To ja może odkopię temat i na zachętę wrzucę tu dwie oryginalne postacie:
-
Gleb - Postać grana konsekwentnie i ciekawie.

Jego sposób mówienia to także popis umiejętności gracza w RL, bo na poczekaniu się takiej gwary "tworzyć" nie da

Nie mówiąc już o ciekawych powiedzonkach i przyśpiewkach. Za dużo nie da się tutaj napisać, trzeba po prostu to zobaczyć

-
Darek - Twórcza, konsekwentnie i z dużym zaangażowaniem grana postać. Nie wiem czy w pewnych momentach nie jedzie po bandzie, bo miałem okazję poznać tę postać w dość ograniczonym zakresie. Doceniam gracza za pracę którą musi odwalić, choć akurat żadna z moich postaci które weszły z nim w kontakt do jego fanów nie należą

Czyli w dwóch słowach "zabiłbym ich"

-
Hrun - nieee, żartowałem.
No i tak zbiorowo: przez długi czas było dość marnie z twórczością postaci Cantryjskich, ale ostatnio widzę, że zdarzają się częściej prowadzone kroniki, gazetki itp. czyli coś, co dawno temu było normą a później jakoś się rozmyło. Tak trzymać <5> , może to zmotywuje do twórczej pracy także moje postacie

‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’