Fajne MMO w stylu Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Sewen
Re: Fajne MMO w stylu Cantr
Dziękowac właśnie się przeniosłem : )
-
Znudziło mi się.
Gra zaczęła za bardzo przypominać Farmville w pewnym momencie, a tego już było za wiele
Uwaga do ludzi żyjących w pobliżu makarego - ruscy ostatnio odkryli naszą pozycję, ale na razie nie odnotowałem zniszczeń...
Gra zaczęła za bardzo przypominać Farmville w pewnym momencie, a tego już było za wiele
Uwaga do ludzi żyjących w pobliżu makarego - ruscy ostatnio odkryli naszą pozycję, ale na razie nie odnotowałem zniszczeń...
- robin_waw
Jak tam udało ci się dojść do Invitro ? Ja po 5 godzinach marszu z łódką musiałem się położyć gdzieś w dziczy, już nawet nie miałem siły sobie jakiegoś spania zrobić.
Za to mam plecak i jedną skrzynkę piasku i jeszcze 3 strączki grochu. Po drodze widziałem szeroką wybrukowaną drogę do jaskini otoczonej płotkiem.
Kamienny znak z napisem że tu jest metal, sporo zaclaimowanych miast i posiadłości, miasto z czaszką ułożoną z wybrukowanych kamieni, trochę szkieletów po lasach.
Za to mam plecak i jedną skrzynkę piasku i jeszcze 3 strączki grochu. Po drodze widziałem szeroką wybrukowaną drogę do jaskini otoczonej płotkiem.
Kamienny znak z napisem że tu jest metal, sporo zaclaimowanych miast i posiadłości, miasto z czaszką ułożoną z wybrukowanych kamieni, trochę szkieletów po lasach.
-
JAk ktoś pamięta gdzie mieszkałem i ma theft oraz trespassing to może zabrać co mu się podoba.
-
No jasne że się udało.
- Sopel_1
A mnie chyba kompani porzucili :/ (tzn. Fieger i Sayuri)
Dawno ich nie widziałem (a zwłaszcza Fiegera)
Nudno trochę tak samemu ...
Dawno ich nie widziałem (a zwłaszcza Fiegera)
Nudno trochę tak samemu ...
-
"W okolicach Makarego"
Nie mieszkam tam od dawna... Postać mi niedźwiedź ubił... Chyba zauważyliście co?
Bądź co bądź, nie myślałem, że od mojego nicku będą powstawać nazwy geograficzne w tej grze.
Obecnie poszukuję partnera do gry do roli górnika/kowala. Mam już pole i zagospodarowane miejsce. Co prawda kopalni brak, ale po mojej lewicy są góry, a po prawicy pustynia (czyli dwa tereny na których najczęściej znajdują się kopalnie) a trochę ponad pustynią polanka. Zacząłem już nawet bawić się z jedwabiem, a ten obóz ma dopiero kilka dni. Tak więc jak ktoś jest chętny to niech pisze.
Nie mieszkam tam od dawna... Postać mi niedźwiedź ubił... Chyba zauważyliście co?
Bądź co bądź, nie myślałem, że od mojego nicku będą powstawać nazwy geograficzne w tej grze.
Obecnie poszukuję partnera do gry do roli górnika/kowala. Mam już pole i zagospodarowane miejsce. Co prawda kopalni brak, ale po mojej lewicy są góry, a po prawicy pustynia (czyli dwa tereny na których najczęściej znajdują się kopalnie) a trochę ponad pustynią polanka. Zacząłem już nawet bawić się z jedwabiem, a ten obóz ma dopiero kilka dni. Tak więc jak ktoś jest chętny to niech pisze.
- in vitro...
czemu wszyscy cantryjczycy się nie zbiorą w jednym miejscu? razem byśmy znaleźli jakąś kopalnie i zbudowali miasto albo wieś
cantr się posypał
- robin_waw
Większość Cantryjczyków zebrała się w jednym miejscu no poza Invitro.
Tylko fakt nie ma tam kopalni.
Tylko fakt nie ma tam kopalni.
- Ice-Man
A używał już ktoś prospecting do znalezienia? Bo ja łażę i nie mogę natrafić na rustroot
- Jinchuuriki
Ice-Man wrote:A używał już ktoś prospecting do znalezienia? Bo ja łażę i nie mogę natrafić na rustroot
Szukaliśmy. Nic nie ma. Chyba że dalej niż 3 mapkowe kwadraty
"Freedom is only a hallucination"
- in vitro...
ja się do was sprowadzę niedługo. tylko załatwię parę spraw i nakopię cyny z tej kopalni u mnie
cantr się posypał
- robin_waw
Wczoraj był pad prawie doszedłem do Invitro 7 godzin drogi, miałemłódkę pełną piasku, pieprz i groszek, a dziś mogę się zalogować tylko do swojego HF. Wygląda na to że straciłem wszystko.
- A.L.M.E.R
No właśnie zacząłem w to grać, jestem w jakimś lesie, i dziki mnie Atakuja :/
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
- Sopel_1
Jeśli chodzi o kopalnie - u nas mamy rustroota (a dokładnie to Fieger) i mieliśmy szukać kopalni.
Ogólnie u nas to tylko my, dziki i roślinki -.-
Ogólnie u nas to tylko my, dziki i roślinki -.-
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”