Mafia II

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Ula

Re: Mafia II

Postby Ula » Wed Sep 29, 2010 7:41 am

Tak... tylko jeszcze dziwne zamieszanie robią. *popatruje nieufnie w stronę Constantine'a i Gabriela* A... i jeszcze jedno. Nie myśl, że nie zauważyłam, że mięso zniknęło. Szczęście masz, że cię nie złapałam... już ja bym z twoim ojcem pogadała... a ręki to on lekkiej nie ma.
Image
skotos

Postby skotos » Wed Sep 29, 2010 9:54 am

Raczej ciężko z nim pogadać *wzdycha ciężko* po śmierci biednej matuli, Panie świeć nad jej duszą*przeżegnał się niedbale* więcej przebywa u tej zdziry Victori, niż w domu. Ostatnio go widziałem z dwa tygodnie temu.
... I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
Sasza

Postby Sasza » Wed Sep 29, 2010 11:24 am

Ja myślę... *zaczyna, jedząc przy tym jajecznice*...że z tym całym BMT to może być przypadek, nie związany z innymi zabójstwami. Dziwny był, prawda? *wsuwa sobie widelcem następną porcję* Wcale bym się nie zdziwił, gdyby własnoręcznie to sobie zrobił, ażeby zwrócić naszą uwagę na swoją, kurna, osobę. Przeholował tym razem! *odstawia talerz* No, dziękuję, koleżanko. Wiem że zawsze mogę liczyć na większą porcję. *mruga*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
suchy
Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light

Postby suchy » Wed Sep 29, 2010 11:33 am

Skleroza mnie już łapie, cholera...
Katani oczywiście też ma czas do piątku, do 20, żeby podać mi kolejną osobę do sprawdzenia.
Miłej gry!
You still stood there screaming
No one caring about these words you tell
My friend, before your voice is gone
One man's fun is another's hell!

Wyjdź z domu. Może pod twoim blokiem napierdalają się magowie.
Wró

Postby Wró » Wed Sep 29, 2010 12:22 pm

*pokręciła głową* Nie wydaje mi się, żeby to był przypadek, a gdyby chciał zwrócić na siebie uwagę, to najpewniej zrobiłby tu jakiś cyrk. Nikt normalny nie popełnia samobójstwa dla sensacji, za to ktoś tu na pewno szuka takiej *spojrzała nieufnie na Constantina*
W moim cyrku wszystkie małpy moje
skotos

Postby skotos » Wed Sep 29, 2010 12:38 pm

Constantine?
Przecież gołym okiem widać, ze to mięczak. Taki to by zemdlał gdyby tylko zobaczył kropelkę krwi. Spójrz na niego *splunął lekceważąco na podłogę* przecież od razu widać, ze to miękka faja. Nie, to musiał zrobić jakiś prawdziwy mężczyzna, a nie to to. *ponownie splunął*
... I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
Laura_

Postby Laura_ » Wed Sep 29, 2010 1:01 pm

Siekierą w plecy? Prawdziwy mężczyzna? *skrzywiła się lekko, masując dłonią zdrętwiały kark*
Sasza

Postby Sasza » Wed Sep 29, 2010 1:09 pm

Koleżanko Wró, ja twierdzę, że zabił się przez przypadek, gdy ćwiczył nową sztuczkę dla nas. Czy słyszano o nowych ciałach? Nie? No to, moja nowa hipoteza jest taka, że za tamtymi zabójstwami stał właśnie BMT. *dotknął swoją krótką brodę* A może on studiował nową broń do zabicia kogoś z tej knajpy? *rozgląda się* Trzeba zaczekać, koleżanko, na następne zabójstwo. Jeśli nic nie zdarzy się w ciągu trzech dni to idziemy do domu. A tym czasem, co z obiadem? *poruszył swoim grubym brzuchem*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed Sep 29, 2010 1:45 pm

*zlustrował grubasa*
A ... ty ?
Kim ty jesteś ?
Pojawiłeś się od razu po śmierci.
I skąd wiesz tyle o BMT ?

*siada przy barze*
Ciekawe ...
Snake

Postby Snake » Wed Sep 29, 2010 1:47 pm

*spoglada na mezczyzne* Mysle, ze probujesz uśpić naszą czujność, tylko czemu, chciałbym wiedzieć?
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Wed Sep 29, 2010 1:50 pm

Kto ?
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Sep 29, 2010 3:37 pm

*wstaje od stolika i podchodzi do lady. w świetle widać że jest to niebrzydki, około dwudziestoletni mężczyzna z ciemnymi włosami i kozią bródką* Witajcie, jestem Vinicio Vitriccio jeśli ktoś mnie jeszcze nie zna. Jestem miejscowym malarzem, choć ostatnio maluję głównie ściany. *zwraca się do Ursuli* Można jeszcze trochę mleka? *po czym kontynuuje wypowiedź* Obserwowałem od jakiegoś czasu towarzystwo i zauważyłem coś, jak mi się wydaje, ważnego. Gdy wchodził nieboszczyk BMT ktoś sprawiał wrażenie niezadowolonego. Chodzi mi o Lorenzo(Khe). Myślę, że może mieć z tym coś wspólnego.
cantr się posypał
gawi

Postby gawi » Wed Sep 29, 2010 4:44 pm

*Przygląda sie Vinicio* a wiesz co możesz mieć i racje o ile pamiętam nie było go tuż przed tą cała aferą z Bmt i ie było go też po tym wszystkim .. chyba że nie zauważyłem
[img]http://img338.imageshack.us/img338/3060/swiniajj0.gif[/img]

http://gawi.posadzdrzewo.pl
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Wed Sep 29, 2010 5:06 pm

A ten w kapeluszu co popija łiski z lodem? Mimo, że jest dość masywny to nie zwraca na siebie uwagi i mógł niepostrzeżenie całkiem sporo złego zrobić każdemu. Gdzie ja bym mógł utrzymać siekierę i tak zmasakrować biednego człowieczka? *wyciąga słoik i nalewa soku wiśniowego do wczorajszej szklanki, a następnie dolewa sobie wody i wypija*
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
KVZ
Players Dept. Member

Postby KVZ » Wed Sep 29, 2010 5:31 pm

Lepiej pomyślcie kto tu jest nawiększym protagonistą *wstaje od krzesła* Wszędzie go pełno. To on napewno zabił tego nieszcześnika. *poprawia kapelusz w jego oczach kipi złość*
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088
Image

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”