(wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- kaloryfer
- Smith
Re: (wydzielone z Ciekawostek) Jak oni wyglądają ;)
"Największą częścią jego ciała jest tułów. Na samym czubku tego tułowia znajduje się szyja, a na niej głowa. Na górze głowy ma włosy, po bokach po jednym uchu , z przodu na górze porę oczu, pod nimi nos, a pod nim usta. Na górze, po bokach tułowia ma po jednej ręce. Każda ręka ma po pięć palców. Na dole tułowia ma dwie nogi. Każda z nóg również ma po pięć palców. To co pomiędzy nogami zasłania przepaska."
Myślę że nikt nie ma problemu z wyobrażeniem sobie jak wygląda ta postać

-
Smith wrote:"Największą częścią jego ciała jest tułów. Na samym czubku tego tułowia znajduje się szyja, a na niej głowa. Na górze głowy ma włosy, po bokach po jednym uchu , z przodu na górze porę oczu, pod nimi nos, a pod nim usta. Na górze, po bokach tułowia ma po jednej ręce. Każda ręka ma po pięć palców. Na dole tułowia ma dwie nogi. Każda z nóg również ma po pięć palców. To co pomiędzy nogami zasłania przepaska."
Padłem

- A.L.M.E.R
Taak, Ja też mam dwie nogi i ręce *Czyta opis w zamyśle, jakby szukał ukrytego wyrazu*
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
-
Wysoki, szczupły ciemno włosy mężczyzna. Nie wdaje się w bójki i nie lubi używać przemocy wobec innych. Gawędzi najczęściej nocą, gdy w dzień śpi
Hmm?
Hmm?
W moim cyrku wszystkie małpy moje
- Rusalka
Do zgłoszenia do PD. Nie zastanawiałbym się 

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- robin_waw
Czemu od razu tak ostro Rusałku, ja bym zaczął od szeptu OOC do tej postaci i wyjaśnił mu czemu ten opis jest nieprawidłowy.
-
robin_waw wrote:Czemu od razu tak ostro Rusałku, ja bym zaczął od szeptu OOC do tej postaci i wyjaśnił mu czemu ten opis jest nieprawidłowy.
Zgodzę się, sam po powrocie do cantra zobaczyłem że była wprowadzona taka zmiana, opisywanie swego wyglądu. I na początku też nie byłem pewien jak się za to zabrać, lecz jednak któryś gracz był na tyle miły że zwrócił mi uwagę na to co zapisałem.
Daj innym szanse na to by się czegoś nauczyli

- tehanu
Shadowly wrote:robin_waw wrote:Czemu od razu tak ostro Rusałku, ja bym zaczął od szeptu OOC do tej postaci i wyjaśnił mu czemu ten opis jest nieprawidłowy.
Zgodzę się, sam po powrocie do cantra zobaczyłem że była wprowadzona taka zmiana, opisywanie swego wyglądu. I na początku też nie byłem pewien jak się za to zabrać, lecz jednak któryś gracz był na tyle miły że zwrócił mi uwagę na to co zapisałem.
Ha, a ja wczoraj byłam bardzo bliska wklejenia tutaj opisu jednej z Twoich postaci, Shadowly (choć wtedy oczywiście nie wiedziałam, że jest Twoja). I nawet wkleiłam, ale nie opublikowałam. Masz szansę przeanalizować i się czegoś nauczyć. Pozdrawiam.
-
tehanu wrote:Shadowly wrote:robin_waw wrote:Czemu od razu tak ostro Rusałku, ja bym zaczął od szeptu OOC do tej postaci i wyjaśnił mu czemu ten opis jest nieprawidłowy.
Ha, a ja wczoraj byłam bardzo bliska wklejenia tutaj opisu jednej z Twoich postaci, Shadowly (choć wtedy oczywiście nie wiedziałam, że jest Twoja). I nawet wkleiłam, ale nie opublikowałam. Masz szansę przeanalizować i się czegoś nauczyć. Pozdrawiam.
Widząc posta robię teraz wielkie wertowanie postaci

@EDIT:
Prosił bym o sprawdzenie czy jest lepiej

Last edited by Shadowly on Tue Aug 03, 2010 8:35 pm, edited 1 time in total.
- Rusalka
Co tak ostro?
Bo PD mu zwróci uwagę, a oni mają większy autorytet niż jakiśtam dwudziestoletni mężczyzna IMO 

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- tehanu
Shadowly wrote:Prosił bym o sprawdzenie czy jest lepiejJeśli są jakieś problemy to nie krępować się i kopnąć można też szepnąć po kopnięciu
Taaak, kopnę, szepnę i będzie wiadomo która to moja postać?

-
*podaje stalowy topór bojowy* Tylko szybko bym prosił *nadstawia głowę do ścięcia odkrywając szyje*
- B.M.T.
Shadowly wrote:*podaje stalowy topór bojowy* Tylko szybko bym prosił *nadstawia głowę do ścięcia odkrywając szyje*
Widać jeszcze nie spotkałeś Hruna Barbarzyńcy czy innych postaci tego typu.
- Zamia
"Ma około 170 wzrostu, smukłą talię z obfitym biustem. Blond włosy kończą się pod cyckami. Ramiona i uda nie wyglądają na umięśnione."
No cóż..żadna kobieta nie opisałaby siebie w ten sposób...więcej inwencji panowie
No cóż..żadna kobieta nie opisałaby siebie w ten sposób...więcej inwencji panowie