Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
kamil1313 wrote:z automatycznym ustawieniem całości. (Ile kilogramów człowieka chcesz przenieść?
kamil1313 wrote:To ułatwi życie bandytom
Sopel_1 wrote:A wszyscy tylko czekają by "złowieszczego, że ojezu łotra", uciekającego z 55 kopią mapy drogowej wyspy D, i 502-oma gramami ryżu i używanym kamiennym młotkiem, zaciukać bądź skazać na dożywocie w więzieniu.
kamil1313 wrote:Sopel_1 wrote:A wszyscy tylko czekają by "złowieszczego, że ojezu łotra", uciekającego z 55 kopią mapy drogowej wyspy D, i 502-oma gramami ryżu i używanym kamiennym młotkiem, zaciukać bądź skazać na dożywocie w więzieniu.
Lub wrzucić przemocą do auta i wywieźć gdzieś na drugi koniec wyspy.
PS. Ja chciałem kiedyś zrobić taką bandycką postać, ale przy tym wymiarze sprawiedliwości raczej nie mam szans na odgrywanie...
Code: Select all
color: rgb(0, 0, 0);
color: rgb(200, 200, 200);
lacki2000 wrote:Czy można by nieco rozjaśnić brakujące narzędzia w oknie projektu? Teraz ten czarny jest praktycznie niewidoczny i już się dałem nabrać, bo nie zauważyłem że brakuje mi narzędzia i przez noc postać udawała że pracowała (niedaleko pada jabłko).
Proponuję zamiastdaćCode: Select all
color: rgb(0, 0, 0);
color: rgb(200, 200, 200);
no teraz jest na żółto więc i u mnie widać.in vitro... wrote:u mnie widać pięknie wszystko. może masz zbyt ciemny ekran?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest