, humorzaste lub lubiące twoją postać.

Przykro mi Sasza, ale to nie te czasy kiedy można było w tym temacie spokojnie wpisać na przykład Mysza, dawno nie znalazłam tak ciekawych postaci. Może warto byłoby ten temat potraktować jako "Najciekawsze postaci", bo tych mimo niezbyt rozbudowanego odgrywania mogłabym wymienić kilka.
Laura_

Postby Laura_ » Thu Apr 07, 2011 5:52 pm

nie wiem dlaczego przyjelo sie, ze odgrywanie to tylko gwiazdki
Snake

Postby Snake » Fri Apr 08, 2011 9:23 am

Laura_ wrote:nie wiem dlaczego przyjelo sie, ze odgrywanie to tylko gwiazdki

bo wtedy czyta się jak książkę, opowieść, widać roul-plej, a nie jak czacik-sracik, poduszeczki-pierdzieczki
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Laura_

Postby Laura_ » Fri Apr 08, 2011 10:12 am

gwiazdki to nie wszystko- teraz prawie wszyscy gwiazdkuja, lepiej lub gorzej, i czesto nic z tego nie wynika. dla mnie liczy sie konsekwencja w odgrywaniu postaci plus cos...cholera, ja to nazywam popychaniem akcji do przodu. bywa, ze cos, co robi jakas postac ozywia wszystkie dookola i daje im "pozywke" fabularna na dlugi czas, plus powoduje iles nowych wydarzen w grze. opowiesci nie piszesz gwiazdkami, tylko calym swoim zyciem. nie wiem, czy udalo mi sie wyjasnic, o co mi chodzi :?
gawi

Postby gawi » Fri Apr 08, 2011 10:35 am

a cantr to nie książka .. to historia .. histria która zawiera w sobie wiele drobnych historii poszczególnych postaci . I dopiero na podstawie tych historii można sie wziąśc za pisanie książki na podstawie świata Cantr. i Myśle ze gdyby się dogadac z twórcami nie mieliby za złe jeśłi ktośby umiał i chciał napisac taką książke lub nawet pare książek .. analizujac historie cantra dodając do nich troche rzeczy zeby bardziej to ożywić urozmaicić...i myśle że taka książka byłaby czymś ciekawym wtedy . Nieraz już myślałem o tym ale ze mnie za słaby pisarz by za coś takiego sie brać. Jednak jest wiele historii w cantrze które zasługują na opisanie w porządnej książce :)
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Echo

Postby Echo » Wed Aug 03, 2011 11:25 pm

To jest chyba najbardziej odpowiedni wątek.

...Chwilę muszę się zastanowić, bo nie mam przygotowanego tekstu (zawsze tak ze mną bywało i po temu Miri miała pełne ręce roboty na forum). Suchy, do choroby... sorki, to była prowokacja i tak zmyślna, że nie jestem w stanie przysiąc niczego i niczemu zaprzeczyć. Korolatko, to dobry chłopak :D
Otóż... Zaczęłam grać nie z braku czasu, a z ciekawości. I dziękuję Tobie za to Lucjo! Wtedy myślałam, że jest we mnie tyle niespisanych myśli, że czas na książkę. :D Cantr uratował rzeszę recenzentów od męk! Pokłony!
Każdemu z was, kto nie skomentował moich obszernych, gwiazdkowych opisów, dziękuję! :D
Cierpię zapewne na rzadką chorobę - dostrzeganie piękna wokół :P (wiem, opisy się omija i nienawidzi) jeszcze raz :P

Kweku Pakulele, 4 lata... i te lata na morzu... razem... i RIKI.. jestem w stanie zaledwie się zamyślić i zastanowić... nie opiszę tęgo, nie umiem, nie potrafię, ale to pewnie dlatego już nie gram, że jestem i żyję tutaj, bo jeszcze chwila, a dla tej postaci zatraciłabym wszystko... Zatraciłabym? :D zabrzmiało dramatycznie? :D Tak i to dobrze.

Tak też pomyślałam o reszcie gry, ale one są już tylko prozą... (powyższe też, co by nie było)
Miło było grać z Wami wszystkimi.

Żegnajcie, Kochani
Ola

Postby Ola » Tue Nov 08, 2011 7:33 am

Heri z Rudego Kamieńca - Niech choć na forum dopadnie go sława ;) Jest fantastyczny!!! Kocham tę postać! Ile razy tarzałam się ze śmiechu przez nią, to nawet nie zliczę. Tak trzymać! W ogóle cała ekipa w Rudym jest udana! Widać, że wszyscy tam się świetnie bawią. A Lavigne to cudowna "grupa trzymająca władzę". :)
psychowico

Postby psychowico » Mon Nov 21, 2011 9:48 am

Cholera muszę przyznać, Heri wymiata :) Chodź ciągle mojej postaci kobieta się na niego ślini, ale cóż. :twisted:
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
psychowico

Postby psychowico » Wed Dec 21, 2011 10:47 am

Czarek z Dom Bojran

Dopiero się rozkręca, ale zapowiada się świetnie. Jeśli zaraz siedzieć nie pójdzie. :twisted: Mam nadzieję, że gracz się nie znudzi i będzie kontynuował grę tą postacią.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Laura_

Postby Laura_ » Wed Dec 21, 2011 2:00 pm

wczorajszy wykład o niszczeniu jablek? bossski :-)
Bazia

Postby Bazia » Sat Feb 11, 2012 3:14 pm

Podpisuję się pod Herim Jest niezwykle charakterystyczny :)
ல I sit beside the fire and think of how the world will be when winter comes without a spring... ல

Return to “Ogólne dyskusje”